Svatební den 26.6.2009. Taky jste si ho vybrali?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky nevěsty, jste tu některá s tímto datem svatby? Pište co už máte koupeno, zařízeno, zamluveno, no prostě vše, jak jste daleko s přípravami a tak ;-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
No už se těšim na fotečky ;-) x-) Budete mít Kuratkol nějakou rozlučku se svobodou? =-) :-N my budeme mít společnou,týden před svatbou bude celý víkend-to bude v álejích nab.... :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Brý ránko :-) sorbonku - to jsou normálně kancelářské obálky, jen jsem na ně vytiskla ornament a jméno :-) A už mám i knihu hostů, bublifuky, oranžové balónky x-) mrkněte do alba!! No, dudu už je mladá paní!! :-D Škoda jen toho za*ranýho počasí |-| Já včera byla se podívat na jedné svatbě, ale kupovidvu se mi moc nelíbila :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Rozlučku se svobodou mám za týden :-D Další týden rozvážíme metáčky s oznámením.. Jo a už sem urobila list darů - máte ho taky holky? x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Kauculko ;-) :-N Tak jsem se hned mrkla,kolik ti v albíčku přibylo věcí x-) ty bublifuky jsou super,já chtěla taky koupit nějaké obyč a že si je taky něčím oblepim,ale v Tescu měly jen litrové :-D :-D tak to by asi nebylo ono 8-( :-D :-D No a v hračkářství u nás měly jen 2 :-| Tak jsem nakonec objednala ty svatební 10ks :-) Ta kniha hostů je taky super,ale my jí mít nebudem :-N Holky,ted už to začíná bít nabitý,co??? =-) x-) x-) za chvilku nebudeme vědět,kam dřív skočit :-( pro jistotu mám vše napsané v diáři,ale ještě jsem se do něj nekoukla :-D :-D zatim si vše pamatuju :-p :-D :-D Kauculko,list darů taky mít nebudem,páč jsme všem řekli,že chceme penízky ;-) ale je to určitě dobrá věc,lidi si nemusí lámat hlavu s tím,co koupit ;-) :-) Že nevíte co právě dělám???je neděle :-p :-p :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ty bublifuky jsem kupovala v Globusu - měli akci za 8,90,-.. mám jich jen 10 :-) Knihu hostů sem urobila v práci - bude to sranda potom číst :-D :-D Tjn, taky už nějak štosuju úkoly do určitých kolonek :-p Jj, já sem jim řekla, že chceme penízky, ale někdo je nerad dává, tak tam mají pár darů ;-) Žehlíš :-D a já budu muset taky :-S :-x
Odpovědět
sorbon: Přítel už rozlučku měl a já o to nějak nestojím.... kaučul: My taky nemáme seznam darů, chceme penízky....
Odpovědět
Profilova fotka
Kurako: proč o to nestojíš? Dyť jde jenom o to, že se sejdete baby a zapaříte :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ty bláho 9,-v globusu??? =-) :-( a já blbka je objednala přes net jeden za 28,- ]-( :-D :-D Jj Kauculko,žehlím ]-( x-) :-D ale už mám polovinu za sebou :-N Kuratkol,já to taky neberu jako rozlučku ;-) spíš je to takový předsvatební posezení a budeme trénovat na svatbu,kolik kdo zvládne vypít a a tak :-p :-D :-D :-D celkem nás na té "rozlučce"bude cca 14 a ty lidičky budou zároven i na svatbě,já se na ně táááááák těšim :-N :-D Bude nějaký soudek pivka,budeme grilovat krůtu,budou chlebíčky atd.a hlavně budeme trsat 8-) :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ty vogo, za 28,-??? :-N =-) Na rozlučce budu mít 12 bab - to bude prča :-D Teď přepočítávám jmenovky a oznámení..
Odpovědět
Profilova fotka
Jj,Kauculko 28,- :-( ale jsou to ty svatební jak vypadají jak svatební dort :-p :-p :-D :-D :-D :-D :-D :-D Téééda 12 bab,to bude akce :-D :-D No já jsem si uvědomila,že nám vlastně 4 lidi odpadli a 4 jiný přibyli,takže musím 4 jmenovky předělat 8-( :-D :-D A ještě musim sepsat seznam,co nakoupit na občerstvení pro svatební hosty x-) budou se scházet u nás,tak at neumřou hlady a žízní :-x x-) x-) Jo a už bych se mohla pustit do tisku svatebních novin 8-( 8-( ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a hlásim,že mám dožehleno :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-D :-D :-D
Odpovědět
Nevím, s kým bych kam chodila.... já na to nejsem....Peníze se dají vyhazovat oknem i jinak... sorbonku: Takže v sobotu nástup na žehlení u nás :-D :-D :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Kuratkol:Ano náhodou :-p :-p :-p :-p :-p :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já sem ještě ani nazačala žehlit :-N Kurako: ty seš ten největší pesimista, jakého znám ]-(
Odpovědět
Jsem pesimista jen kvůli tomu, že nejsem typ, který rád pořádá párty ? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kurako, ne, ale celkově, už nějakou dobu si tady píšeme a z některých tvých odpovědí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky jak se máte? Dlouho jsem tu nebyla nebylo mi nejlíp..tak se jdu alepson ted na vás nachvilku podívat a pročíst co jste psali. Dudu už je vdaná paní tak už ted se moc těším na fotečky a dojmy ...holky máme to za pár to bde šrumec ted co?Já už mám vše zařízené jen 8 .6. jdu na poslední zkoušku učesu a tramtaráá :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Brý ránko :) Teda Sanďulí, ty už máš fakt taky všechno zařízený, jo? Tichá závist, já toho mám ještě hafo :-N :-D
Odpovědět
Profilova fotka
kauculko neboj to zvládneš :-)já mám tu zkoušku učesu pak jen den ppřed vyzvednout dorty v den svatby kytky a jít na nehtíky jo a ještě poslední zkoušku šatiček :-D a mám vše:-)holky já už jsem pěkně nervozní:-) Kauculko koukala jsi na předpověd počasí????na tu dlouhodobou????Má být 26.6. 27C hurááááááááá :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Dudu kde jsi jsme nedočkavý :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Čauky ;-) Ahojky Sandulííí :-D Ty jsem vždycky jen vlítneš a hned jsi zase pryč ]-( :-D :-D ale když ti nebylo dobře,tak se ti ani nedivim ;-) a už je to v pohodě? x-) No já jdu tento pátek na zkoušku účesu,tak jsem zvědavá,co mi tam vytvoří =-) :-N :-N Ted už to bude fakt nabitý :-( :-N :-N Kauculko:A kolik ti toho ještě zbývá na zařizování? =-) ;-) ted už to jsou jen takové dodělávky né? Vlastně vy ještě budete roznášet ty metáčky s oznámením,vid? x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Sanďulko, raději na tu předpověď nekoukám :-N Sorbí, já nevím, ještě jsou to takové dodělávky, ale mám pocit, že je toho hafo.. Halvně nemám bižu, tu co mám, ta se nedá použít, je ke korunce moc načančaná =-)
Odpovědět
Profilova fotka
No dneska hlásily počasí a v polovině června by mely bít 30-tky a koncem června okolo těch 25 :-N to je super,hlavně aby nepršelo 8-( :-D Já mám taky pocit,že toho ještě nemám spoustu doděláno :-( ale my jsme holky šikovný a zvládnem to ;-) :-p :-D
Odpovědět
Profilova fotka
To jo, tak to je jasný!! Já tam zítra nemám šéfy, tak zasejc udělám kus práce na svatbu :-D :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Téééda,ty máš ale dobrou práci :-D :-D :-D to víš že jo,přípravy jsou důležitější než práce :-p :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
holkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ahoooooooooooooooooooooooooooooj :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
:-D vlezla jsem jen na moment na internet k segře, abych vás pozdravila a sdělila nejstručnější info, takže: ........svatba to byla jako řemeeeeeeeeen! :-D Bomba, strašně skvělé, moc jsme si to užili! :-D Dopoledne sice bylo fakt hnusně a liják nám neumožnil mít obřad venku, ale krom toho bylo vše na 1*!!!! :-D Lidi se moc bavili, pařili jsme až do rána!!!! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Svatební dary jsem zatím neměla možnost rozbalit, ale překrásný svatební dar nám dal ten nejúžasnější fotograf pod sluncem - Pavol Bigoš! :-D Dokonalý fotograf, dokonalé fotky.... pardon, už musím, napíšu vám zítra, už jedeme pryč :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Mladá panííí:-N :-N :-N :-N Tak ty už to máš za sebou,ty se máááááááááš :-D :-D Tak vidíš,to je super,že jste si tim počasim nezkazily náladu a že to dopadlo úúúžasně ;-) x-) x-) x-) Tak gratulujiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a těšíme se na fotečky,páááááááááááááááááááááááááááá x-) :-N :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Dudu gratuluju :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D tak to vám přeju moc štěstíčka pro Váš společný život ;-) :-) Jsem ráda Dudu že jsi si to užila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mysleli jsme tu na tebe a jsem ráda že ti to počásko nezkazilo náladu :-N
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?