Svadba Duben/Apríl 2009. Najde se tady někdo?

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj, najde se tady někdo, kdo je takový blázen jako já, že začíná plánovat svatbu na příští rok na duben? Respektive nás to čeká přesně 25.4.2009.
Odpovědět
Profilova fotka
jojo, nevěsty se nám tu protřiďují ;-) koho to čeká tuhle sobotu nebo pátek??? x-) lea: ono se ty rýpalové nesmí řešit, ono v globálu když mi každý svatbu chválí, tak ten jeden morous zanikne :-D já jsem byla zvědavá na manželovo rozvedené rodiče, ale pohoda, neseděli u sebe, ale nakonec spolu i tancovali, to jsem koukala :-. evita: neboj, dobře to dopadne ;-) já mám jednu radu, hlavně se nezapomeňte před obřadem napít, já jsem doma moc nepila, abych nemusela lítat na malou a na radnici jsem měla pořádně vyschlo v puse a nikdo vodu neměl :-S naštěstí byla moje záchrana mentolovej bonbon, ten jsem ale musela rychle rozkousat při řazení, abych nepřežvykovala před oddávajícím :-D ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Miki: mě to čeká v pátek...
Odpovědět
mikanek: já se bojím, že když budu moc pít, tak budu lítat na záchod a to nechci vidět, jak budu vůbec v těch šatech realizovat. Nějaký tip od zkušené nevěsty? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky mám problém s tím jak budu chodit na záchod... mám šaty s obručí a nevin nevim jak se s tím posadím... hi hi
Odpovědět
Profilova fotka
eimmy: tak to máš za chvilečku, tak hlavně, aby počasí vydrželo, budu ti držet palečky :-) jojo, na záchod to bylo něco :-N ještě doma jsem si to nacvičila, když jsem musela z nervozity asi 2x, měla jsem asistenci kamarádky, ta mi držela vlečku a já si obruč a zbytek šatů vytahla, abych vůbec trefila na mísu :-D ještě v restauračce mi párkrát pomohla, ale když bylo nejhůř, tak jsem to jednou zvládla sama :-D chce to cvik ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ještěže nemám obruč... spodničky mám jen na lemu podšívky, takže to snad nějak zvládnu, ale je fkat, že vy, co máte takové ty bohaté šaty s vlečkou, tak to už bude kumšt s pitím si starosti dělat nemusím, před obřadem bude občertsvení, takže pití dost, ale já asi nebudu moct nervozitou nic pozřít
Odpovědět
Profilova fotka
Holky tak jsme doma ze svatebního prodlouženého víkendu, jen jsem vás přišla pozdravit a povzbudit sobotní nevěsty!!! Holky fakt si to užijte, jako já jsem pořád plná dojmů... Co se mi přihodilo: Holička mě česala od devíti do 10,50, ženich měl v 11 příjezd, jako byla to makačka, |-| ale zvládli jsme to, na auto jsem dostala kytici, ale jiné stužky než měly být :-) když jsem dojeli k úřadu, tak mamka měla prstýnky v kabelce, kabelku nechala v autě, ještě s mým požehnaním, jo mami, na co ji budeš potřebovat, stejně tak jsem tam nechala občanku :-D vše jsme dodali, aspoň bylo čemu se smát... :-D můj drahý otec, když m vedl k oltáři, tak letěl jak splašený kůň a já za ním vlála v podpadkách :-D a pak ¨se neměl k odchodu a chudák můj ¨skoromanžä nevěděl co se děje... Na nastavení kamery v obřadní síni jsme neměli dostatek času, ale záznam mít budem, sice budem useknutí hned nad hlavou, ale hlavně že to výjde.... při obřadu jsem si vzpoměla, že nemám šaty na převlečení, popůlnočky, ještě že byl od segry přítel tak laskav a zajel mi pro ně, fakt se hodily, svatební jsem si užívala dlouho, ale fakt se pronesly... jej holky toho bylo, nevím jestli to je všechno co se nezdařilo... jo ještě jedna věc, oba jak jsme byli nervozní a bylo teplo, tak nám natekly prsty a prstýnky jsme si navzájem rvali, aspoň jsme se zasmáli :-D jo a na WC jsem ve svatebních šatech byla jen jednou a nikdy víc :-D byl to nadsĺidský výkon
Odpovědět
mik: byt v rodinném domečku, kouknu na modrou střechu, jestli chceš, jinak taky to máme v sobotu :-)
Odpovědět
natrix: a těšíš se už?
Odpovědět
Ajéje, vypadá to, že vám bude pršet štěstí :-N http://www.novinky.cz/domaci/166364-l... máte variantu pro focení za deště? Uvítám jakékoliv tipy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, všem kterým mluví rodiče do svatby můžu vzkázat ať si s tím nelámou hlavu. U nás se taky netvářili na všechno úplně příznivě a ve finále pořád jen chválí jak jsme to měli krásně zařízeno a že tulipánová kytka byla nádherná...prostě úplně otočili. Běžte si za svým vyplatí se vám to ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
andrea taky si myslím, že by si to snoubenci měli udělat vše dle svého - vždy se najde někdo, komu se něco nebude líbit a abych to překopávala kvůli všem a pak tam nebylo to, co jsem chtěla já nebo miláček... na to nejsem zvědavá - líbit se to musí hlavně nám, je to náš den za deště se fotíme asi jen ve výtahu, případně přepadneme kolegy v práci a nafotíme se na operačním stole, u rentgenu, na sonu... :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
pavka to je dobře, že i přes peripetie Ti zůstal jen dobrý dojem - to je to nejpodstatnější:-) budou fotečky?
Odpovědět
Tak mám domluvenu poslední zkoušku v salonu na zítra (snad jsem nepřibrala moc ]-( ) a taky jdu vyzvednout svatební skleničky 8-) :-D
Odpovědět
A večer pro mě kámošky nachystaly nějaké překvápko jako dámskou jízdu ala rozlučku se svobodou. Jsem napnutá jak kšandy :-D
Odpovědět
Profilova fotka
No taky vidim tu předpověd počasí na víkend :-( kurnik šoping, snad to nebude tak zlé...... No s tím záchodem...........to bude patálie, já chodím dost často a tak to nechci ani vidět..... holt někdo se bude muset vždy obětovat a jít se mnou no :-) a držet šaty....... Já dnes lepila etiketky na víno, akorat jsem jich pár zmršila, tak musím asi 3 dotisknout, ale vypadá to skvěle :-) Zítra má milášek volno z práce, tak ho naženu k dělání svatebních novin....... Mám jen 3 stránky zatím a to zdaleka nestačí :-( Zítra odpo mě čeká kosmetika, ve čtvtek si chci vyzvednou bižuterii, kterou pro mě dělá jedna hodná paní.... V pátek musím do školy do Brna a v sobotu jedu na úpravu šatů :-) doufám, že to všechno klapne. A do toho všeho se u našich od čtvtka začíná péct cukroví....... :-( a toho se musím taky účastnit.
Odpovědět
Profilova fotka
omca: tak si to užij!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D hezky pořádně!!!!! :-N
Odpovědět
ahoj holky, já byla na poslední zkoušce šatů a teď u kosmetičky. to počasí hlásí čím dál horší :-(
Odpovědět
Holky co máte obruč - já ji měla taky - 3x se mnou byla mamina - no necítila jsem se, ale když člověk musí tak musí :-N :-N, ale nakonec jsem vykoumala jak na to i s obručí - obruč jsem hodila na jednu stranu, šaty jako by navrch - spíš do obruče - ono se to blbě popisuje a šlo to v poho - pomoc už pak nebyla třeba - jen to chce jednou - dvakrát vyzkoušet.
Odpovědět
Profilova fotka
zuhur: díky za tip :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mě radili v salonu abych vrchní obruč chytla, zvedla ji na úroveň pasu a pak si jde sednout. Povedlo se mi takhle senout i do auta vedle řidiče, byla to nutnost protože z obřadu jsme chtěli jet s manželem jen spolu a já chtěla sedět vedle něho. Na začátku obřadu jsem si, ale šaty trochu roztrhla a v salonu mi za to naúčtovali 450 Kč, ale to se nedá nic dělat za ten mejdan to stálo ;-) Co však doporučuju jsou pohodlné boty, protože moje šaty vážily ke 3 kilum a to když člověk nese, tak je to opravdu znát a chce to stabilní krok. Taky jsme se fotili v parku na Jemništi a lodičky nejsou zrovna pohorky:)
Odpovědět
Profilova fotka
andrea: kdy budou fotečky??
Odpovědět
Profilova fotka
evita_ij: chystám je ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobré ránko, nevěstinky, je středaaaaaaaaaaa............. některým se to opět blíží mílovými kroky :-N A nám z 25.4. zbývá asi 9 dní ;-)
Odpovědět
Dobré ráno, opravuji nezbývá 9 do 25. ale 9 do 24.... Toto letí...... Ach jo a šaty ještě nemám hotové.... Ale brzo budu hotová já....
Odpovědět
Tuta: tak tak, my máme ještě 10 ]-( 8-)
Odpovědět
Ahoj, tak mi kámoš právě hodil echo, že v JYSKu mají akce na 100cm deštníky a snad mají v nabídce i bílou. Za 50 kč :-D Jen ta akce je do dneska, tak otázka jestli ještě vůbec budou...
Odpovědět
Profilova fotka
Ano ano ještě 10, ale i tak ... toto letí ... a s rozdáním košíčků a oznámek na mě dosedla potvora nervozita ;-)
Odpovědět
zuz: výslužky nás čekají v sobotu 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj kočky, mna to caka tiez v sobotu a poviem vam, doteraz klido pido, ale tento tyzden mi dava docela zabrat... Nervozita nabera na obratkach a v sobotu to bude mat uz asi riadne grady! :-) Drzim vsetkym sobotnajsim nevestickam vsetky prsty na rukach i na nohach a hlavne, aby sa to dalo vydrzat s tym pocasim. Napriek tomu, ze vsade hlasia dazd, snazim sa byt optimista. Ake si to clovek vyzela, take to bude mat. Takze bude krasne :-) A ked zaprsi, tak len na par minut.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?