Ahojky nevěsty, jste tu některá s tímto datem svatby?
Pište co už máte koupeno, zařízeno, zamluveno, no prostě vše, jak jste daleko s přípravami a tak ;-) x-)
Tak se na ten srazík holky dohodnem v unoru a uvidíme jak se situace vyvrbí:-)holky vy jste šikulky s těma novinama,já jinak mám jen 17 stran těch svatebních novin a příjde mi to akorát:-)Kolik stran budete dělat vy? :-D :-D :-D
No já jsem pro:-)ikea je ode mě kousek autem jsem tam coby dup :-D :-D no a já tam taky budu muset do ikei dokoupit nějaké věcičky :-)tak super tak počkáme na reakci ostatních:-)no bylo by to si myslím fajn :-)kdyby to vyšlo :-)
Nemám slov..:-(
Pročítám si takhle diskuse a albíčka a koukám... Holčina - shodou okolnností jsem na její album koukala moc často: vdávala se na KAčině jako já budu, stejnou kyti bych chtěla a ten pár mě přišel sympatický..
Měli autonehodu - manžel na místě mrtvý a ona sice přežila, ale v obličeji pošramocená a navíc přišla o miminko co čekali a její bráška je na tom hodně špatně..
Vím že sem jí neznala, vlastně jen fotky z její svatby, ale dost mě to vzalo |-| Jak se z takového štěstí najednou stane tohle?? ;-(
jinak v ikee bych chtěla ubrousky do košíčků,svíčky a pak tak co mi cvrnkne do nosu:-)já ti řeknu kauculacku to je hrozný uplně mě to vzalo to co jsi napsala a kde jsi se o tom dočetla?nebo kde najdu to albíčko s fotkama?
To si potom člověk teprve řekne, že doma řeší prostě kraviny!!! Že je jedno, jestli za sebou přítel nezavírá dveře, že tahá jedno bílé tričko za druhým. To jsou oproti tomuhle takový nesmysly :(
A taky že si toho druhýho nevážíme!!! Nikdy nevíme, kdy se tohle může stát nám a taky bysme se podle toho měli chovat ;-) Proto ať jsem jakkoliv rozlobená, vždycky mu dám pusu než někam jedu. Maličkost, ale může být poslední.. ;-(
Ahojky holčiny,juknu sem a tady takové smutné téma ;-(
O té autonehodě vím od té doby jak se to stalo a taky jsem měla co dělat abych se nerozbrečela :-( ;-(
Dokonce se tady na BRMS nesla fáma že beruska zemřela a pak tu nějaká holčina psala že žije,no co k tomu dodat,nevim co je pro ní lepší :-(
Bude to celý život vidět před očima ;-( ;-( ;-(
Holky tak jsem se tam podívala a slzy jsem fakt neudržela i přítel byl z toho dost špatnej ,nedalo mi to a i přesto že jí neznám napsala jsem jí protože mě se stalo něco podobnýho a je to těžký hodně těžky:-(
Jj, já tam raději ani koukat na tu diskusi nebudu, už tak na to pořád myslím..
Jinak já sama přítele obdivuju, ale on to tak už nebere - to by se z toho musel zbláznit, má to prostě "jako zaměstnání". Ale halvně, zatím to nebyl nikdo blízký, ono si myslím, že je to potom mnohonásobně horší..
Holky,tak raději změníme téma ;-)
Dnes mi psal majitel penzionu,kde budeme mít hostinu a posílal mi,co nabízí na raut a co kolik stojí x-)
Tak si alespon můžu udělat nějakou představu,jak sestavit svatební menu :-N
tak to je dobrý sorbonku:-)mě už ten návrh taky poslali :-)a už to mám sestavěný,jen šunovou rolku jsem zrušila chtějí za ní 80,-to bych radši žrala koňský vejce :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
No fajne :) A jaká bude mňamka? My budeme mít klasiku :-D
Jo a co teda ten srázek?
Holky, zítra to začne (nebo aspoň u mě), takový to pořádný zařizování a bláznění. Teď sem žila Vánocema, ale od zítřka? Éjjj :)
Sandu: :-D :-D :-D :-D :-D ty jsi také dobré číslo ;-) 80kč? to je hrozný :-.
No když mi posílal první návrh,tak mi psal že oběd (přípitek Cinzano bianco,šunková rolka,polévka s játr.knedlíčky,svíčková)vyjde dohromady na 200,-což je super-ale kolik stojí přesně rolka,tak to nevim =-)
Jinak my budeme mít k obědu také klasiku,poté nějaký raut,potom tak večer nějaký gulášek (teda pokud se nerozhodnem pro grilovanou kýtu) a později zase nějaký raut ;-)
Jinak s tim srazíkem ještě nevim,nevim jak na tom budu s časem x-)
kuratkol:-)jestli budeš držet dietku jen do zítra tak to už vydržíš:-)Holky já taky začnu s dietkou.Holky mám dilema :už mám vybrala jsem si šaty ale nejdou mi dát do albíčka ale mám je na
http://profil.lide.cz/profile.fcgi?ak...
tak se na ně prosím mrkněte a řekněte Váš názor:-)prosím jinak mají ze zadu dvaapůl metrovou vlečku:-)