Ahojky nevěsty, jste tu některá s tímto datem svatby?
Pište co už máte koupeno, zařízeno, zamluveno, no prostě vše, jak jste daleko s přípravami a tak ;-) x-)
ahojky kočky, přišla jsem se s váma rozloučit, od zítřka jsem bez PC a ve velkém shonu ;-) Už dnes jsme byli pro šaty a pro dort a pro pití. Promiňte, už musím makat, nestíhááááááám. Uf uf. Moc děkuju za vaši podporu a kdyby náhodou byl někde přístup na net, tak se připojím, ale upřímně řečeno pochybuju a navíc se fakt nezastavíme...Tak na mě myslete a těším se papa příští úterý! :-D
Dudu:-)))))kočičko držím palečky hodně štěstíčka a tfuj tfuj tfuj posílám ti plyvanečky pro štěstí budu na tebe myslet no to asi tady všechny a společně ti tu budeme držet palečky :-) :-) :-) :-) :-)
Už ted se těším na zážitky a fotečky jééééééé.... :-N :-N :-N :-N x-) x-) x-) x-)
Dudu: drž se ;-), budeme na Tebe myslet x-)
Sorbí: ne ne, my oznámka rozdáváme až 14dní před svatbou s metáčkama (malýma svatebníma koláčkama) a jenom teďkonc rozešlu ty poštou do dáli :-D
Dobré ránko :-N
Kauculka:Aháááááá =-) já na to zapoměla,že to roznášíte s těma metáčkama x-)
Teda dneska je venku tááák hnusně,doufám že Dudunka bude mít v sobotu o moc,moc,moc lépe :-N
Dnes máme dovču :-p :-D jdeme vyzvednout ty kalhoty a odpoledne máme sraz s kamarádkou aby nám předala výzdobu na auto,tu máme půjčenou zase od jiný kamarádky :-D :-DNa obřad pojedeme společným autem,takže budeme mít kytku s dvouma prstýnkama ;-) x-)
Já mám dneska plno práce, dodělávám ty obálky, kartičky na dary, zbytek jmenovek, chci dodělat noviny a ještě udělat svatební SPZ :-D
Sorbí: taky toho máš teďkonc poslední dobou hafo, co?
Jo a už mám doma jeden lampionek přání x-)
No určitě ještě nějaký dodělávky jsou,ale ted už to bude brnkačka ;-) :-D psala jsem tu minule,že jak už nemám co zařizovat,tak už vymýšlim kraviny :-D :-D :-D bublifuky,balonky atd.
Já mam taky v albíku nové foto botiček na přezutí (to byla náhoda jak blázen,mají úplně stejnou výšivku jako ty svatební) :-N :-N :-N a pak tam mám truhličku na blahopřání,už se těšim až dorazí ;-)
Na ty lampiony jsme včera s MP koukali,já bych ho taky brala,ale bojim se abych tam něco nepodpálila :-D :-D :-D
Wow, truhličku na lbahopřání? Já jí budu asi robit..
A ten lampion je v poho ;-)
Sorbonku kde si ty botičky sehnala? Jsou naprosto luxusní!!!!!! x-) x-) x-)
Kauculko:Já jsem si tu truhličku chtěla taky vyrobit,ale vůbec jsem nevěděla jak :-( :-N :-N
Ty botky jsem koupula v Tescu,jsou od Cherokee a stály 300,-super cena ;-) a jsou moooc pohodlný,jak bačkůrky :-D :-D
Přítel teda nejdřív remcal,že jsou jak jarmilky :-D :-D :-D a že si je ani náhodou nevezmu,ale řekla jsem mu at si trhne :-p :-p :-D hlavně že jsou pohodlný :-D
Myslela jsem,že bych si na přezutí koupila žabky (které pak i unosím) ale tyto budou lepší ;-) x-) žabky by mohli při tanci někam odletět :-D :-D
Sorbí - já vezmu krabici od bot a oblepím jí - zatím jen představa :-D
Ty jo já sem do Tesca musím mrknout, sháním něco jen tak na běhání a tyhle kdyby byly v jiné barvě wow x-)
Já jsem si taky připravila krabici,že jí oblepim =-) ale prostě by to nebylo ono,vypadalo by to jako zabalený dárek :-D :-D takže nakonec jsem objednala tu truhličku za 250,-to neni zas zak hrozný ;-) pak si jí schováme na památku a do ní schováme ty blahopřání :-) :-N x-)
I když jedna holčina tu v nějakém albu měla krabici (tušim že do zelena) a vypadalo to celkem dobře ;-) :-N
Ty botky tam měly jen v bílém,ale měly tam ještě podobné (skoro stejné) botky jako máš ty na přezutí,tak jsem váhala jaký vzít =-) ale vyhrály to ty se stejnou výšivkou jako svatební x-)
Tak kamarádka furt nevolá ]-( tak ani nevim,jestli pro ty prstýnky na auto vůbec pojedem :-( x-)
Ahoj kočky moje :-) dlouho jsem tady nebyla ale bohužel mi umřela moje nejmilovanější babička ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-(
Najednou z ničeho nic měla nádor na plíci a v na mozku a plnou hlavičku metastáz šlo to tak strašně rychle.....byl to sdtrašněj nápor na psychiku...byly jsme rozhodnutý že svatbu odložíme...ale nakonec bude ....
Ahojky Terinko x-)
Tak to je mi moc líto :-( ;-( ;-( ale babička by si určitě moc přála aby svatbička byla a aby jste byli moc štastný ;-)
***************************************************************************************
Holky,tak mi to nedalo a opět jsem vzala útokem svatební obchůdek :-D :-D :-D zachvíly nafotim své "úlovky" a vložim do albíka :-p :-D :-D
Jinak kamarádka mi psala až v 15h.že na naši schůzku zapoměla 8-( 8-( 8-( takže to vypadá,že prstýnky na auto budou až v neděli :-) x-) :-D
sorbonku: Jak dlouho se snažíte ? K té svatbě... já potřebuju dodělat ještě nějaké resty a ne a ne se k tomu dostat..... a jsou to docela zásadní resty...
Kuratkol:Skoro 2,5roku :-( ale nedá se tomu říct snažíme,prostě tomu necháváme volný průběh ;-) a snad se to brzy povede :-N
Já taky ještě potřebuju vytisknout ty noviny a poskládat krabičky na výslužky a je to :-D
Jééé štěnátka???a jaká to bude rasa? :-N :-N
Ještě k těm miminkám :-N zrovna jsem koukala do kalendáře a už mám 14 dní zpoždění =-) to jsem věděla že mám zpoždění,ale nevěděla jsem že už tak dlouho =-) :-.
Ale vim,že to nic neznamená,je to určitě těma nervíkama před svatbou ;-) x-) x-)
Uááá, brý ránko kočenky :-)
Terísku, to mě mrzí |-|
Kuratko: štěnína, jo? A co to bude konkrétně?
Sorbí: jj, to bude nervíkama a nebo to bude třeba // ? :-D x-)
Achooojky ;-) :-N
Kauculko:Určo to bude nervíkama,jinka to nevidim :-D :-D :-D
Copak asi dělá naše Dudunka?ted má asi pěkný fofr :-( už pozítří bude Paníííííííííííííííííí :-D :-D :-D
Kuratkol:Jj,testík jsem si dnes koupila,ale ještě nedělala =-) x-) x-)
Kauculko:To je ale výbavička :-D :-D ty obálky jsou super,to je samovýroba? =-) x-)
Kuratkol:Tak to mě taky mrzí,že ti to nevyšlo :-( ale ono to přijde,neboooooj :-N :-N :-N
Ahojky ;-)
Kde jste kdo????????????????????????? =-) :-D :-D
Kauculko:Ty jsi ale šikulka ;-) já jsem se raději do obálek nepouštěla,páč by to mělo asi úplně jiný tvar :-D
Dnes jsme koupily MP botky na svatbu,takže další věc si můžu odškrtnout :-) x-)
Jinak v pondělí budu volat do svatebního salonu a musim se objednat na poslední zkoušku šatiček a příští pátek jdu na zkoušku svatebního účesu,já se tááááááááááák těšim :-D :-D :-D
Dobré ránko ;-)
No holkyyyyy,kam jste se ztratily :-( :-( :-)
Tak Dudunka už je paní,to je paráda :-N :-N :-N jen asi to počasí jim moc nepřálo :-( :-| x-) ale určitě si to jinak maximálně užily :-) :-N