Ahojky nevěsty, jste tu některá s tímto datem svatby?
Pište co už máte koupeno, zařízeno, zamluveno, no prostě vše, jak jste daleko s přípravami a tak ;-) x-)
Sorbon: nechci, aby kolegyně z práce věděli o svatbě. Navíc z tama chci odejít, hledám nový job. V práci už se vdaly 4 holky a jsou těhotný, takže šéf by si myslel, že budu chtít taky otěhotnět (nebyl by daleko od pravdy :-)
Svatbu jsme začali zařizovat teď přes vánoce, jak jsme byli doma 29.12. Barvu svatby ještě řešíme. Chtěla jsem růžovou a bílou, kytka růžové a vílé růže. Mojí barvou je však modrá. Když bych zvolila modrou, tak nevím co kytka. Přítel pak navrhl stoly mojí rodiny růžovou a stoly jeho rodiny modré, ale to se mi moc nezdá kombinace těchto barev. Co myslíte ?
Vdávat se budu ve 27 letech, s přítelem jsme 10 let :-). Všichni na svatbu řekli "no konečně" :-)
No to ti na to řeknu taky :NO KONEČNĚ:-)No my se taky snažíme o mimčo už rok a stále nic:-(já nevím s těma barvama já jsem takovej klasik jsem pro jednu barvu ale to záleží na Vás záleží co se Vám líbí:-)
Holky tak to jsme tu všechny skoro stejně mladé:-))))))))))))))) :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
no já ti řeknu že je to hodně o psychice já se na to strašně moc upínala ale neboj já věřím že se nám zadaří a budeme mít krásný miminka:-)Zkoušela si ovulační testy?jsou sice trochu drahé ale řekne ti to hned kdy máš ovulaci a pak na to hupsni:-) :-D :-D
možná ta štítná žláza by mohla dělat trochu neplechu ale antikoncepce nevadí že jsi jí brala tak dlouho jen doporučují aby jsi půl roku po vynechání počkala a pak se začala snažilkovat:-)
Taky to mám v plánu. Vysadila jsem ji dnes. Půl roku to nechám a v červnu na to vlítnem :-). Jen se musím ještě zbavit práce, co dělám. Tam je hrozný stres, to bych v těhotenství nechtěla dělat.
Chtěla bys holku nebo kluka ? :-)
Teda holčiny, já nějako nestíhám :)
Koukám, jsem z vás hóóódně nejmladší :-D Ve svatební den mi bude 22 a týden na to budu slavit 23 narozky.. Éj. A přítelovi bude 25let. A budeme spolu 4 roky (to už spolu 4 roky zároveň žijeme na hromádce).
Jinak já šatičky plánuju už teďkonc v lednu - zkusit co a jak a pak si je nechám ušít přes Arti ;-) Na to se těším, až si je obléknu a pak další a další, taková holčičkovská představa princezen :-D
Jinak u mě v práci to taky ví jenom pár lidí a zatím se to nerozkřiklo. Řeknu to tak za 2 měsíce. Jsem tady v práci nejmladší, tak to bude haló.. :)
K té barvě košile - bordó sice je všude, ale zasejc né každému sluší fialová, tak ho do nich budeš muset nahnat a uvidíš. A každé jiné stoly bych asi nedávala, mohli by z toho mít pocit, že je "oddělujete". Kytky v modré vypadají luxusně, teď nedávno tady někdo měl albíčko modré, tak tam jukni ;-)
Jj, nějaký pověry se musí dodržet - ty základní :)
Holky venku se pořád sype, to je boží, jen kdybychom měli nějaké ty prázdniny :-D 8-)
Měli ste nějakou "poradu" rodičů co a jak? My jí asi plánujeme na tenhle víkend..
Milánek je jedináček takže k němu cejtěj tu opičí lásku........moji rodiče nás živěj,všechny peníze nám nacpali do baráku aby sme mohli bydlet ted nám daj i na svatbu a oni??? zatim nehli prstem............to je pořád že jsou až z Moravy aůle kdyby se aspon nabídli že našim pomůžou! Táta se tam s Milanem dřou (na baráku) od rána do večera.......Třeba nemaj peníze beru to ale mohli aspon přdat ruku k dílu........................Strašně mě to od nich mrzí takže sem řikala s Mílou že si zaplatíme co budeme moc a mí rodiče nám přidaj.Je to na delší povídání.Nerada někoho pomlouvám.Máme k sobě jistý vyhrady.
:-( je to všechno zamotaný.........měla jsem je strašně ráda aleod jistý doby je nmusim.....hodně mi ublížili i když je to jen prkotina oproti tomu co se děje jinde jaký uměj dělat tchýně problémy ale vzalo mě to......
např: naprostá ignorace..přijely sme k nim a když jim něco povídám tak mě vyslechnou tak že jim to jde jednim uchem dovnitř a druhym ven a ani mi neodpovědi a začnou se mluvit na Mildu.
kauculacek: oni byli taky jenže pořád se nemůžou smířit s tim že semnou žije v Praze a já že jsem na prvnim místě.Jezdíme tam každej měsíc ale jediný co furt poslouchám její knourání jak se jí stejská a nejde jí vysvětlit že tim to tonmu klukovi neulehčuje!
To si v jiný situaci. Ale je to chlap, tak se předpokládá, že půjde z domova pryč za svojí rodinou.. Tak by to mělo fungovat všude, ne? Je to normální..
hokly já vám nestíhám:-)
No moji rodiče to ještě nevědí budem jim to oznamovat asi tak za týden 14 dní:-)Tery:to jsem nevěděla že jsi měla rozbitý komp:-)
Holky já miluju sníh to je super sněžíííííííííííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§jůůůůůůůůůůůůůůůůůůů!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D :-D :-D :-D :-D