Tak já včera nalepila etikety na víno, ted tisknu jmenovky - nakonec pro celou tabuli = 68 lidiček :-N
A odpoledne je budu zdobit.
Jsem nešťastná z té knihy hostů - v Tescu mají všechny ty bílé z ručního papíru takové hnusné, odrbané.... :-( nevím co na to vymyslím.....
Ahoj,potrebujem poradiť nejaké dobré miesto na fotenie v blízkosti Prievidze,okrem Bojnického zámku.
Svadbu mám teraz v sobotu a keby náhodou pršalo neviem,kde v interiéri by sme sa mohli nafotiť.Ďakujem
Cauky holky moje svatebni :-)
eimmy : tyy jo 45 hodin!!
no...ja to rikala - tenhle mesic je nas osudovej....snad se tu aspon cas od casu sejdeme i v kvetnu a dalsich mesicich :-)
evita jak píše omca - olep to - http://www.beremese.cz/album/view.php... já lepila látku na obyč nelinkovaný blok s tvrdýma deskama
tea sejdeme, pomluvíme nebo pochválíme manžílky, postěžujeme si a tak;-)
omca: takže soukromý striptýz, a jaký to bylo dobrýýýý???? :-D
to u mě se chtěl před svatbou, když jsme byli na diskárně po hoodně dlouhý době, asi 14 dní před svatbou, svlíkat můj švagr (mladší brácha manžela), ale radši jsem mu to zatrhla :-D 8-) i když bych ho klidně nahýho vidět chtěla, má pěknou postavu x-) ;-)
omca: tak ty si měla rozlučku jako v americkým filmu i se striptérem..... :-D doufám, že budeš mít nějaký fotečky a že nám taky ukážeš nějakýho pořádnýho chlapa :-D ;-)
omca: ;-) :-D no tééééééééééda, a "stálo" to za to? ;-) :-N :-D
já měla rozlučku ve vší počestnosti x-)
No holky díky za rady, dnes se půjdu podívat do látek na něco vhodného a kdyžtak něco takového udělám,jak radíte. A jak jste to lepily? čím? a z druhé strany to vypadá jak? ]-( |-| 8-(
mikanek: vdaná sotva čtrnáctdní a už se jí zapalujou lejtka :-D :-D
evita: byla to děsná legrace, vlastně celý večer jsme se smály jako nikdy.... a hošan byl profík, asi je na rozjívené ženské zvyklý :-D
omca: kdepak, to bylo ještě před svatbou, teď už musim ve vší početnosti krotit svoje myšlenky :-D
hlavně, že jste si to všechny užily a kolik takovej profík stojí??? v červnu se mi vdává kamarádka, že bychom jí věnovaly něco obdobnýho :-D
omcamauta, prosím tě, odkud sis tak rychle objednala bižu? Ta v tvém albu se mi moc líbí a říkám si, kdybych potřebovala narychlo bižu měnit, že bys mi dala tip :-) Díky !
Jinak je to fakt drsný, jak se přehoupne ten "váš" měsíc, najednou jdou ty přípravy do finiše, už vidím, jak za měsíc budu zmatkovat já :-D
laala: ebay, prodejce dailyallure 8-) si říkám, že mám asi fakt víc štěstí než rozumu.. normální doba dodání je 7-15 pracovních dní. U mě to stihli za 5 8-)
omca no paráda:-D pánský striptýz :-o :-D to mě určitě nečeká, my asi žádnou rozlučku řešit nebudeme, pro mě ji nikdo nezorganizuje:-( a chlapi - no nevím, možná si půjdou sednout do hospody, ale pochybuju, že se to bude lišit od běžných sedánků
že Ti z druhýho konce světa tak rychle zaslali - to je paráda, já čekám už 14 dní na balíček z Prachatic ]-( asi budu muset dneska napsat, kde se to toulá, mám tam rukavičky na svatbu, tak bych to docela ráda před svatbou měla :-N