Ahojky nevěsty, jste tu některá s tímto datem svatby?
Pište co už máte koupeno, zařízeno, zamluveno, no prostě vše, jak jste daleko s přípravami a tak ;-) x-)
Kauculi: dobře děláš! :)
Jojo ty bílé jsme nakonec vybrali:) Já bych ho taky nejradši snědla, jak mu to sekne. Nechápu, proč chlapi nemají rádi obleky, jsou v nich takoví mužní... No, asi je to tím, že jsou nepohodlné.. I když nás do šatiček taky sešněrujou pořádně:))
Dudunko:Teda valím oči,ženich vypadá suprově ;-) a on bude mít ty bílý botky? já tipovala ty tmavý :-p :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Kauculko:Já svatební dary dokupy nedávám 8-( my jsme všem oznámily,že chceme prašulky x-) bydlíme spolu 3 roky a zařízený jsme,tak na co nějaké mixéry,hrnce atd. ;-) :-D
Mno, já tam chci nějaké dát, kdyby se někomu nechtěli dávat prašulky a sice potřebujeme penízky, ale vím, že ty věci bychom si stejně nekoupili, takže tam nějaké dám ;-)
Kauculko:S povlečením ti asi moc neporadim :-( my ho většinou nakupovaly v Ikee x-) ale každé Vánoce jsme povlečení dostávaly,takže máme povlečení i pro naše vnoučata :-D :-D :-D
My teda hélium mít nebudem,ale právě jsem přemýšlela,jak obyč.balonkama ozdobit sál =-) :-. x-) jestli je někam přivázat,nebo je jen nafouknout a jen tak pustit ke stropu =-) :-)
Sorbíčku k těm botkám - on si koupil ty bílé a mně se to zdálo moc výrazné, tak jsme pak sháněli šedé, jak jsem vám kdysi říkala... Jenže světle šedé - k obleku- jsme nesehnali, jedině takové tmavě šedé a ty se miláčkoviá nelíbí... Vybral si ty bílé, že jsou i pohodlnější, tak to nechám na něm :-)
Kauculi: ano, mám tady list... Mám ti poslat odkaz do IP? My chceme taky peníze, ale někteří lidi preferují dát dar, tak aspoň ať vědí, co se nám líbí:)
Dudunko:Ty bílé vypadají rozhodně lépe ;-)
Kauculka mi někam zmizela ]-( :-D :-D Dudunko,budete mít na svatbě taky balonky? já to tady tedka akorát řešim s přítelem,že by jsme chtěly ty balonky jak se dají naplnit tím heliem =-) ale bojíme se,že když to nafouknem den předem,tak do druhého dne to splaskne :-( x-)
Sorbonko: Jojo balónky budou a přesně kvůli těm obavám, cos psala, je budeme nafukovat normálně, žádné helium a zavěsíme je u stropu na trámy. A taky to bude levnější:) Případně pokud bys to helium chtěla, zkus se domluvit s personálem restaurace, jestli by to nenafoukli oni sami až v den D - předem bych to fakt neriskovala, ať není víc škody než užitku ;-)
Jinak já se omlouvám, musím končit, byla jsem sama doma a teď už přijíždí moje polovička, tak se mu jdu věnovat :-) Holky, to je stejně síla, za týden touhle dobou už budu paní!!! :-N
No já se právě taky toho bojim :-( takže budou normální balonky ;-) :-D
Už se ti to blíží,vid? :-N příští týden už budeš paní x-) x-) x-) doufám že nám pak ukážeš fotečky,už se moooc těšíme ;-) :-)
dudu myslím na tebe chce to pevné nervy vid?já se pořád uklidnuju že mám pár týdnu čas ale už ted mi nervy pěkně pracujou:-(ale ty to zvládneš na jedničku:-)jsi naše Dudu:-)
Já se omlouvám, včera sem psala z postele a Jířa bručel, že datluju..
Heliem mě budou nafukovat holky v den svatby dopoledne, jinak by to nevydržeo.. ;-)
Ahojky ;-)
Kauculko:Tak to nemá cenu abych si to helium kupovala :-( musela bych to nafouknout den předem a do druhého dne by to bylo fuč ]-( :-D :-D takže budou normální balonky ;-) poházim je po zemi a je to :-p :-D :-D
Kamarádek mám dost,ale žádná nebude schopná tam doject :-D :-D :-D řidičák mají,ale neřídí 8-( :-D :-D a poslat tam nějakýho chlapa?tak si to raději udělám sama :-D :-D :-D :-D
No musim to ještě nějak vymyslet :-)
Zase na chvilinku zmizim,páč musim žehlit takovou hromaduuuuuuu 8-( 8-( :-D :-D :-D
Mňam mňam, palačinky bych si taky dala... :-p
Holky, moc děkuju za morální podporu :-N Mrzí mě jediná věc, že v úterý si s váma začetuju naposledy, protože od středy nebudu už doma a nebudu mít přístup na žádný kompl, natož na net :-| A to Vás budu asi potřebovat nejvíc... No, na druhou stranu, budeme mít fofry, takže stejně bych neměla asi čas, pojedeme pro šaty, kytky, dorty, víno, musíme nakoupit pití, navozit a udělat dekorace, taky mě čekají zkrášlovací procedury, uf uf.. Ale my to zvládnem! No a v pondělí už snad na netu budu. S fotečkama samozřejmě počítejte :-) Akorát nevím, kdy je budu mít, tak vám ze začátku hodím aspoň pár co udělá někdo na digi foťák :-)
Kauculko:Jj,to je můj nedělní rituál :-D :-D Jééé,palačinky milujůůůůů,ale ted nemůžu abych se vešla do šatů :-( ]-( :-D
Dudunko:Od toho tu jsme,aby jsme se podporovaly ;-) :-N v úterý naposled? :-( tak hlavně se s náma přijd rozloučit,ju? ;-) ted to bude největší frmol,vid? x-)
Na foto se stráááášně těšíme :-D :-D
Dnes jsme byli na návštěvě u známých a MP mě začal vychvalovat,že jsem strašně šikovná a celou svatbu jsem zařídila víceméně sama,to potěší :-N :-N :-N to se stalo poprvé :-D :-D
A pak dodal,stejně tě to zařizování bavilo 8-( bych ho zabila 8-( :-D :-D :-D
Ahojky Sandulko:Já taky čučela jak blázen,že to z něj vypadlo :-D :-D :-D neboj,určitě tě skoromanžílek taky pochválí ;-)
A jak ti je Mamino? =-) x-) x-)
Sandulko:To si piš,že ti to vydrží ;-) :-N :-N
Kauculko:Ty se máš 8-( ty si ty palačinky se svou figurou můžeš dovolit :-p :-D :-D :-D já o nich můžu jen snít :-( x-)
Jééé růžičku,tu já jsem nedostala ani nepamatuju ]-( :-D :-D
Ahojky Kuratkol:Se ani neptej kolik beru za žehlení,by jsi se nedoplatila :-p :-D :-D :-D já jsem ráda,že jsem si navykla na tu neděli x-)
Holky,já jak už mám skoro všechno zařízený,tak už vymýšlim kraviny :-D ted mě tak napadlo,že bych chtěla svatební bublifuky =-) ale ty vyjdou docela draho,koupila bych obyč.ale někde jsem četla,že ty zanechávají na šatech fleky :-. x-) nevíte co je na tom pravdy?
A když budou mít všichni bublifuky,myslíte že mají mít ještě družičky košíčky třeba s rýží??? x-)