@johuline No teda to je hodně lidí. Tak velkou svatbu bych nechtěla už kvůli nervům s přípravama :-o To máš ještě dobré s těma šatama. Já chtěla koupit z bazaru kolem 5000 a mám půjčení za 8500 8-(
@johuline Tak to muzes byt rada ze jen 2000kc ja jen za boty zaplatila 3500 tisice a to nemuzu rict ze by se mi uplne tak libili,ale nemela jsem na vyber chtela jsem uz to konecne vsechno mit doma.A to nepocitam doplnky takze to si jeste dobre poridila :-)
ahoj, přidávám se k vám, také máme termín 4. srpna a budeme se brát v zámecké zahradě v jedné malé vesničce u jaroměřic nad Rokytnou:-) koukám, jak už všichni máte spoustu věcí zařízených, my máme zatím velké kulové:-)
@megienka Ahoj Tak my to mame podobne my budeme mit ted 8 let spolu :-) a az ted svatba a mame uz i dceru:-) a co vy mate taky dite?Jinak te tady vitam a samozrejme jsem i ja zvedava co uz vsechno mas zarizene tak napis nam to tady :-)
Misto bylo dlouho domluvené na erboví sál na zámku v Horšovským Týně ale tam bude výstava Popelky a tak momentálně nevím jak to vše dopadene. Jinak připraveno je toho už docela dost mám šaty , boty, prstýnky by měli přijít příští týden, kytky taky zařízený, restaurace vyjednaná dort už téměř taky. A oznámení už máme vymyšlené taže už jen realizovat a co ty?
@studentkalucka Tak ať se vám podaří sehnat pěkné místo, kdyby ten zámek nevyšel. My máme svatbu na zámku ve Vizovicích. Hostina bude taky tam, aby jsme nemuseli přejíždět. Máme zamluveného fotografa a kameramana, zařízenou matriku, já mám zamluvené šaty v půjčovně a přítel má koupený oblek a vše k němu kromě bot. Já boty taky ještě nemám. Prstýnky zatím zamluvené nemáme, na to je čas. Máme teď ve výrobě oznámení od Goldpressu, tak jsem zvědavá jak to dopadne. Máme zamluvený apartmán na svatební noc. Máme už taky věci na výzdobu (fialovou organzu, vázičky a svíčky). Nebudeme mít živou hudbu ani DJ tak si musíme nahrát vlastní CD. Kytku ani dort zatím domluvený nemáme, to necháme asi až na prázdniny. Ještě si asi budeme chtít zamluvit limuzínu na odvoz na obřad.
Já to potřebuju mít pokud možno všechno co nejdřím kvůli státnicí a na začátku června odlétám na čtrnáct dní do zahraničí takže už mi moc času nezbyde.
@millimaus Jsem zvědavá, honem fotečku! :-) Já jsem se k tomu ještě nedokopala, zatím mám nařezaný papír, ale to je všechno :-|
@evca21 Ahoj, vítám tě tady. Něco nám o vás prozraď. Kde máte svatbu a co už máte?