omca: tý jo, fotečky pěkný, ale nedovedu si představit, že by se striptér kroutil jenom pro mě :-D to bych byla červená i na prstech u nohou :-D :-D ;-)
mikanek: však já taky byla :-D
lumiha: nikdy není v celé republice úplně stejné počasí (speciálně pokud jde o déšť).... možná někde bude, ale beremkovým dubnovkám prostě ne! 8-)
omcamauta: Ani nevis, jak si preju, abys mela pravdu!! :-D Ja se divala primo na Brno a okoli-na dvou rzunych strankach. A je to vicemene pravy opak, takze nevim, co si vybrat. :-S
lumiha: byl mi zakoupen deštník. Já když mám deštník, tak neprší. Tak šup taky jeden pořídit ;-) no a kdyby náhodou fakt pršelo, tak holt s deštníkem nezmokneš :-N
holky nebojte, ona se ta předpověď na příští víkend ještě hodněkrát změní ;-)
a jak píše omca, tak prostě nevěstám pršet nebude! všem budeme držet palečky :-)
já mám deštníky hned dva, u nás v opičích horách jeden fakt neví:-D
omca se nedivím, žes byla červená až někde:-D já bych byla i na konečcích vlasů:-D jinak skleničky jsou moc pěkné
mikanek: bude něco podobného, jen uvažuju o větším nazdobení - nějakou kytičku nebo tak - jak mám v albiku ;-) Napadlo mě na levý prsteník nechat udělat nějakou šipku, ať miláček vím, kam s prstýnkem :-D :-D
omca: přesně :-D ;-) taky jsem říkala, že mu musím ten správný prst označit, ale naštěstí to zvládl jen s kytičkou na nehtu prsteníčku bez šipky :-D :-D
Ahoj, tak co, co, povídejte, přehánějte novomanželky. Včera jsem vám na férovku záviděla počasí - tady ve FM bylo teplíčko, modré nebe a bílé mráčky. Nádherné počasí pro svatbu!!
ahojka holky, svatební den naprosto super, užila jsem si ho pořádnými doušky, opravdu super :-) , počasíčko nám přálo a vydařilo se všecho jak mělo :-)
omca: já záviděla včerejší počasí tak napůl, sem tam sprchlo sem tam vysvitlo sluníčko, ale mráčky byly fur..pardubice..ale nakonec bych brala i tohle počasí hlavně at celou dobu neprší, ale trochu štěstíčka by napršet mohlo ne??? :-D
ahojky holky, no my to měli s adrenalinem, paní v salonu mi srazila šaty... už to vypadalo, že se vdám v těch, co jsem měla na převlečení... nakonec jsme to zvládli zamaskovat, ale ponaučení ro všechny nevdané - vyzkoušejte si šaty den před svatbou, i když vám je budou ,,jen prát a žehlit!"
ale bylo to nádherné, moc se nám to líbilo, všichni byli spokojení, chválili nám to, ostuida žádná, nepovedlo se pár detailů, ale jinak super, myslím, že to byla vydařená svatba :-)
Všem, které to měly v sobotu, velké gratulace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ted jsme na řadě my!!!!!!!!!!!! z 25.4.09!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Holky, my celý víkend pekli cukroví u našich. A v sobotu jsem byla upravovat šaty,
vybrala jsem i bižuterii a závoj mám svůj, byl mi v salonu pochvalen (je to jiny, nez mam v albu)
a ted uz to utece jako voda......
:-S :-D :-D