Ahoj, tak jak? nervozita stoupá... kolegům jsem přivezla koláčky a cukroví, tak si chrochtali - škoda jen, že asi 7 je jich v USA na veletrhu... no co, těm dovezem po svatbě.
Jinak na PPL sleduju, že dekorace na stůl už opustily depo a šmárujou si to k bráchovi 8-)
omca už to na mě taky dopadá, a to mám o trochu více času, mám sevřený žaludek, nemůžu moc jíst - to ze mě ty šaty spadnou :-N právě jsem dolepila košíčky na stůl, úterý, středa, čtvrtek neudělám nic, to od rána do večera někde lítám, možná v pátek nalepím ráno jmenovky . sobota je ve znamení koláčků, neděle na výletě ve vlaku, pak až pondělí odpoledne něco musím zvládnout - resp. všechno musím zvládnout, v úterý jsem vrchní dopravce (šaty, koláčky, cukroví, dort - prý čtyřpatrový :-o ), středa úklid, zdobení věže a hostiny, a pak už mě budou jen křísit:-D
Jo jo je to fofr jak to letí :-) :-) ... nervozita je - přiznávám - po velikonocích (jakmile jsem dorozdala poslední koláčky) dosedla a nějak se nechce pustit :-N Taky bych ráda pogratulovala všem novým mladým paním a přeji vše nej nej nej do manželského života 8-) A nám nevěstám přeji ještě hodně pevné nervy a počasí bez deště ;-)
natrix: fotky náááááááááááááááááááááádhernééééééééééé, Zuzka S. je super.................... WOW :-)
suzza: spíš pohodička - zakázala jsem si stresovat se, aby se mi neobjevil opar. Tak uvidíme v sobotu ráno ;-)
omca: žádná tombola, budu ráda, když dodělám svat.noviny.... :-( ]-(
evita: to já zjistila, že i ve vlaku se dá pracovat... pohla jsem jak se svatebníma novinama, tak jsem do excelu naťukala z různých papírků a sešitků kompletní svatební účetnictví 8-) :-D
nat: máte vážně krásné fotečky :-)
omca: U nás tombola nebude .... nějak na to ani není čas - budu ráda když stihneme náš svatební časopis :D
Bydleníčko jsme zařizovali převážně vloni - nyní máme kde se vykoupat, najíst a vyspat ... tak zařizování šlo kvůli svatebním přípravám malinko stranou ;-)
suzza no moc nestíhám, ale už mám vybráno, ještě aby spolupracovali grafici s koupelnou, už to překopávají potřetí, a to jsem jim to i kreslila, přesně změřila, nascanovala a poslala - zas to přišlo blbě, takže se zítra jdu rozčilovat do prodejny
natrix taky bych už chtěla malovat :-N ale to si ještě počkáme, i to už mám skoro jasno - ale nejdřív hrubé práce
já si tak blahořečím, že jsem si většinu věcí na svatbu udělala už na podzim...
nat - těším se na další fotečky od Zuzky, jsou fakt úžasný
No já se právě o tombole i s případným seznamem "cen" zmínila před svědkem bráchou a je nadšen. Přislíbil, že mi nakoupí co bude potřeba, tak snad to klapne 8-)
suzza no to doufám už bych potřebovala aspoň jednu věc pustit z hlavy, o tom, že stále musím myslet na to, že mi nevolá účetní ohledně sociálky, co se musí do 30.4. zaplatit, ani nemluvím - další zbytečnost, co musím v hlavě držet
Achjo, tak se vyloženě těším na vyřizování nových dokladů po svatbě... právě jsem se dozvěděla, že oddací list bude hotový ve středu po svatbě. V době, kdy já budu dávno v Praze balit na svatební cestu. Doufám, že nedostanu nějakou pokutu, když to začnu vyřizovat až se vrátím ]-(
evita: no právěže je to různé... všude píšou, že 8 dní... jenže už nikde nepíšou, že 8 dní od čeho? svatby? vydání oddacího listu? převzetí oddacího listu? vydání nové občanky? převzetí nové občanky? jsem z toho jelen :-N
omca potěším Tě, četla jsem, že se ještě 10 dní v květnu nebudou vydávat žádné doklady, minesterstvo bude mít bloklé registry kvůli nějaké aktualizaci, taky to řeším, jelikož musím hlásit všude - finančák, sociálka, zdravotka... a jaksi bez OP to asi nejde, coź? no jsem na to zvědavá a celkem mě to děsí - doufám, že nebudou nějaké sankce, když je to jejich problém - ale známe úřady v ČR...
leawil: to je mi celkem šumák, půlku května jsme na svatebce :-D spíš fakt řeším to, že nevím, které je to rozhodné datum... i když teda teď jo -na zdravotní pojišťovnu mám jít až s novou občankou...
a matrika řekla, že oddací list (bez kterého občanka dělat nejde) bude hotový tak 29.4. :-D :-D