holky, můj spolupracovník pořád vykládá, že první manželství je pouze na zkoušku... bych ho nejradši trefila šroubovákem do oka :-D ale když to vidím někdy kolem a kolem, tak na tom asi něco bude :-(
213 8-)
Houby na zkoušku, je to prostě o štěstí na toho pravého. Já ho holt neměla.
Tak si aspoň říkám, že když se rozvádí 50% manželství, tak já už mám vybráno :-D :-D
Teď vím, že je to ON x-)
Veru - jj x-) Jsem včera plánovali, jak pojedeme na Silvestra na hory... odjezd nakonec 28.12., tak jsem miláčkovi řekla, že to bude přesně půl roku před.... no normálně mě skoro zaškrtil :-N :-D :-D
jeee to budete mit krasny...ja pristi tyden odletam na prodluozeny vikend do Anglie...mamca tam uz bude na sluzebce tak se k ni jen prifarim do hotelu a tradaaaa na nakupy a utraceni...pro zlepseni nalady 8-( =-) :-N 8-)
Veru - to je na zlepšení nálady nejlepší! I když to mrcha leze do peněz :-D A dejte si někde echt anglický čaj, ju? :-)
Marrei - jj, no hlavně, abychom se toho dočkaly ve zdraví... ;-)
Misé to vis ze dame a pravou anglickou snidanicku v hotelu :-D uz se moc tesim na ty krasny vanocni trhy...mamca vypravela ze je to jak z filmu a sami pekny veci ne jako tady uterky a rucniky :-N
To teda majky a ted uz to poleti jeste rychleji...myslim ze je nejlepsi cas zacit planovat...nebo mozna az po Vanocich co? :-N Ja bych asi zacala po Vanocich :-| :-)
:-D :-D :-D no s tím mím tempem to tak asi dopadne, až po velikonocích!!!
vewe-jak jsi to myslela, jestli můj přítel není cizinec? Jsem se řehtala ještě 2 dny potom :-D
jé, tak čím bych začla?! :-| Svatební mě stojí v komplu, nějak se nemůžu hnout z místa a pokračovat v dalších přípravách... není čas a jestli to s takovu půjde, tak s tím začnu opravdu až o těch velikonocách... jak jsi psala :-D no a drby.. .těch moc nevím?! :-| Jen vím, že jsme teď něco řešili s holkama z června 2008, nějaká holka prodává šaty za 22 000 Kč (tuším?!) a Arti napsala druhé holce cenu něco kolem 5 500 Kč.. a prý se Arti s tou holko, která ty šaty prodává chytla, aby tam uvedla, že to jsou originál, či co?!Tak nevím?! :-) To je drbárna !!! :-D
Joooooo!!!! Se tak MOC MOC těším na sobotu ;-) I když jsem nezhubla :-D V pondělí podám obšírné hlášení a zveřejním fotky (pokud to teda nebude úplná tragédie :-| ). No, za chviličku razím na masáž, tak se s váma loučím a papa zítra, holky moje....