Marrei - musí být to auto velké nebo stačí jen modýlek? O modýlku bych věděla a do 50 tis. se určo vejdeme. Ti udělám cenu. =-) :-D :-D :-D :-D :-D :-D
marrei-teda Roomstera !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ]-( My prodáváme hezčejší autíčka... :-D
Sili-jojo, jsme koncesionáři té značky (nevím, abych neuváděla reklamu, tak jen napíši, že prodáváme auta se lvíčkama... a začíná na písmeno P a končí na T) :-D
marrei-neboj, žádné tajnosti !!! :-) Před tebou vůbec ne !!! Jen mi sili psala, co dělá.
Jé cc ti nějaké odložím, ráda !!! Ale až bude léto, teď by ti zmrzla hlava :-D
nevím?! :-( ale počítám, že to bude nějaká konkurenční značka :-D Ale už mám tak nějak předběžně domluvené od spolupracovníka...a možná zůstanu věrná značce, v které dělám. :-)
A ty? :-) V Roomsteru?! :-D
Pašíka můžu (Passata) x-) Loni jsem na zimu měla W8... náááádherný tank x-)
Na svatbu uvidím, prostě nejhezčí, co se v rodině najde. Buď Superb (tmavý) nebo Land Cruiser (stříbrný) nebo Audi A8 (zelinkavá), to je fuk :-) Miláček tam chce určo jet svým novým žlutým miláčkem Seat Cupra x-)
Holky a já bych chtěla Astona Martina... hmmmmmmmmm, to je moje srdcovka !!! ;-) ale zatím to vypadá na větroplach... :-D Ale jinak se mi líbí jak Seat, tak VW, no prostě všechny hezké a velké auta !!! A nejlíp, když to má silné koně pod kapotou !!! ;-)
A nestačil by vám na svatbu větroplach...??? :-)
jé sili-já to spletla... beru zpět... to měl být "hadraplán" :-D (omlouvám se, už mě to nemyslí)
No já vím, že bych se nevešla, ale klidně bych ty šaty oželela ;-)