Ahoj holky, tak to vyzera, ze pri tomto termine s milacikom ostaneme, tak nech nam to spolu pekne ubieha.
Aspon mi to umozni sledovat moj sklz ;-) lebo v organizovani a dodrzovani harmonogramu, mam veru rezervy =-) =-)
jo asi to tak aj urobim, lebo ono to sice nevyzera zle ale nie som s tym spokojna... a nechcem ich tymto dovrzat... davam za pravdu ;-)
atik: oki :) skusim :)
ahojte babulky vy ste se teda rozkecali, tady to vzdycky zije kdyz nemam cas se sem koukat a pokud mam more casu tak tu nikdo neni
staar ahoj
atinka ja chci taky rychle svatbu, dneska se mi zdalo ze nam na radnici presunuli termin na pristi tyden a dokonce to nevadilo ani v pujcovne satu, ale nikoho sme tam nemeli a hostinu jsme pak udelali v puvodnim terminu...
jako rozcvicka muze byt jen ika tika gymnastika - teda doufam ze se to pise takhle bohuzel uz je to dlouho co to davali a ve slovenske gramatice nejsem moc zrucna (no vlastne ani v ceske :-) )
konecne mi prijel mily z ciziny a jak se mi zdal ten priserny sen ze me podvadi tak v tu noc ho balila naka stripterka, nastesti se nedal :-)
atinka se stydim, doufam ze me za to nevyhodite z diskuze :-)
Ati: Cvičme v rytme :-D aneb v zdravém těle zdravý duch :-D :-D :-D :-D
Jinak ten odkaz na tu svatbu co dávala Atinka - můj názor: no holt to není můj šálek kávy, já jsem spíš na takový princezny no... |-| :-N
pekne ranko prajem :)
akurat som odoslala subor s textami na tu potlac. Dnes maju urobit skusobnu tlac a ak to pojde na ich tlacke, tak to bude rychlejsie aj lacnejsie a ak im to bude robit to iste co mne (akoby to bolo potlacene ceruzkou a po prejdeni prstom sa to rozmaze a kde tu aj text zmizne ale vyzeralo to zase dost starodavne :-D len keby to tie cmuhy nerobilo) tak to pojde na potlac sietotlacou, co bude drahsie :(
zajtra som objednana ku krajcirke... konecne ma moj chlop tam objednal :-D :-D dobre citate, moj chlap ma objednal ku krajcirke, lebo sa chodi vozit na motorke s jej muzom a synmi a aj im servisuje motorky, tak nech si tetuska da viac zalezat, ked je to takto po znamosti :-p 8-) a zistila som este, ze tetuska ma aj pozicovnu spolocenskych siat, tak ak by mala cosik velmo zaujimave, nemusi ma dlho prehovarat na pozicanie, ci kupu uz hotovych siat ;-)
to: atinkaa
nevsimla som si, idem mrk
to: kotatko.m
nehovorim, ze by som taku chcela...ale obdivujem ich a tesim sa s nimi, ze mali taku, po akej tuzili... ;-)
to: sharin
jaka sikulka :-D
gaskulka z toho si nic nedelej ja sla do svatebniho salonu zeptat se na boty a naka slecna si tam zkousela ty saty co budu mit ja, jedine co me uklidnovalo bylo ze na mych kyprych tvarech vypadaly tak nak lip nez na te stihle slecne
to: darkwitch
ja sa tiez ukludnujem tym, ze ako "opozdilka" budem mat tie saty zrejme ako prva nevesta :-D ...je to totizto zajednavany model na jesen a ja sa vydavam v auguste :-D :-D :-D
to: atinkaa
pfuj pfuj :-D :-D :-D
v piatok sme boli s tetuchou dohodnut menu a vyzdobu...drahy tvrdil, ze sme na jeho vkuse "jeli prilis rychle" :-D :-D :-D
gaia: no to tvoj drahy este nazil atku - svadobne tsunami :-D :-D
babule chce sa mi taaak spat 8-)
prave mi volala teta z Carltonu, ze sa tam mozme fotit, tak som rada ;-)
to je hrozny drahy se zblaznil, nase malicka svatba se nam nak rozrusta sice az na ten den po svatbe, ale stejne spocital to na minimalne 40 lidi a to spis mnohem vic