Ahojky nevěsty, jste tu některá s tímto datem svatby?
Pište co už máte koupeno, zařízeno, zamluveno, no prostě vše, jak jste daleko s přípravami a tak ;-) x-)
ahojky jojo za pár čekám to každým dnem ale to čekání je šílený...jsem strašně nervozní každý píchnutí no děs :-D Tak to je paráda snad si si dnešek užila v klídku ;-) to je potřeba ;-)
Accccccccccchhhhhhhhoooooooooooooooj kočky moje to pihlaví ještě na 100% nevim :-( ale vypadá to na holčičku :-D zítra mi to snad konečně řeknou a když ne tak v neděli jdu na 3/4D ultrazvuk tak to budu vědět na 100%
Sandulkoooooo hlavně nám dej hned vědět :-D
Kuk, hoja, tu koukám dlóóóuho nikdo nebyl :-D
Sanďulce gratuluji ke zdravému prcíčkovi, ale že si dal načas!!!! ;-) x-)
Terý takže kluka? No supéér :-)
Já sem taky v očekávání, tak nevím, Jířa chce kluka, mě je to jedno, ale snad spíš holčičku :-D :-D
Kuratko, Sorbíku, Zuzi, kde ste?? =-)
Zdáááár ženy :-p :-D
Teda já tady tááák dlouho nebyla =-) ale musela jsem se na vás přijít alespoň juknout ;-)
Sandulko,gratuluju k mimískovi :-N
Terinkooooo,jééé chlapeček x-) taky moooc blahopřeju a kdy máš termín???
Kaučulko ty taky čekáš mímo???????já ještě nic :-( :-( x-)
Jinak holky toto uteklo co???už máme skoro rok po svatbě :-( :-D
Tak zatiiim páááááá x-) x-) x-) x-) x-) x-)
Kauculko achooojky ;-) x-)
No po svatbě a po dovolený mi začal takový pracovní kolotoč,že jśem se k PC pomalu ani nedostala 8-( ale to mě neomlouvá :-D těch 5 minut jsem si mohla najít :-( :-D
Sorbonku děkuju:-)
Ahooooooooooooooojjjjjjjjjj :-D
jsem ráda že jsi se ukázala:-)holky letíto šílleně letos se mi vdává má nejlepší kamarádka a já jsem z toho uplně na větvi:-))
hned bych si to zopakovala :-D :-D :-D :-D až je mi líto že to tak rychle uteklo
asi si dnes pustím video ze svatby:-)
Sandulinko achooojky :-N x-) :-N
Je to fakt hrozný,jak to letí :-( taky bych si to hned zopákla :-)
I když to byl šílený kolotoč,tak na to budu mít celý život krásný vzpomínky :-N
Koukala jsem ti do albíčka,malinký je tááák krásný :-N :-N :-N
My jsme byli na svatbě kamarádce 12.12.a není nad to,mít to v létě :-D
Tak zatím papapa,zase se ukážu ;-) :-D
:-D sorbí jojo kolotoč to byl ale bylo to fajn...ach...jojo škoda že je to jen jednou za život:-)
Moc děkuju za pochvalu malej je fakt zlatíčko je moc hodný:-)každý den je s ním krásný :-)dnes je nám 5 týdnů a vážíme 4.500g haha je to macek...no malý se budí tak musím končit tak zatím papa a sorbí koukej taky dotoho už praštit :-D ..já vím není to jednoduchý ale neboj jednou se zadaří..já si počkala 2 roky a ještě jsem přenášela :-D :-D :-D
Ahoooooj Sorboooonnkkkuuu :-DDDDDDDDDD no to je dost že ses ukázala :-D
já mám termín 17.dubna :-)
zjistili mi těhu cukrovku :-((( hrůůůůza jinak malej to je raubíř už v břiše :-)))
na koníkovi v albu mám fotku Jendy z 3D ultrazvuku tak jukněte :-)
Sandulko téééda ten roste :-)
Ahojky holčiny ;-) x-)
Sandulko:Teda malinkej roste :-N viděla jsem ho v albíku a je fakt krásný ;-) x-) x-)
Terinko:Tak ty už to máš za páááár,vid?jdu se juknout na koníka ;-)
Zatim páááááááááááááá :-)
Ahoooj :-) já jsem ti utekla vid? :-( :-D mám se docela dobře ale mohlo by to bejt lepší :-)
eště měsíc a kousek a budu mít Honzíčka u sebe :-) už se strašně těšim na broučka akorát porodu se hrozně bojim.
A co ty??
Terýýý to si děláš srandu že to tááák letí?????to je super!!!!ty jo mám úplně husí kůži tak už se konečně dočkáš:-)budu držet palečky:-)
My s Tobíkem jsme v pořádku...dělá nám samou radost...spinká celou noc až do rána no prostě zlatý miminko:-)
Ahojky, vy sem ještě chodíte ? :-)
Kaučulko, Tera: Gratuluju k těhotenství samozřejmě :-) Nám se zatím stále nedaří už rok a jdeme na testy.
Sorbonku: Ty jsi na tom asi podobně. Byli jste už na nějaké testy nebo tak něco ?
Sandulka : jééé brouček :-) to je dobře že je hodnoučkej :-) já jsem zvědavá na toho svojeho raráška :-D
Kauculka: ty jo 5. měsíc to to letííí :-)
Uteklo to strašně rychle... příští týden se už jdu nahlásit do porodnice do poradny. dneska jsem 34+3tt
bojim se čim dál víc :-)
kuratkol: Kočko to mě mrzí ale naty testy určitě jděte...aspon budete vědět jak dál :-) ted na nich byla kamarádka (teda nedavno) a zjistili kde je problém a ted má za sebou umělí oplodnění tak se čeká na výsledky :_) a druhá kamarádka bude rodit měsíc po mě :-) tak držim palečky at to dobře dopadne :-)
Ahoojky holky ,,,budoucí maminky :-D jak pak se máte?Terý:-))ty jo no už se na tvýho cipíska nemůžu dočkat:-)))
Kauculko u tebe mi to taky utíká jako blázen:-)))jéé takže koukám že sraz nevěst sme nestihli takže nakonec padne sraz mamin že??? :-D :-D :-D :-D hahaha
Ahojky všem!!!!!!!!!!!!!!!
Terýskovi se narodil krásný zdraví kluk..jmenuje se Honzíček:-)))
Narodil se dne 2.4.vážil 3.180g takže pěknej kousek mužskýho:-)a měřil 49cm...
Oba jsou v pořádku:-)))
Terýýý ještě jednou VVVVVVVVVeeeeeeeeLLLLLLLLkkkkkkkkkkAAAAAAAA GRATULACE :-D JSI ŠIKULKA A MALEJ JEŠTĚ VĚTŠÍ ;-)