Svatby 16/08/08. Kto má taky?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj holky, tak to vyzera, ze pri tomto termine s milacikom ostaneme, tak nech nam to spolu pekne ubieha. Aspon mi to umozni sledovat moj sklz ;-) lebo v organizovani a dodrzovani harmonogramu, mam veru rezervy =-) =-)
Odpovědět
Hiiiiiiiiiiiiiiiii...tu fakt zas nikto nebol celu vecnost...zeny, no tak, robme nieco... :-N ;-) Jaaaj, a to viete, ze Gaskulka nam uz vcera omamickovela? x-) (To som teda dobre slovo pouzila...) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
zdravim vas, ten cas leti uplne straslive :-) no jo nikdo sem nechodi vida, vida zrovna nedavno jsem premyslela jak na tom gaskulka je, tak to je krasne :-)
Odpovědět
Gaskulce moc gratuluji a ať ji miminko dělá jen samou radost :-)
Odpovědět
Profilova fotka
caute bambulienky; veeeeelmi dlho som tu nebola, ale som rada, ze tema zije ;-) my sme nase polrocie takmer neoslavili - ale kvietky som dostala a moj drahy zase sladke (on sladkeho moze vela a moc ;-) ) manzel chodi stale aj do skoly aj do prace, pricom ich teraz poslali pracovat do Nemecka...takze odchadza v utorok o piatej rano z domu a vracia sa v piatok o jedenastej v noci :-(...ma to takto trvat minimalne do jesene - je mi smutno :-(
Odpovědět
Tak blahoželám Gaskulke... A čo má chlapčeka či dievčatko?
Odpovědět
Jakubko je to. ;-) No ja si ani nestiham uvedomovat, jak to leti...a ze je to uz tak dlho od svadby...fakt strasne to leti... :-N
Odpovědět
Profilova fotka
baf, jdu sem juknout jestli se tu neco deje, kolik pribylo domu a tehulek :-) tak sem hezky davejte zpravicky :-) jedina spravna informatorka je mexx
Odpovědět
No...spravna...ked vy to flakate. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
mexx to vis neni to jednoduche te v informacich dohnat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
tady se zase nic nedeje, povidejte prehanejte jak si zijete... u nas je to porad jako o libankach i kdyz sem tam naky majovy destik taky prijde :-D doufam, ze nam to stesti vydrzi dlouho :-) jinak krome toho, ze se k nam v lete stehuje svagr se u nas nic zvlastniho nedeje, ale zaciname pomyslet na capa nebo vranu :-) tak se mejte krasne a taky se obcas zastavte a neco nam napiste jinak gaskulce preju vsechno nejlepsi k zaslouzenemu svatku :-D
Odpovědět
No tu to vyzera... Ste vsetky tak strasne stastne zaneprazdnene manzelstvom, ze nepisete ani pismenko, hej? 8-( :-D :-D :-D Dark, tak pomyslate na vranu alebo bociana? Sikovnici...nech sa dari. ;-) My sa tiez mame fajn, stale rovnako v podstate, a jedine, co sa zmenilo (zatial), ze aj nam pribudlo do manzelstva jedno pidibabatko. ;-) A dokocna vacsie ako Gaskulkine. :-N
Odpovědět
ahojte :-) priznam sa ze mojasvadba.sk uz dooost zanedbavam... a ked uz tak som zvedava ako sa menia predstavy priprav buducich neviest... sem tam mrknem svadobne satky a je mi smutno, ze to mam uz za sebou ... u nas sa po svadbe nic nezmenilo, vsetko je tak isto ako predtym... akurat zlozitejsie bolo zvyknut si na nove meno a oslovenie pani a manzelka... so stavbou sa nepohlo zatial nic... stale cakame na stavebne povolenie... a babatko tiez este nie je na ceste... planujeme az ked bude dom postaveny, tak za rok dva... ale buduci rok uz chcem vysadit tabletky...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
caveski babuchy...tak sa dnes lucim so satkami..predavam..tak pri tej prilezitosti vas i tu zdravim ;-) uprimne mi za nimi bude smutno :-N aaj ked mozno sa uz nik neozve..kedze som na zaciatku vsetky cajooooris odbila tym, ze si ich nechavam a basta :-N :-x :-x inak mexxiku, pidibabatko? ;-) chvaal sa, raz dva! adi babatko bude nem boj...najprv domcek...naj nemate stresy...inak linduskin kubko je nadherny ;-) x-) x-) 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj no, to je dost, ze se taky nekdo ozve, uz jsem si rikala, ze sem chodim z nostalgie koukat jen ja :-)
Odpovědět
Nostalgicky teda aj ja z casu na cas nacumujem. =-) :-D ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
me too ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
caute bambulieny; aj ja som z toho vsetkeho cela rozcitlivena...presne viem, ktore veci by som chcela na svadbe inak a nad ktorymi by som sa povzniesla a mohli by tie chybicky zostat... my s manzelikom stale po starom - ja som v praci, on lieta do Nemecka...v pondelok uz bude mat nalietanych dostatok mil na "silver" kartu...aj sa z toho vytesuje, mne je smutnejsie...je to totizto odraz toho, kolko je prec :-( ...poslednu skusku na ukoncenie tretieho rocnika ma za sebou, takze teraz iba musi zistit, kedy mu daju ten titulos (asi na jesen)...
Odpovědět
Profilova fotka
aspon, ze sem z nostalgie obcas nakouknete :-) gaia a jak dlouho bude manza jeste do nemecka litat? my jedeme zitra na vikend do lazni, vlastne to bude takova nase svatebni cesta (po svatbe jsme byli jen tyden doma spolu a jezdili po vyletech) a na dovcu sami nikam nepojedem tak se na ty "nase" tri dny docela tesim, ale bojim se, aby se neco nepokazilo tak se mejte krasne a ja sem zase za cas nakouknu jestli se tu neco nezmnenilo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
to: darkwitch asi do jesene...z jednej strany mi je smutno, z druhej strany sme radi, ze ma pracu... my sme este na svadobnej ceste ani neboli...iba 2 tyzdne po svadbe sme si aj s mojimi rodicmi na 4 dni odskocili do Polska, predstavit mojho manzela mojej tete (otcovej sestre)...odvtedy absolutne nic...to bude uz rok! ty kokso... :-| drzim paste, aby sa vam nic nepokazilo a uzili si krasny predlzeny vikend... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
gaia dekuju musim rict, ze jsme si to uzili, i kdyz v patek prisla ms ( a to mela dorazit o tyden pozdeji) a se mnou se dopoledne nedalo vydrzet, ale pak jsem se pres to nejak prenesla a uzila si to
Odpovědět
My sme zatial tiez nikde neboli, hoci sme planovali, potom ale do toho prisli rozne veci, tak sa to odlozilo...takze si svadobnu cestu stale este len planujem a mam ju pred sebou a dufam, ze si ju uzijeme. ;-)
Odpovědět
Ahojte kočky. Aj ja sem občas nakuknem a spomínam ;-( Na tie krásne časy zháňania a príprav. Aj na samotný nádherný svadobný dníček. ;-) Kočky ešte troška a budeme všetky oslavovať prvé výročie. Chystáte niečo pre svoje polovičky? Dajte nápady, že sa inšpirujem :-D Mexx a čo to čítam - bábätko? ...jéj to je milé...a kedy sa narodilo, v máji? To ste potom "poriešili" počas svadobnej noci?
Odpovědět
Zuzi, nie, babatko sa narodilo v decembri. ;-) :-D Ale to nie je nase vlastne... :-) Ja pracujem ako profesionalny rodic a teraz sa staram o taketo male bejby z domova. Mame ho doma a zijeme si ako s vlastnym. Sa zaucame a pripravujeme na tie vlastne, co snad niekedy pridu. :-) A ostatne zenuchy, co mate nove? =-) Uplne to tu umrelo...nedobre. 8-( Si uvedomujete, ze nas o chvilu caka prve vyrocie svadby? :-. Sa mi ani verit nechce... :-N
Odpovědět
teeeda nasa tema este zije :-D nam sa coskoro konecne rozbehne stavba, len musime jedno auto predat a nedari sa :-( na vyrocie by som chcela ist na veceru tam, kde sme mali svadbu ;-) plus zobrat so sebou dvoch kamaratov, kt. sa dali dokopy na nasej svadbe a oni budu mat zaroven prve vyrocie co su spolu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
sharin spis to tu preziva nez zije :-D jinak my asi budeme delat na oslvau vyroci grilovacku na zahrade s kamarady, stejnou jako svatebni, se nam to nejak zalibylo :-D
Odpovědět
My sme este nad nejakymi velkymi oslavami nerozmyslali, ale ste ma inspirovali...nieco vyklumam. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak se nam blizi konec naseho prvniho spolecneho roku... chystam manzovi prekvapeni, tak doufam, ze to probehne dobre :-) jak jste na tom s plany na vyroci vy?
Odpovědět
Profilova fotka
babuchy vyyrocniik za dverami! :-N ;-) jak ste na tom? ready? ;-) ;-) uzivajte mojinkaa. packo. atka
Odpovědět
prajem nam vsetkym krasne prve vyrocie :-) :-x x-) sme rozmyslali ci pojdeme na veceru do "nasho" hotela... manzo isiel do prace :-( ale som zvedava ci donesie aspon dake kvietko... vcera som stale dookola omielala ze v podstate sme mali vyrocie, sak sobota :-) ale datumovo je to dnes... tak uvidiiiime ;-)
Odpovědět
Taky přeji všem hezké první svatební výročí. x-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?