Ahoj holky, tak to vyzera, ze pri tomto termine s milacikom ostaneme, tak nech nam to spolu pekne ubieha.
Aspon mi to umozni sledovat moj sklz ;-) lebo v organizovani a dodrzovani harmonogramu, mam veru rezervy =-) =-)
adi dolezita si ty...tvoje pocity...ona nech si da na hlavu co chce ;-) 8-) 8-)
aj serbliicok :-N :-D :-D :-D :-D s prominutiim
maly preklad vychodnarciny...nocniiik :-D :-D :-D :-D :-p
tak trosku off topic, ale neda mi... ked uz spominame preklady... tak kolegyna mi hovori, ze im prisla daka navsteva z ciech a kedze tam sa povie "tady je ale vedro" tak ona v domneni ze hovori po slovensky povedala "tu je ale kybel" :-D :-D :-D :-D :-D :-p
jo a mne sa to neskutocne pacilo! to ano! a dakujem kocky :)
sharin: :-D :-D :-D ze kybel, hehehe to je dobreeeee :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
a na hlavku si daj brcky, podla mna ti svedcali 8-)
atik: aj tvoje rucky budu dobre, uvidis ;-) nem bojaja tolko ;-)
lindus: na stredu, ja som ich mala 4 roky, potom som zacala sama, vcelku to islo ale radsej som dala pauzu aby nanovo odrastli a teraz po pauze som si urobila sama, bolo do dobre, ale nebavi ma to, hlavne mi to dlho trva a na posledy mam za sebou skaredy uraz... a ked som ich dala po dlhej dobe, tak mi v ten den vsetko padalo z ruk aky nezvyk...
sharin: fuha 4 roky =-) Ja som ich uz mala asi 5x, ale vzdy mi to zacalo po par tyzdnoch liezt na nervy, tak som ich vzdy dala dolu. NAposledy som ich mala teraz na segrinej svadbe, ale neboli pekne uobene, takze na moju svadbu som objednana inde, tam mi urobia aj francuzku na nozkach aj na rukach. Ale ako sa poznam par tyzdnov po svadbe to pojde dole, hehe :-D
lindus: a ako sa poznam ja, zase podlahnem tomu caru 8-) ale na druhu stranu som si uz dost zvykla nemat ich... hlavne mi to vyhovuje pri tukani do klavesnice, lebo s nechtami je pocut absolutne kazdy jeden tuk a bez nich len take tupe klepkanie... ale sak uvidim... ja si chcem dat aj co to nakreslit a nech mi to zaleje pod gel, aby to dlho vydrzalo... uz sa normalne neviem dockat.. nechtov..
caute kocky :) vcera sa vratili nasi z dovolenky, tak za chvilku pojdem za nimi... som zvedava, co povie segra na svoje saty :) nechala som jej ich na posteli ;-)
lindus: tak ja sa z nich tesim uz vyse tyzdna a neviem sa dockat tej jej reakcie :) a hlavne som zvedava, ci jej budu dobre... a vcera ich videla jej kamaratka, kt. si pozvala na svadbu, aby sa nenudila :) a velmi sa jej pacili, tak som jej navrhla, ze objednam take aj jej, v tej istej farbe, ale inak zdobene, aby neboli uplne rovnake :) keby ste videli tie svietiace ocka! ono za ten pocit stoja snad aj vsetky peniaze sveta ;-)
to: gaskulka
cavesik...no ja uz moc nie - nestiham...jedine ak by bolo niekedy buduci tyzden...a aj to uz budem poletovat ohladne svadby ako s nasolenym zadkom