Svatba 4. 8. 2012

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj holky, doufám že nás tady sejde pár s tímhle termínem a podělíme se o zážitky s přípravami :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@neo_nka já právě budu spát doma.. máme malého syna takže spát u rodičů nebudu.. takže mi je svědkyně přiveze v sobotu ráno
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Tak my jsme šli prstýnky zařizovat pozdě celkem,tak že je budeme mít fakt na poslední chvíli :-D ale je to vyhlášený zlatnictví,takže jim věříme :-| a pro šaty mi jede taťka ve čtvrtek,já je uvidím až v pátek na večer =-),ve čtvrtek budu dělat s tchýní asi koláčky :-| a v pátek si jdu zdobit hostinu...
Odpovědět
Profilova fotka
@klarka26 dneska sme se učili walz, valčík a polku :D... to byl masakr - mám okolaný palce, koleno a pravý žebra :D ale super - walz vypadá fakt dobře, ikdyž se trochu zamotáme :D.... už se moc těšim :)
Odpovědět
Profilova fotka
@neo_nka :-D tak to my nic netrénujem,já si říkám,že to tam nějak odšlapem :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@klarka26 to já taky - jenže sem doma řekla, že třeba ploužák zvládneme určitě a Martin řekl, že na svatebně nechce vypadat jak opilec co visí na nevěstě a že když už musí tancovat tak pořádně :D
Odpovědět
Profilova fotka
Holky už se nám to blííížíííí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@neo_nka Tak to je super,to můj chlap by se učit určitě nešel :-) my budem tančit stejně asi jen první tanec v kruhu,to bude na dechovku a pak už to bude snad v poho :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak 3 dny do svatby uz zacinam byt trochu nervozni a porad premyslim jestli mam vse.Uz se mac tesim
Odpovědět
Profilova fotka
@neo_nka Ono je prostě asi lepší se kolikrát spolehnout sám na sebe, protože kdo to chce mít víc dokonalé než nevěsta sama, že?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, dneska jsem byla na nehtech - mám jen ten lepší lak na vlastních nehtech a francouzskou manikůru. Docela se to kámošce povedlo. Pak jsem jela kupovat bílé zahradní altány na raut, dělala jsem střechy, slaný štrůdli a těstovinový salát. Včera jsme se svědkyní pekli koláčky - můžete nakouknout do alba :-) Přítel vyluxoval a vykydal auto, takže se v něm dá normálně jet, motýlek pro pejska je taky hotový (foto v albu) a večer musíme zopakovat naše dva tance, co máme nacvičené pro pobavení hostů..A barvit vlasy budu nevím kdy :-D Zítra to bude větší mazec, jedeme pro aparaturu, pro stoly a lavice, budeme chystat raut a stavět 3 altány, potom jedeme s výzdobou a svatebním dortem do restaurace a pro kytky. A co vy? Co vás čeká zítra?
Odpovědět
Profilova fotka
@nevestapetulka pošli fotku nehtíků - já moc moc chtěla umělý a nakonec sem se nechala přemluvit na nalakování vlasních nehtíků francií a mylsím, že to vypadá taky docela hezky - tak sem zvědavá :)... - já teď musim udělat jetě pár drobností a zítra už mám volno - jen jedu na místo o den dřív (tj. zítra), ale jinak nic :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@neo_nka Mám je v přípravném albu- Co už máme. To máš dobrý že máš zítra volno, my máme právě nejvíc práce. Ale odpoledne už bysme měli mít volno, jen navečír si budu vázat kytičku..
Odpovědět
Profilova fotka
Tak mně čeká nákup žlutých ubrousků ještě,pak jede přítel pro alkohol :-D a já jdu s holkama chystat hostinu jo a ráno nehty :-D Ale včera jsem byla na úpravě obočí a barvení a jsem z teho docela zklamaná :-( všichni sice říkaj,že je to v poho ale podle mně to mám moc tmavý ]-( takže přemýšlím jak to zesvětlit...
Odpovědět
Profilova fotka
@klarka26 Když se udělá výraznější makeup a oči, tak to bude dobrý. Máš vyzážistku nebo se líčíš sama?
Odpovědět
Profilova fotka
Teď mám na hlavě novou barvu a je to nějaký moc fialový, jsem zvědavá jak to bude vypadat až to smeju =-) :-N
Odpovědět
@alenv @klarka26 @levin @neo_nka @nevestapetulka @millimaus Tak Vám holky držím palce, ať zítra všechno vyjde tak jak má. Šťastný vstup do manželství :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dnešní příšerná krize zažehnána, poslední úklid doma a zítra..... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Nene mám vizážistku ;-) a tak nakonec jsem to nechala tak snad to bude ok :-D Takže holky: At nám to zítra všechno dobře dopadne a přežijem to :-D :-D :-D :-D HODNĚ ŠTĚSTÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpovědět
Tak jak holky? Pochlubte se :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@verusak87 koukni ke mě do alba "Ochutnávka z neprofesionálních fotek" - něco málo sem sem hodila, ale je to samozřejkmě jen z mobilu od kamarádky tak bídná kvalita :).... - svatba byla fantastická, táta plakal, děda plakal, Martin byl na měko, máma plakala a já si to užívala... všichni všechno chválili a já i Martin jsme nad míru spokojeni.... všem budu doporučovat místo obřadu (hostiny i rautu v jednom), hudbu při rautu a halvně fotografa! - co u tebe? vše ok, nebo nějaký výtky?
Odpovědět
@neo_nka Máte už teď moc krásné fotky. Těším se na ty profesionální. U mě by byly výtky určitě. Bylo moc horko a fotograf i kameraman se moc vžili do své práce a pózovali jsme několik hodin. Byla jsem už úplně mrtvá a navíc v těch šatech jsem byla dost sešněrovaná. Jinak byli myslím všichni docela spokojení. Maminky plakaly, taťka byl pyšný i když se pak musel trochu picnout :-( Rodiče si potykali a všichni se seznámili, takže docela fajn. Místo hostiny jsme taky zvolili dobře. Jídlo bylo chutné a nikdo neremcal i když nebylo žádné maso. Výzdobu udělali taky nádhernou a ani ji nechtěli zaplatit. Taky doporučím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jsem ráda že to máme za sebou a už opadl ten stres.Svatba byla krásná a neuvěřitelně jsem se bavila,no prostě nejkrásnější zážitek v mém životě.sice pár komplikací bylo ale přešli jsme to s úsměvem.ted si užívám že je ze mě paní a hlavně si zvykám na nové přijmení :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@verusak87 já byla taky pořádně sešněrovaná - po předkrmu a polívce mě mamča povolovala a po hlavním chodu znovu :D.... ale v šatech sem vydržela až do cca 8-9 hodin večer - nechtěla jsem je sundat - bylo mi to líto :)... @gagule já se furt do telefonu instinktivně představuju starým příjmením :D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak u nás parádička :-D dokonce jsem zvládla v pohodě i všechny zvyky,kterých jsem se i docela bála ]-( . Dobrovolní hasiči nám připravili krásný překvápko...a šaty se u nás vysvlíkají až o půlnoci-po začepení ;-) a vzhledem k temu,jaký bylo horko,tak jsem se už i těšila... Ted se chystám a obrňuju na obíhání úřadů kvůli novému příjmení :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Holky,tak u nas taky vsechno perfektni!!!!!Moc se to povedlo a urcite na nasi svatbu jen tak nezapomenu.Mamka plakala a tatka byl pysny jak me vedl za zenichem.Profesionalni fotky jeste nemam, ale zatim muzu pridat jen ty amaterske :-) a ty jsou taky moc pekne :-) Chtela bych to vratit zpatky parili jsme do 4:30 rano proste opravdu tak jak jsem si to predstavovala.Jinak jsem se taky prevlikala jeste prede pulnoci,protoze opravdu bylo vedro.
Odpovědět
U nás svatba skvela...uzila jsem si ji. Myslim ze i vsichni ostatni. Bohužel nam 5.8 odešla na vecne casy babička :(
Odpovědět
Profilova fotka
Přidala jsem pár foteček ze svatby,takže kdo chcete,kouknětě ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@andys85 to je mi líto... na druhou stranu, aspoň viděla jak se jí šťastně vdává vnučka.... třeba na to čekala... - upřímnou soustrast...
Odpovědět
@neo_nka děkuju. JJ ona to rikala tete ze je stastna ze nas vidi jak jsme stastny :)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?