karin- :-D :-D :-D to byste pak neměli děti !!! :-) Ale jojo, nápad je to dobrý, asi řeknu přítelové babičce, ať je někde na půdě pohledají a dají nám je jako svatební dar... :-)
no sili, nebo hle šišky a je to... :-D a nebo si můžeme některé dary, co dostaneme a nebudou se nám hodit, vyměnit !!! :-D Třeba, my dostaneme broušenou vázu a vy stříbrné podnosy.. tak si je můžem "čenčnout" :-D (ježiši, my máme téma) :-)
Karin papapapa !!!
Broušené vázy dostáváme celkem pravidelně na závodech, takže kus sem, kus tam, pohoda... berem :-D To se můůůže hodit :-D :-D :-D
Někde tu je ale fakt diskuze na téma o nejkýčovitější svatební dar......
Dobré ránko karin !!! :-)
Chybí tu Silente, aby odečetla další dny, které zbývají do svatby.... :-)
Halooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, kde jsi???????????????????????? :-D
AAAAAno, 222 :-D
Jsem vzorně nejprve pracovala a až pak šla závislasit :-D Jo a dneska hodím do alba fotečky těch vývazků od Mareky, co mám doma :-D Foceno jen mobilem, ale jde to ;-)
Ahojte kočky, jen se na skok hlásím z Náchoda 8-) Máme za sebou matriku, takže už je to definitivní :-D Hostina = úplně S*U*P*E*R - paní nám dovolila vlastní víno, celej penzion ude jen náš, vč. bazénku se slanou vodou, no jsem fakt spokojená :) Co novýho u vás???
Marrei - supééééér! Zase o starost méně, viď ;-)
Já si v pátek objednala punčochy a tanga x-)
Jo a dala jsem do alba mobilovou fotku vývazků, co mi dělala Mareka
http://www.beremese.cz/album/view.php...
jé holky, já vás zase nestíhám :-)
Sili, vývazky super !!! Krásná lososová barvička!!!
Marrei-myslela jsem na tebe, jak jsi dopadla, je to skvělí !!! slaná voda ?? Tto se budete na svatbě i koupat?! :-D
Majky - on je ten bazének fakt malej, tak jenom na osvěžení společensky unavených strejčků a na zabavení dětí :-D :-D
No, jinak jsem hrozně zvědavá - nastínili jsme zhruba paní, jak by měla vypadat hostina, ona mi teď má poslat návrh, tak jsem zvědavá, co vymyslí. A na kolik to vyjde 8-(
karin-já mám cca 0,5 cm... myslím?! Zkoušela jsem to i se silnější, ale nebylo to ono, vypadalo to mohutně a nepěkně... s těma chudšíma je to lepší!
marrei-aha, ale to taky stačí,na osvěžení, jak píšeš.. tam půjdou ti první odpadlíci :-) Tak až ti něco pošle, hoď to do albíčka, kuknem na to!!! Já jdu až příští rok na domluvu, jsem zvědavá na kolik nás ta paráda vyjde?! Ale kamarádka říkala, že byla kámošce na svatbě (hostinu i obřad měli, tam, kde my budeme mít) a pro + - 55 lidí to vyšlo na 62 000 Kč...
Jsem uklízela jak ďas....
Karin - to je od holčinky tady na BRMS - Mareka. Vývazky tu taky dělá Nastynela. Tak se jim třeba ozvi a domluv se. Jde to suprově přes IP. Já si je u Mareky objednala v neděli večer a ve čtvrtek už jsem je měla doma... ;-)