my to máme za 9 dní, holky dneska je nádherně, doufám, že to vydrží do konce.........roku :-D
zuhur už máš natrénováno "ANO" o počasí nepochybuju, že vám nevýjde, tak aby vyšlo vše podle představ ;-)
Tak uz to mám za týden, od pondělí si beru dovolenou protože při svém zaměstnání jsem nestihla ještě ani kadeřníka. S maminou budeme píct a tak se na to docela těším ;-)
eimmy: zvyky? no krom toho co píšeš, tak snad spoustu jiných, akorat mně ted nic moc nenapadá.Možná bude i falešná nevěsta,přenesení přes práh restaurace, rozbitý talíř, první tanec spolu, pak hned s rodiči, sourozenci, pak snad svatební noc :-D jestli ženich vydrží 8-)
Co jsem zavrhla tak ty americké: házení kytky, podvazku..... ani vybírání do střevíčku se u nás nedělá...
Dobré ranko!
Tak koukám, kolik nevěst se bude tuto sobotu vdávat. Škoda, že drtivá většina k nám do diskuze vůbec nezavítala... no neva, fotky snad budou ;-)
Ahojky..já tak závidím těm, co to mají 4.4., že jim vyjde počasí :-D No snad to ještě 3 týdny vydrží..
My jsme dneska byli domlouvat svatební menu, tak snad už to máme tak více méně všechno.. No už aby to bylo za náma :-N
ahoj holky,prominte,že Vám sem lezu.Ale musím písnout,hlavně těm co to mají už zítra. To počasí máte přímo pohádkové :-) ....Tak ať Vám to všem vyjde....Přeju málo stresu,a hlavně si to užíjte !!!!!!! ;-)
Ještě si musím vybrat dort - nemáte nějaké vytipované webové stránky, kde bych našla inspiraci? Já jsem měla už jeden vybraný, ted jsem ho chtěla vytisknout a zanést cukrářce, ale vůůůbec se mi nelíbí :-D
omcamauta: no chtěla bych nějaký světlý - šampaň, zlatá nebo prostě tak něco, potažený marcipánem (nebo co je to za hmotu), kulatý, třípatrový..už mě nějak nebaví nic hledat. Díky moc, mail ti pošlu do IP. ;-)
zuz: každá inspirace je potřeba ;-) já ještě nemám definitivní výzdobu stolů... auta nevěsty... svagtební noviny nemám hotové... no hrůza věcí ještě chybí ;-)
ba ne ... nebyla jsem schopná dát vše dohromady a ofotit .... takže žádné přípravné album není ... a fotečky a obrázky pro mou inspiraci jsem nijak neschovávala ... jen jsem si ze všeho přebrala to své a uvidíme jaký bude výsledek ... ;-)
svatební noviny jsem svěřila do přípravy své sestře ... zná nás až moc dobře ... neviděla jsem v tom žádný problém - jen vždy nějak dohromady konzultujeme výsledky - sama bych to nedala ...
a definitivní výzdobu sálu už budeme řešit až na místě ... takže jen chvilku před svatbou ... zhruba představu už mám a s mými pomocníky to dohromady nějak dáme....
a auto nevěsty mám naplanované a auto ženicha také ... teď jen budeme ještě před svatbou muset zkusit realizaci ... jeslti vše vyjde tak jak by mělo - snad v tom nebude problém :-N