Ahoj holky, tak to vyzera, ze pri tomto termine s milacikom ostaneme, tak nech nam to spolu pekne ubieha.
Aspon mi to umozni sledovat moj sklz ;-) lebo v organizovani a dodrzovani harmonogramu, mam veru rezervy =-) =-)
atik: no velmo rada, ale bohuzial skor ako po svadbe to nepojde a nechcem byt v den D usoplena, ukychana... tak to musim takto riesit... ale potom nabehneme na dlhoocakavnu dofcu a vletim ako prve do mora, nech ma poriadne preplachne hoci aj cez frnak! :-D
gaius: viem, ze stipe, ale ako decku mi to urobilo straaaasne dobre... vzdy som mala kazdy rok 2x zapal pluc ci priedusiek a ako ma takto preplachlo zo dva krat, tak bol pokoj na veeeelmi dlhu dobu, tak ja to risknem aj teraz :-p
sharin: zkus vymenit tablety kazdy usina po jinych, a do nosiku muzes zkusit strikat vincentku ktera by mela fungovat stejne jako more akorat tak nestipe i kdyz je slana
len doma zaciname uvazovat, ci to uz vtedy nebola alergia a moja doktorka nepoznala inu diagnozu ako zapal priedusiek ci pluc, kedze som sa narodila v 7. mesiaci a vtedy su detusiky chytene prave na pluca... tak je aj dost mozne, ze mi nespravne liecili prejavy alergie a preto sa to mozno takto zacalo stupnovat... lebo fakt po prvej dovolenke a vyplachnuti morom bol pokoj.
dark: vyskusam :) snad.. :-D len tieto lieky mi dala zas ina doktorka a mam pocit akoby na mne testovala bud lieky alebo svoje diagnozy... ale vseobecne zodac uspava a neviem co ine by mi mohla dat.. claritine bez sance nezabera... clarinase som uz tyzdnove dobrala a zodac mi nasadila po clarinase... a ze alergologicku netreba... "parada", ne? tak si asi najdem inu doktorku, ci doktora...
sharin: to je zvlastni ze ti zabira zodac a ne claritin, protoze claritin je silnejsi, me teda zodac neuspava, ale strasne me uspaval zyrteck a alerid, mozna by ti mohla dat xyzal, ale ten je silnejsi zodac
alergie casto vyvolavaji jine nemoci jako jsou zanety prudusek a anginy, proto kdyz deti maji casto anginy nebo zanety prudusek tak je posilaji na alergologii protoze jak jsou oslabene alergii tak pak snadneji chyti kde co, po sezone zkus nakou lecbu i kdyz me teda zabira jen podle papiru, ale na sobe to necitim
teeda babyy..my sme seckii turbo alegickee :-N =-)
u mna to tak presne bolo adi...dla mna ma milionkrat liecili na zapal priedusiek....a mali ma poslat na alergologiu :-N :-. aale i tak jedinee co zaberaaa je more...
ak nemoozes, tak supki do jaskyne ;-) 8-)
dark ty si jak ucebnica farmakologie :-D :-D :-D :-D este hod daaku etiopatogeneeezu a kooonec :-D :-p 8-)
tak to je dalsia nasa spolocna vec... x-)
a kockyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy dosliiiiiiiiiiiiiiiiiii konecneeeeeeeeeeeeeee oznamkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa x-) x-) x-) x-) do polhodky idem po ne, tak snad aj odfotim ak to vyzera... len este budem musiet dotlacit text, lebo to som objednala take bez textu ... ale huraaaaaaaaaaaaaa suuuuu tuuuuuuuuuu :-D 8-)
tak konecne dorazene oznamka pridane v albume...
kedze ani jedno z vybranych sa mi nedalo neutralne pouzit ako oznamenie aj pozvanka, tak som zvolila dva typy.
Ako oznamenie budeme posielat ten kvietok :-) a pozvanka je aj s kapsickou na text pre pozvanie ;-) su neskutocne krasne a material je pevny.. trosku som sa prepocitala a pozvanka sa mi nevopcha do obalky, ale to nevadi, lebo budeme ich davat osobne :)
adii fakt kraasa kraasovitaa ;-) x-) x-)
maate vip a nem vip hosti, ze su rozne druhy pozvaanok ;-)
sima
uces c. 1...je obyc...vlasky...nevieem to lepsie napisat...tak sa neuraz..ale na fotecke c. 26 ..."akoby sa stratili secki vlasy" :-.
uces c. 2 je glamouur ;-) x-) je sice jednoduchy..ale mas tam bohate vlasky ;-) ...lubi sa mi na fotecke 27....ale uz z 28 si nie som istaa..jak dlho to bez rozpadu vydrzii na hlavke....
uces c. 3 tak na nom som ta ani nespoznala.... :-N ;-) je prekrasny....mas tam pekne vlasky..skoda ze nemas aspon jedno foto z predu...ale zozadu parada.....len by som znova zvazovala, ci chces byt uplnee ina na svadbe...az na nepoznanie ;-)
atik: praveze sme oddelili pozvanky od oznameni... cize kvietok posielame len tym, komu oznamujeme a nepozyvame ku stolu a ta druha je pozvanka, teda uz tym, kt. pozyvame ku stolu, tam sa da zasuchnut druha karticka, kt. v nasom pripade bude s tym pokecom pozvankovym :) kapish to? ;-)
no sima..najkrajsi a najpevnejsi..vyzera byt 3
mne osobne sa podla fotiek ostatnych ktore tam mas najviac lubi 2..ale vyzera...ze este ani neopustis kadernictvo a bude fuc :-N
jednotka nem uplnee
taakze 2-3...ide o to, ci furt chces byt sima...alebo ci patris k tym co radi prekvapia a potom pisu..ze boli na nespoznanie :-N
ja som zas rada spoznatelnaaa..i za cenu, ze to nie je tak extravagant ;-)
no dnes ich tam aj mali, tak som si ich vzala domov do vazy... cena bola 45,- za kvet a mam na jednom aj 6 pucikov :) a ich netreba vela a budu tam len kvety, takze toho sa nebojim :)