Ahojky nevěsty, jste tu některá s tímto datem svatby?
Pište co už máte koupeno, zařízeno, zamluveno, no prostě vše, jak jste daleko s přípravami a tak ;-) x-)
Sorbí jjá vím:-(jsem hrozná poslední dobou na vás prdím a obávám se,že ted před svatbou to bude ještě horší:-(ale neboj čas si vždycky udělám:-) :-D :-D
brý ránko :-D jak pak se dnes máte?včera jsem byla s manžou na večeři :-(tak jsem se přejedla,že mi celou noc bylo pěkně šoufle:-(dala jsem si výbornej kuřecí steak se sýrem šunkou a smetanovou omáčkou k tomu krokety ,zeleninový salátek a jako dezert medovníček :-))))holky to byla taková dobrota ale ta noc:-(ta mi dala :-(
jo noviny bych taky potřebovala vytisknout ale nemám kde tak furt přemýšlím kde:-(
Jojo já už chci mít tak týden před svatbou:-)
Jinak jsem byla pěkně naštvaná volala jsem do salonu kvuli poslední zkoušce šatů aby je stačili zkrátit a oni mi řekli že vůbec neví kdy že maj plno a že ty šaty má někdo půjčené a že pak jsou v čistírně:-(((((
No děs pak mi řekla že to musí nějak udělat a že mi zavolá a nic:-(
tak mi to kaucul nedalo zavolala jsem tam a řekli že maj teda plno ale že teda at příjdu 23.6.....tak jsem jí řekla že nemohu že jdu do práce a ona mi řekla že to mám teda smůlu že to budu muset nějak udělat. ]-( ]-( ]-(
Tak jsem jí řekla že tedy příjdu ráno:-(to je ochota ale 15.000,- za šaty to chtěj ]-(
no právě kaucul ...já nšaty vyzvedávam 24.6. a 23.6. budou upravovat?????????????? =-) =-) nějak mi to hlava nebere:-(jak za jeden jedinej den to stihnou???????
Achoooj kočky mojéééé ;-) :-D
Sandulko:Já jsem si včera dělala srandu,že jsem jen vlítneš a hned jsi zase pryč :-p :-D :-D já to úplně chápu a čim víc se ta svatba bude blížit,tak to taky nebudu stíhat sem chodit ;-) x-)
Kauculko:Ta co noviny tiskneš,tiskneš??? =-) 8-) 8-)
Jinak holky,dnes je to 19 dní co se nedostavila MS,tak já jsem z toho fakt jelen 8-( 8-( =-) už jsem si dělal 2 testy a byli negativní,ale švagrová řikala,že když čekala malého,tak si dělala 5 testů a všechny jí ukázaly že je negativní a potom jí doktor řekl,že už je pár týdnů v tom :-D :-D tak babo rad :-p :-D :-D
Já počkám do pondělka a když se MS nedostaví,tak jdu k Mudr :-D :-D
no nekecej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SORBÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
UÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ TO JE MAZEC!!!!!
No mě to teda sice test ukázal ale kámošce taky ne ;-) kurňa to je nadějný jupíííííííííííííííííííí
tak držím palečky a tfuj tfuj tfuj posílám ti těhu bacila :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Sandulko:Ty jsi číslo :-D :-D :-D těhu bacil :-D :-D :-D
No nevim,nevim,pořád to přiklánim k nervíkům ze svatby =-) ale 19 dní ???:-. =-) :-) když budu,tak budu moooc štastná a když nee,tak se svět taky nezboří :-) zadaří se příště :-N
Jdu se mrknout na fotečky Dudunky :-N :-N :-N
Kauculko:Jo tááák,pohodička na houpačce :-) chytáš bronz,vid?? :-D
Sandulko:No uvidíme do pondělí =-) ale je mi fakt nějak divně :-( x-)
Dudunko:Teda musím ti upřímně říct,že krásnější svatební fotky jsem neviděla :-N jste krásný pár a moooc vám to slušelo,ty jsi byla jak princeznička-krásnááááááááááááááááááááááááááááá ;-) x-) x-)
Ta fotečka u toho stromu (jak jste opřený) jakoby z dálky,ta je prostě nádhernááááá a ta jak tam ležíš a okolo tebe jsou ty červený růže,no nemám slov :-N :-N :-N
Už se budeme těšit na další várku foteček :-D :-D
Ahojky Kuratkol ;-)
My kameramana mít nebudem,zdálo se mi to jak zbytečně vyhozené peníze ;-) Mám dojem,že cena za dobrého kameramana se pohybuje tak okolo 10.000,- a více ]-( tenkrát jsem nějakému psala meil a poslal mi ceník ;-)
Budeme mít fotografku a točit bude můj brácha,kamarád nám to pak nějak sestříhá :-N
kuratkol já mám kameramana a jeho manželku fotografku a celkem nás to výjde na 20.000,-ale máíme to celý den a vytvoří nám krásný svatební film a svatební knihu a foto na cd ....
je fakt že já jsem původně nechtěla kameramana protože se mi t zdálo zbytečné a taky máme kameru tak jsem si říkala že nám to někdo natočí ale pak přijel kameraman ukazál nám ukázky a přítel řekl definitvně to chci:-)
Já se právě rozhoduju, jestli jo nebo ne..... a je to jediná věc, která mi chybí rozseknout..... řeším to už od začátku a prostě se nějak nedokážu rozhodnout... my máme kameramana zamluveného tak nějak od začátku a řešíme pořád, jestli nechat nebo zrušit.....