Ahoj holky, tak to vyzera, ze pri tomto termine s milacikom ostaneme, tak nech nam to spolu pekne ubieha.
Aspon mi to umozni sledovat moj sklz ;-) lebo v organizovani a dodrzovani harmonogramu, mam veru rezervy =-) =-)
ve ctrvtek si jdu na predsvatbeni zkousku saticku, prijde mi to brzy, ale snad v salone vedi co delaji, teda doufam ze si v nich budu pripadat stejne krasna jako kdyz jsem si je vybirala :-)
Hezké ráno holky,
tak jsem si dnes pustila internet, četla zprávy, co se kde děje a narazila na tento článek:
http://www.ahaonline.cz/cz/spolecnost...
Tím zmiňovaným farářem je právě ten NÁŠ farář, co nás má oddávat. No moc doufám, že je to jen nějaká novinářská kachna, a že je to nějaké "nafouklé", jelikož mě se pan farář velmi zamlouvám a v ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ ho nechci měnit.. :-(
Mluvili jsme s nim cca před 14 dny a to bylo všechno v pohodě, no příští schůzku máme tento týden, no tak doufám, že se nedozvíme nějaké nemilé zprávy. :-(
marusko verim, ze nie...skus to overit ;-)
my zlee spravy teeda z brna maame, mogati absolutne nespolahlivy, doteraz neposlal ani vzorku ako by prstene mali vyzerat :-N 8-(
God Bless Internet :-N a chlapikov z kanady...ktori naam urobia prstienky...uplnee inee, uplnee nesvadobnee...a s vystiznym nazvom ...love of my life ;-) x-)
Ahoj holky, všechny vás zdravím a přidávám se k vám do diskuze.. tak si představte, že mi VČERA! volal náš hudebník a hudbu na svatbě odřekl... teď, měsíc před svatbou! No, koho my seženeme??
cauki staar..noo niekoho rychlo vygooglit skusit sa spytat kociek na beremku z tvojho okolia i z dalej koho mali :-N a volat....pripadne na toto si vziat agenturu, nech kohosi najdu =-)
je to parada.....niektori ludia a ich schopnost mat vsetko okrem prachov v pazi 8-(
hlavne nepanikarit niekto sa isto najde....nie je to den pred svadbou ;-)
vitam novu kocku :) neboj, urcite cosi najdete :)
ale co tu citam v poslednej dobe, je neskutocne.... jednanie niektorych "tiezpodnikatelov" (podnikatelia, kt. sice podnikaju ale chovaju sa viac nez otrasne k zakaznikom a robia vseliake naschvaly a preslapy) ma viac nez poburuje...
Zdravím nově přícozí staar ;-)
Ati: takže prstýnky z Brne nebudou jo?? a z toho God Bless už vám vyrábí prstýnky?
Staar: To je hrůza jak jsou někteří lidé nezodpovědní...přesně jak radila Atinka, poptat se v okolí, známých a tak jestli o někom neví a nebo to zkusit v tom saloně.. ;-)
noo kanadski chlapci to vzali do svojich ruk, tvrdia ze to stihnuu ;-) taak uvidime
marusko a god bless internet..boool leem mooj povzdych, ze naj panboozko zehnaaa internetu...bo inak nefieem co by sme robili :-. :-x :-x ;-)
no... velky problem najst dake pekne CE pismo... do kelu... a vytlacila som skusobne na karticku text a akosi sa supe dole... on drzi ale ked prejdem prstom po texte, tak sa tak usmudla akoby... a trochu zmaze aj z textu... tak zacinam uvazovat o profi rieseni... len aby mi potlacili tie karty s textom oznamenia a druhe s textom pozvania ku stolu.. :-S
adi za 700penazi si mozes z netu stiahnut do PC perfect table plan
http://www.perfecttableplan.com/
30stolov ti urobi i zadara....viac uz lem za peniazcok
aale mas tam i moznost tisku menoviek a tak...malo by to fungierovat lepsie jak len vo Windowse ;-)
atik: len mne nejde o menovky ale o pozvanky a oznamka :)
a menovky tlaci aj jedna aplikacia nachadzajuca sa na konkurencnej stranke o svadbach ;-) a zadarmo :-) 8-)
jo to hej..len tam to neni tak dobree ;-)
porovnali sme, tak viem co hovorim...
s oznamkom, ja za seba by som sa obratila na profi firmu...pride mi, ze vysledok je poznatelny ;-)