Ahojky nevěsty, jste tu některá s tímto datem svatby?
Pište co už máte koupeno, zařízeno, zamluveno, no prostě vše, jak jste daleko s přípravami a tak ;-) x-)
Na zámku Kačina :)
Já teď dělám ty noviny, chci začít vývazky.
A potom tak někdy v únoru oznámení spolu se jmenovkami..
Šaty - salony začnu obcházet teď v lednu, zjistím, co mi sluší a pak si je nechám ušít od Asapa :)
Prstýnky taky začnem řešit, z části už jsou vymyšlené a zajednané. Teď ještě květinářku + cukrářku - holky s tím počítají, ale musím s nimi domluvit konkrétně co chci :)
Taky teď někdy musíme udělat "poradu" obou rodičů, abychom se všeci dohodly, co a jak si představujem.
Začíná mě to plánování hódně bavit ;-) Pak poschánět dekoraci (organzy, svíčky atd..). Hudbu taky ještě nemáme, bude CDčková (přítelův kamarád). Chtěla sem živou, ale uvidíme ještě
to teda bude frmol :-D ale zvládnem to mi jsme holky šikovné:-)no já o té hubě taky uvažuju že bude lepší ta cédéčková:-)budu mít svatbu pro max.20 lidí takže ta cédéčková mi příjde nejlepší:-)
ale taky toho už máš hodně,tak já tě nebudu rušit,ty noviny zaberou moc usílý a nápadů ale pak to stojí za to:-)je to jedna ze vzpomínek co ti ze svatby zůstane a pak se počase tomu zasmějem:-)
Já sem právě myslela to nakombinovat, už vidím 25 kluka, co pouští dechovky, aby si Ti "starší" mohli zatrsat :(
Ale to bude ještě předmětem domlouvání, tak uvidíme :)
Jj, jasně že to zvládneme - nebudeme na to přeci sami, ne?
Achoooj,chvíly jsem tu nebyla :-. Ještě jsem zapoměla,že už máme zarezervovanou fotografku a že mám nakoupené věcičky na výzdobu svatební tabule-jen mi ještě zbývá objednat vlizelin+nějaký blbůstky :-D páč výzdobu si budu dělat sama :-N
Kauculacek:Vývazky jsem si dělala sama,ale byla to hrozná piplačka ]-( Koupila jsem stužku šíře 0,9mm.a délka 10m.a stála nějakých 22kč.a vystačila mi na všechny vývazky (cca40ks.) ale pro jistotu jsem měla koupené 2 x-)
Zkoušela jsem je dělat ze stužky šíře 0,6mm.a to nebylo vůbec hezké a špatně se to dělalo.
No pak už jen 1 den před svatbou k nim přiděláme myrty dáme do mikrotenového sáčku a na noc do ledničky,druhý den jsou krásně čerstvé :-D
Jééé ahojky Terinko :-N to je dost,že si se na nás přišla podívat :-D Tak co je nového,co přípravy pokračují?
My tu ted zrovna vyrábíme věcičky na svatbu :-D :-D :-D
tééééda vy jste šikulky nooo já už asi taky začnu.......teda až se zregeneruju ze silvestra...přepískla jsem to neuvěřitelně moc....... :-( už se mi po vás stejskalo :-)
jééééé Tery ahooooj:-)
no to je dost:-)
o silvestru ani nemluv ještě ted mi je blbě ale neměl chybu:-))))))))))
Svatky jsou za námi tak doufám ,že těd se tu budem scházet častěji:-)
Tak to já se musim pochválit,na Silvestra jsem byla výjmečně hodná :-D a druhý den mi bylo úplně dobře x-)
Já od listopadu 2007,co jsem se tak neskutečně ož..... na kamarádových narozeninách,už to s alkoholem nepřehánim,já snad tenkrát měla otravu ]-( :-D
No Terko,koukej tu bít častěji-jinak si mě nepřej :-D :-D :-D
Jo a už mám první stránku svatebních novin-to je co? ;-) x-) :-D
Ahojky kočky ;-)
sandu:Přesně tak a kdyby ty moje noviny nevypadaly bůhví jak krásně,tak doufám že hosté ocení tu snahu a ten čas strávený nad nimy :-D
Ted jdu žehlit a pak jdu pokračovat na novinách :-N Tak zatim pápápá.
sorbonku:s tebou je sranda :-D :-D :-D :-D neboj určitě to ocení navíc je to neokoukané:-)já je ukazovala svědkyni a ona na to koukala jak vyjevená co to je ale moc se jí to líbilo.říkala že to ještě neviděla že je to super:-)
Holky tak mě napadlo že by jsme mohli na jaře udělat nějakej srazík ještě svobodnejch :-D :-D :-D dali by jsme si nakou mnamku koukala jsem že jsme skoro všichni z Prahy .-)co vy na to?
Ahoj holky,
tak koukám,přípravy probíhají :-D
Mno, do těch vývzaků se budu muset pustit. JEště nevím, jestli je udělám obyč bílé, nebo v barvě svatby - zasejc aby se to svatebčanům hodilo k oblečení, to budu msuet ještě promyslet :)
Já mám novin už 9 stránek a taky mě to moc baví. Přítel vždycky přijde, řekne hm hezký a jde, chjo :-D
Jinak já mám vlastně taky ještě zajištěnou fotografku, tak dobrý..
S tím srazíkem. Sic nejsem z Prahy, ale klidně bych přijela ;-) Když to nebude nikde složitě (jela bych asi vlakem, autem se mi tam nece), tak by to bylo v poho.. Spíš ale teĎ někdy - únor březen, pak už na to asi nebude čásek :-p
Holčiny,tak já vyrábim svatební noviny jak divá :-N Už mám 3 stránky a hrozně mě to chytlo x-)
kauculacek.Já dělala vývazky v barvě svatby,takže bílo-žluté ;-)
Mno, uvidím- přijde mi, že oranžovo hnědé budou moc extravagantní, tak to ještě rpomyslím :)
Jinak ještě jsem včera přemýšlela o tom srazu - co kdybychom se sešli v IKEe? Na čerňáku? Budu tam potřebovat koupit nějaké věci na svatbu ;-)