Sili: Díky za typ, nejdřív to zkusím sama a pokud nebudeme mít olšové pacičky, tak je zkusím udělat já a kamarádka...
jsi šikulka, nechtěla by jsi přijet k nám vyžehlit?!
Sili: tak to vypadá, že tento týden u nás bude paní na úklid trochu déle :-D , jinak se opravdu na to zkusím podívat sama, jinak jsem koupila za super cenu ozdobné nůžky na jmenovky a tak...jen mamka(ještě nic neví) si klepala na čelo, že z toho hraní opravdu nikdy nevyrostu...chudák, kdyby věděla 8-)
jé holky, já ozdobné nůžky (vlnky) koupila před 3 týdny v Hypernově za 25 Kč :-D
Jinak paní na úklid bych taky brala... o víkendu jsem žehlila koš přetékajícího prádla... a umývala okna a prala záclony... :-)
Majky - taky ta sada třech? No ještě nevím, co budu vše stříhat, v nejhorším je nechám dětem :-D :-D
Na okna si ještě netroufám, ale žehlení už neuniknu... jsem ztracena za tou horou... |-|
no, tak já jsem je koupila v Plusu za 111,- a je jich tam 10! konečně vím, co hodím do alba jako první úlovek, jinak zítra jdu ke kadeřníkovi a budu se předběžně domlouvat jak a co s vláskama...
sili-no právě že žádná sada... ]-( jen jedny !!! No za tu cenu, co bych nechtěla, že? :-)
karin-no tak ty jsi to z nás vyhrála nejlíp!!! ;-) No vidíš, první úlovek v albíčku... něčím se musí začít, že jo?! ;-)
Veru ]-( ]-( ]-(
Tak a jsi zdupaná :-D :-D :-D
Krásné ráno, holčinky.
Já se teď ráno vždy musím donutit udělat věci do práce a teprve až je pošlu, tak jdu k Vám, jinak bych neudělala nic :-N
Ahoj SILI !!! :-) Chudák vewe,už ji v té zemi ani nevidím?! Jak jsi ji zdupala... :-D
Mě se nechce dnes pracovat, nejradši bych byla doma a psala si pořád s vámi.. ach jo :-(
Majky - já jsem doma, ale páč potřebuji už fakt napsat seminárky, tak si Vás ordinuji po kapkách. Za chvíli si půjdu dělat obídek a pak už se musím donutit psát a psát jen do školy.... :-)
Kočky moje, kde dneska lítáte? Včera jsem se sem skoro nedostala - v Náchodě se nám porouchalo auto, vezla nás do Brna až včera švagrová... Jsem říkala, že když se nám podařilo tak krásně domluvit pár věcí na svatbu, že se prostě musí něco pokazit...
No, podávám hlášení:
* o hotelu už jsem psala - super, že bude celej jenom náš, vč. bazénku, a můžeme mít vlastní víno (a vzhledem k tomu, že snad všichni příbuzní jsou vinaři, tak se nám podaří snad ušetřit velkýýýý penízky ;-) )
* koláčky napeče tchýně
* domluveno vše na matrice, a zaplaceno 1000 :-| Jo a taky jsme jim museli slíbit, že se pro oddávajícího zastavíme na radnici před obřadem a zavezem ho na zámek :-S To jsem teda čučela.
* oznamko pravděpodobně z internetu, anžto i náchodský rodinný obchůdky jsou dražší...
* dortík udělá místní firma
* autíčko pravděpodobně od švagra - buď Octavia nebo tuším Volkswagen?? Už nevím, bylo toho moc :-)
To by mělo být všechno...