@andys85 malilinko podobný překvapení nám přichystal tchán - cca po 42 hodinách na svatební cestě nám v 7 ráno volal, ale nestihli jsme to vzít, tak jsme mu volali zpět a vzal to pan doktor, že je tchán v nemocnici se silnou mrtvicí... tak sme se hned zbalili a šup domu ze svatební cesty - naštěstní pro nás - jemu už je líp a dnes nám paní doktorka řekla, že by ho snad zítra mohli přesunou z jipky na normální pokoj....
@neo_nka Ahojky jezisi marija co se to deje!!! Holky ja jsem pred svatbou mela stresy a jak se tak divam vy po svatbe!!!Muj ted uz nynejsi manzel lezel jeste do patku v nemocnici ja jsem si myslela,ze ho nepusti a ja se nevdam,ale nakonec vse dobre dopadlo,ale zase po svatbe v pondeli nastoupil do nemocnice takze zadna svatebni cesta -zadne libanky ted cekame na to az se uzdravi!!!Drzte se a preju at to dobre dopadne!!!
hele holky dotaz - určitě si chodíte vyřizovat nové doklady - jde mi teď pouze o OP... když sem přišla - paní na mě vyblafla, zda chci s čipem nebo bez něj - trochu zmatená, jsem se zeptala k čemu čip je a pak jsem řekla, že zkusím tu s čipem, ikdyž mě vyjde na 500Kč... v tom by nebyl problém, ale všichni okolo mě tvrdí, že po nich chtěli obtisky prstů a u mě ne - chtěli je po vás? má někdo taky občansku s čipem? Díky
@neo_nka sice ještě nemám po svatbě, ale občanku jsem si měnila v březnu kvůli trvalému bydlišti (to jsem ještě nevěděla, že se budu vdávat). Mám občanku bez čipu a dávala jsem obtisky obou ukazováčků. Možná to ale na ty čipy nepotřebují - ale pak nevím, jaký identifikační údaj tam pak je. No uvidím v září, až si úspěšně zopakuju žádost o novou občanku :-)
@neo_nka Ahoj tak na urade se me taky pani ptala jestli chci obcanku s cipem,ale dala jsem si bez cipu,ale na pas jsem musela davat obtisk prstu tak asi to bude neco podobneho.
Jinak s mojim manzelem je to zle ma zvetsene srdce a je to hodne nebezpecne nemuzou mu ted nasadit zadnou lecbu protoze ma hodne vysoky tlak.Takze mu nasadili tabletky na tlak a pak za 3 tydny mu nasadi nejakou lecbu na srdce takze jsem s toho hodne spatna :-( Doufam,ze se to vyleci!!!
Tak já budu mít občanku bez čipu,mně řekla paní,že je ten čip na nic pokud nějak hodně necestuju a potom až si půjdu pro občanku,tak budu zadávat nějakej čtyřmístnej kod,kterej si mám namyslet :-D . Jinak pas mi prý platí ještě 3 měsíce po svatbě,takže ho zatím nevyřizuju...
@neo_nka Ahojky,ty prasky mu pomalu zabiraji,ale je mu po nich zle takze porad lezi nemuze nic delat jednou jsme byli spolu v obchode nakoupit a malem se mi tam obulil jek se mu udelalo zle.Jsem zvedava kdy to ustoupi.Ten tlak je jedou v mire a pak zas stoupa takze do 3 tydnu by se to tema praskami melo ustalit tak doufam,ze vse bude ok.Jsem taky hodne nervozni a mam o nej strach preci jen mame rodinu a chceme mit jeste jedno miminko,ale s takovou se ted do niceho nemuzeme pustit :-( Ale co zdravi ma prednost!!!!
a jak vycházíte holky s rodičema manžela? Já kupodivu s tchýní super,zato s tchánem :-( ,tchán má radši svýho prostředního a nejmladšího syna a už to dal párkrát nepokrytě najevo. Je pravda,že manžel si částečně za jeho přístup může sám (je lajdák na spoustu věcí,což jeho otec bytostně nesnáší) ,ale občas to pěkně štve i mně. A ted naposledy o víkendu kdy se zase rozčílil na něj a myslel si,že ho neslyšíme,tak jsem se ještě před snídaní sbalila a odjela. Chudák tchýně z teho byla špatná,ale at vidí milé tchán že mně fakt naštval! ]-( Já jsem docela tvrdohlavej člověk,takže si myslím že to bude ještě "sranda" spolu vycházet...