My pořídili v pátek oblek, košily a kravatu pro ženicha a organzy na stůl...tak teď už snad jen maličkosti :)
25 jdu na zkoušku líčení a vlasy, jsem zvědavá :D Držim všem děvčata palce ať vše probíhá tak jak si přejeme :)
@andys85 nám jetě chybí oblek a boty - trochu se bojim, že ten oblej bude Martin odkládat tak dlouho až to bude stres :(....
@dooreen to jo :D... už začínáš bejt nervózní? všichni se mě na to ptaj, ale já sem zatim úplně v poho - vše vychází podle plánu...
@klarka26 pokud se zkoušky budou dařit a ze všeho budeš nadšená tak snad i červenec půjde přežít :)... 1. a 2. 8 musim na celej den do práce - takže 3. asi propadnu solidně panice :D...
btw. dneska sem mi zdálo, že sem si šla vyzvednou prsteny do zlatnictví a Martinův nebyl kulatej ale kostrbatej a ten můj že byl úplně jinej než jakej sme objednali (žlutý zlato místo bílýho, jinak kamínky, jinak tvar... jinak všechno)... a jelikož sme palatili prsteny dopředu a pani tvrdila, že sem si tohle objednala tak mi nezbývalo nic jinýho než peníze buď nechat propadnout nebo vzít tohle.... no šílený
@dooreen škoda, že si až z Hodonína... já budu kupovat botky tady: http://www.boty-obuv.com/svatebni-bot... ... pár slečen okolo chvílí velkej výběr a hlavně maj i mini velikosti - já mám boty vel. 34
Ahoj Holky ja jsem taky uz nervozni.Nakonec jsem si objednala a uz mi to i prislo krabicky na vysluzku.Jsou hezke zlato-bile s prstynky.Jinak jsem objednala 5 krat saty pro druzicky a k tomu i kosicky a z ruze listky.Moje druzicky budou mit vsechny stejne saty byla jsem rada,ze jsem sehnala ruzne velikosti.Jako ja doufam,ze mam uz vsechno jinak me slak trefi :-)
Tak nedávno jsem psala,že jsem v klidu a dneska se mi zdál první a naprosto hroznej svatební sen :-D ve snu jsem ráno zaspala a pak totálně nic nestíhala,dokonce jsem neměla snad ani fotografa a tak jsem ho ráno ještě sháněla :-D :-D no šílený...takže asi důkaz,že se to pomalu ale jistě blíží a nervozita pomale začíná :-| :-D
Mě se o víkendu zdálo, že jsem byla v práci. Najednou k nám do kanceláře vtrhnul mladík s pistolí v ruce, úplně mimo a chtěl po nás peníze a léky. Nakonec nás vzal všechny jako rukojmí. Kvůli tomu jsem zmeškala svoji svatbu a byla z toho hrozně smutná... No jestli mi takhle nervozita začíná, bojím se, co dál... :-D
Ahoj holky, dlouho jsme tu nebyla... už se nám to blíží, že? :-)U nás zatím všechno podle plánu, akorát pořád váhám co za účes a jakou kytku. Kdy budete objednávat kytky? Nebo už máte? ;-)
@ally89 já byla na schůzce s květinářkou před 3 týdny, ale příští týden máme druhou schůzku kvůli dořešení detailů - zatim sme se domluvily na typu květin a co všechno si přeju za zatky a výzdobu (o kterou se taky bude starat květinářství)... ale pokud máš květinářku zamluvenou, tak času dost - kytky budou stejně objednávat nejdřív 3 týdny před svatbou...
@neo_nka už jsme tam byla a předběžně se ptala, jestli by moje požadavky splnili, takže to ano, jen nemám objednáno přesně co a jak, tak dobrý :)
@serrena no mě je budou objednávat, protože chci pivoňky, takže nevím, jestli radši né dřív...a na začátku července odjíždím až do 10. tak nevím, aby nebylo pozdě...
ally89: já jsem květinářství okupovala už v dubnu, abych náhodou nepřišla pozdě :) Ale paní řekla, že jí stačí 14 dní předem, tak ok. Prý se jí taky stalo, že ženich zapomněl objednat kytici i veškerou výzdobu, tak mu ji musela udělat na počkání z toho, co zrovna měla na krámě. To musel být hukot :-D
34 dní do svatby a my včera sehnali oblek pro ženicha - krásnou bílou regatu, super botky a manžetový knoflíčky co vypadaj jako snubní prsteny :)... teď už jen botky pro mě, spodní prádlo a vše co je zamluvená a nedodaný (svatební kniha, prsteny, šaty...)
- jak ste na tom vy? Co nervozita? už to některou chytá?
Ahoj tak ja jsem dneska si nechavala upravovat svatebni saty mam prijit 20.7 na zkousku jestli je to ok no a kdyz jo tak si je necham jeste v cistirne vycistit a vyzehlit a pak uz je budu mit pripravene na nas den :-) Jinak nervozni jeste tak nejsem,ale to urcite prijede.
@millimaus ahojky, promin ja sem chodim tak malo... neni cas :-)
No my mame obrad v jednu. Tzn, ze se hoste zacnou sjizdet u me pred barakem cca v 11h ( do te doby se musim nastrojit, ucesat atd ), pak se nazdobi vsem auta, daji se jim myrty, pohosti se malym obcerstvenim a vyrazime na obrad. Pitom pojede rodina na obed a ostatni svatebcani dorazi az v pet hodin, Rozvoz je odtamtud zajisteny, mam tri auta, tak to by melo pro 65 lidi stacit :-)
Tak finální podobu kytky už mám zvolenou dávno-slunečnice :-D ale detailně ji budem teprve řešit...ted si musím domluvit ještě zkoušku šatů a účesu,ten mám už zrhuba taky namyšlený ;-) a 20. nám přijdou už hotový prstýnky :-)
Ahoj holky, tak máme měsíc do svatby. Jak jste na tom s nervozitou? Já jsem raději objednala o 1kg větší dort a o trochu víc cukroví. :-) Už jsem byla na zkoušce líčení i účesu a s účesem vůbec nevím :-S Jinak zatím celkem klid, stále se dá říct, že času je dost ;-)
jéé vidím naše datum, nejlepšíí datum na širém světě :)))) do nervozity si myslím chybí ještě tak 2 týdny...pak si budu říkat oooo, co nás to jen napadlo za srandu :-D :-D :-D
@verusak87 No tak jelikoz me to napadlo ze bychom se mohli vzit teprve pred mesicem tak je to mala svatba na urade a hostina u nas ve stodole :-D takze teoreticky mi chybi pouze kytice (domluveno udelani) a jidlo a piti na hostine.