Ahojky nevěsty, jste tu některá s tímto datem svatby?
Pište co už máte koupeno, zařízeno, zamluveno, no prostě vše, jak jste daleko s přípravami a tak ;-) x-)
Achojky holčiny ;-)
Terísku:Tak to jsi ale musela být hodná a neboj notebook taky bude-tak si ho přej jako svatební dar :-D :-D
Kauculacek:Tak fot,fot a honem s nima do albíka x-) já už je mám koupené,jen se na nich ještě naučit chodit.Ale naštěstí nemají moc velký podpatek,tak snad to zvládnu 8-( :-N
Jinak ty noviny jsou super nápad a to si vytiskneš na klasický papír do tiskárny? =-) Že bych se do nich pustila taky? :-. :-. :-D
Ahojky holčiny moje:-)koukám že je tu debata o svatebních novinách já už je mám hotový tiskla jsem hlavní stranku na čtvrtku a ostatní na klasický papír vypadá to moc hezky vložila jsem tam i fotky když jsme byli malý a taky menu aby věděli co bude dobrýho:-)pak pár vtpků z internetu a taky tradice co a jak se dělávalo na svatbách.Dávala jsem je číst mé svědkyni a moc se nasmála takže věřím že jseou vtipné a hezké a umysl se vydařil:-)tak už sem vytiskla jedny udelala jsem na kraj dvě dirky a svázala stuhou:-)ostatní budu tisknout až tak měsíc před to je hned:-)Jinak dkuju za radu asi ta fialková mi bude slušet já osobně tu barvičku mám ráda ale mamča pořád že bordo je krásná....tak jsem nevěděla no:-(ted v lednu jdu zaplatit zálohu na fotky a video a restauraci :-)HOLKY UŽ SE TO BLÍŽÍ!!!!!!!!!!!!!Kaculacek::::šup botičky sem.-) :-D :-D :-D
Kauculacek:
ty botičky jsou překrásné téééééda tak krásný botičky jsem dlouho neviděla jak pro princeznu ježiš nemohla jsem se vynadívat....co dodat.....jedním slovem:NÁDHERA :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Ahoj holčiny :)
Mno, tak co se týče botiček - sou fakt krásný. Navíc sem v nich doma šmajdala a zdají se i pohodlný 8-)
Jinak noviny - už sem začala a docela velkou část už mám hotovou x-) Jsou tam věci o nevěstě, ženichovi, jak to začalo, menu, program dne a potom takový ty srandy. Zatím mám hotových 8 stránek a je to docela fuška!!
Pak je vytisknu na normoš papír a možná je zalaminuju, nebo alespoň první a poslední stránku. Važbu ještě nevím jakou udělám, buď taky 2 dirky + mašličku, nebo krouškovou vazbu.. chjo :-D
Ale na to je času dost.. i když.. 6 měsíců :-D Wow..
Dobré ránko holčiny ;-)
Kauculacek:Ty botičky jsou fakt krásné a vypadají pohodlně x-)
Sandu:Ta fialková barva je krásná,ale záleží jenom na tobě jakou barvičku si vybereš :-N
S těma novinama jste mi nasadily brouka do hlavy-to vám faaakt děkuju :-D :-D :-D No možná že se do nich pustím taky 8-( :-. :-D
No jasně, zabavíš hosty když se budete fotit, vybereš za ně penízky a navíc to každej na svatbě nemá (nechce se jim s tím patlat a někdo na to není) :-D
Kauculacek:To s tebou souhlasim že se to jen tak na svatbách nevidí,tak musim někde pozbírat inspiraci a asi to zkusim x-)
Holky:Pořád tak nějak přemýšlim :-. my nechceme svatební dary,ale raději peníze-ale nevim jakou formou je vybírat :-( Klasicky se asi vybírá do střevíčku,ne?
Holky já jsem si na svatební dar vytvořila takovou kartičku kterou dám do obálky s oznámkem a je tam psáno kdo si hlavu se svatebním darem láme,tak slyšte že už doma všechno máme !
udělají nám radost penízky v jaké koliv výši která nám na cestu a líbánky zvýší:-)
klidně pošlu do IP papa
Jj, tu už sem tu taky kolikrát viděla aje to dobrý nápad - i hezky vymyšlený text ;-) Jen sem si myslela, že s oznámením to už bude pozdě, že už plno lidí dary mít koupený bude. Ale zasejc kdy dřív jim to dát.
Přijít k nim a dát jim tuhle kartičku někdy dřív je blbý :-D
Ahojky holčiny,tak Nový rok je tu a vy nikde :-D
Sandu:To už jsem tu také viděla,je to dobrý nápad x-) Ale my už jsme to víceméně všem oznámily že by jsme chtěli penízky,ale jen nevim jakou formou je vybírat.Jestli do toho střevíčku,nebo aby je daly do těch oznámení-jak tu psala Kauculacek,no fakt vůbec nevim :-. S nápada sem :-D
Kauculacek:Jak jsi tu psala o těch svatebních novinách,že by jsi první stranu vytiskla na čtvrtku.Tak to je normální čtvrtka,nebo je to nějaká speciální do tiskárny? Mám z toho hlavu jak pátrací balon :-( :-N
Hoja holky :), tak víte jak.. do toho nového roku 09 vše nej a ať se ten náš den "D" vydaří, jak sme si vysnily x-)
Jinak s těma novinama. Přijde mi, že tisknout vše na obyčejný papír - to bude takový fórový, tak sem chtěla první a poslední stránku zalaminovat(do takové fólie) aby to bylo pevnější.
Vlastně sem o tom ještě moc neuvažovala, zatím je jen vyrábím 8-)
Ne jedněch stránkách jsem četla, že pokud se dávají svatební dary, tak pak se ještě praktikuje vybírání peněz do střevíčku. Pokud chcete peníze místo darů, tak ty se dávájí do obálky s přáníčkem a vybírání do střevíčku se už nedělá. V případě zájmu můžu zmíněné stránky dohledat...
jojo já jsem tu:-)oznámko jsem si vytvořila sama:-)jako podklad jsem dala barevný pevný papír a na něj jsem nalepila pauzák v menším foŕmátu a na ten jsem vytiskla text a datum a tak:-)a svázané mašličkou:-)
Já budu vytvářet taky sama..
Původně jsem chtěla udělat velký kinofilm a do toho fotky a text, ale nakonec bude asi jiné.. asi ho sama namaluju :)
Potom bych chtěla stejnej motiv na jmenovky ;-)
Ahojte holčiny ;-) Teda koukám jaký jste šikuly,že se pustíte i do oznámka x-) to já bych nezvládla :-( Ale dneska jsem si koupila ty čtvrtky,tak se pustim do těch svatebních novin,nějakou inspiraci jsem už pozbírala- takže můžu začít :-D
Jinak k těm oznámením,my budeme mít svatbu do žluta (takže všude spoustu slunečnic)a oznámení si objednám přes net,už jsem na nějaké koukala a tam také nesmí chybět slunečnice :-D
Mno, tamto by sem dělala přes PC, ale když jsem ho zkoušela, přišlo mi strašně přeplácaný. Jistou představu mám, tak sem zvědavá, jak to nakonec dopadne :-D (abych taky pak neobjednávala na poslední chvíli :p )..
Tak nakonec budeš taky vytvářet noviny? Já sem tak v polovině, ale myslím, že tam na tom bude ještě dosti práce!!!
A co máte jinak už doma a nebo hotov či zarezervovaný? Já vlastně skoro nic..
Jj,také se pustím do těch svatebních novin,jste mě nakoply :-D Koukala jsem do diskuze "svatebni noviny" a docela se mi to zalíbilo a je pravda že to zabije čas při našem focení (alespon se nebudou hosté nudit)teda doufám ;-) :-D
No my už máme zarezervovaný místo obřadu,hostiny+penzion,dále máme DJ (je to náš kamarád),máme prstýnky,hotové jmenovky,vývazky,já mám koupené boty,no a ted se pustim do těch novin,to bude mazec :-D jo a ještě mám zamluvenou kadeřnici =-)
já mám jen svatební noviny oznámko a karty spozvánkou ke stolu a karty na svatební dar,pak zamluvené šaty a hostinu a foografa + video a termín no :-(takže taky nic moc:-(čísla mám zjištěný tak pak jen zavolám vizážistku a kadeřnici a nehtíky mi bude dělat svědkyně a taky mám číslo na bezvadnou starou paní která za 1500,-upeče jaký koliv svatební dost když jí dáš obrázek je moc šikovná no a svatební koláčky si budu dělat sama:-)no a košíčky na koláčky nemám ještě.Prstýnky a kytku a hudbu má nastarosti moje polovička