:-D Jo a ještě jsem zapomněla, že prstýnky - pokud je budeme dělat na zakázku - stačí 14 dní předem, pokud se budou objednávat z Benettu, tak 3 týdny :-D Ale to už je fakt všechno, co jsme za ty 3 dny vykoumali.
holky, já dnes nějak nestíhám... :-(
marrei-já si tě pak pozvu na další zařizování :-) Taky se těším, až to všechno budu moct zařídit... prakticky mám teď všechno zařízené, detaily budu ladit po novém roce. Má se mi ozvat fotograf, paní z restaurace, obřad už mám taky zaplacený i zálohu na kameramana... co ještě?! Jo prstýnky, ty máme zatím vybrané, ale od té značky, jsou hodně drahé, takže zkusím, jestli by nám je paní ve zlatnictví neudělala podobné ?! Takže u mě asi tak nějak?! :-)
sili-ještě 220 ??? Nespletla ses v počítání ... :-D
Hele, včera jsme něco s mým drahým snoubencem řešili:
nevěsta má mít něco: modrýho, darovanýho, novýho, starýho, nebo půjčenýho? Jak to je? Myslela jsem, že to jsou jen 4 věci, ale jaksi i jich vychází 5 =-) ... Poradíte někdo???
já si myslím, že je to tak, jak napsala marrei, ale taky to nevím jsitě... mám zatím darovaný podvazek s modrou stuhou (ten mi dala maminka), takže mám zabité 2 mouchy jednou ranou, ale myslím, že jaké si to uděláš, tak to budeš mít?!
Ahoj holky, tak jsme včera s přítelem rozhodli datum svatby na 28.06.2008. Je to nádherné datum a už teď se rozplývám. Vůbec nevím kde začít a co všechno zařídit. Přejeme si svatbu v kostele a protože já nejsem pokřtěná, musíme zajít za farářem a na všechno se poptat.
Už něco nakupujete a zařizujete?
A jinak - máme zařízenej termín na matrice i na zámku, domluvenou hostinu. 1.12. jdu poprvé zkoušet šaty. Už máme aspoň rámcovou představu o oznamku a skoro vybraný prstýnky :) Takže asi tak...
ahoj jennylee-souhlasím s marrei... rychle zamluvit to nejdůležitější, já stěží sháněla hudbu a fotografa jsem měla sehnaného jako první (protože mi na něm hodně záleželo) a až pak nám to všechno tak tak vyšlo... taky měli poslední volný termín na zámku 28.6.2008... takže bylo rozhodnuto. A jak píšeš, je to krásnýýýýýýýýýýýýýýýýý datum... ;-)
marrei-jdeš toho 1.12. zkoušet ty šatky do Belle? :-)
219 :-D
hoj, hoj, hoj!
Dnes mě bolí celý člověk, takže budu spíš jen načuhovat :-D
Ahoj Jennylee! Koukám podle poslední fotky v Tvém albíčku, že mé album znáš ;-) Je mi ctí, že se Ti tam něco líbilo :-)
Něco modrého - to mám piercing v pupíku, nového - budu mít nové šaty a boty, půjčeného - maminky stará korunka (tím splněno i starého), darovaného.... hmmm, to budu muset vymyslet, co mi někdo může darovat :-D
Mám to!!
Sili, taky mám piercing, daroval mi ho Michal loni k vánocům - takže je splněno DAROVANÉ. PŮJČENÉ budu mít šaty, NOVÉ boty, MODRÝ podvazek a starý - no tak to budu muset ještě vymyslet :-|