To je ranec Evi ... snažím se šetřit, kde se dá. Takže jsem spoustu věcí koupila zde na bazárku a většinu věcí dělám sama ... jinak do teď se utáhlo 20tis a není to pořádně vidět :-(
Něco pozitivnějšího ... mám objednaný závojík :-) měl by být max. do 3týdnů, tak se těším :-D Pak můžu konečně s kadeřnicí vymýšlet účes.
Jak jsi mluvila o těch lázních, tak si před svatbou s Jirkou "dopřejeme" masáže ... ale tady u nás ...
Holky, využijte některá z vás solárko .... já nebudu mít čas a místo, kde se před svatbou opálit na sluníčku ...
Ahoj holky,
Leni my se známe :-). Tak už to máme za sebou, v botanické zahradě super!!!! Jen jsme to měli uvnitř, bylo ošklivé počasí a hrozná zima, tak nám to bylo líto, ale nakonec veeeelká spokojenost. Hostinu jsme měli v Kolibě v Dubí a také veliká spokojenost, byli strašně vstřícní a ochotní, výzdobu udělali krásně a obsluha byla perfektní. Fotografa jsme měli Jakuba Moslera a výsledek jeho práce teprve uvidíme. Koho můžu opravdu vřele doporučit je skupina Duo Mane, byli naprosto úúúžasní, jejich soutěže nás pobavili a myslím, že se to všem opravdu líbilo. Udělali skvělou atmosféru a jejich výkon byl nad naše očekávání. Měli jsme 32 lidí + dětičky, po 19hod přišli ještě manželovo kolegové z oddělení a na Kolibu jsme se vešli naprosto s přehledem.
Gratuluju ke svatbe,!!!!
Verco, ja solarko urcite ne, ale asi taky ne samoopalovaci krem. Nakonec jsem si koupila hodne tricek bez raminek a v tech chodim. Maji stejny vystrich, jako moje saty :-) Super s tema masazema, musime se nejak uvolnit a ja mam rada, kdyz na me nekdo saha :-D
Ahoj holky.
Tak uvidím ještě s tím solárkem ...
Petulko, gratuluji ke svatbičce. Přeji hodně lásky a porozumnění v manželství.
Kapelu Duo Mane máme taky objednanou. Těším se na Vaše fotečky.
Niki, jak jsi pochodila v Praze???
Ahoj holky!
Peťulko, moc gratuluji k vydařené svatbičce :-) Podle toho, co jsem viděla v úterý, to byla svatba s krásnou nevěstou a nádhernou družičkou x-)
Nad Kolibou taky přemýšlíme. Pochopila jsem, že výzdobu vám udělali sami. Museli jste na ni něco kupovat?
Jinak já už jsem začala rozesílat mailíky, tak snad mi brzy někdo odepíše. A nejspíš se zítra pustím do obcházení, ať už máme zase něco zařízené.
Neznáte někdo podobnou skupinu jako je Duo Mane? Ti jsou samozřejmě na srpen zamluvení :-( (Nic jiného bych ani v půlce května nečekala).
Ahoj nevěstinky ;-)
Leni, s tou kapelou nevím ... my kontaktovali Mane už loni v prosinci ... a termíny měli dost obsazené.
Pak tu v okolí TP ješte hraje Dlouhý flám, Prolog, Teplický drak, Sortiment ... ale jak jsou "zdatní" nevím ... Možná i poradí restaurace, kde budete mít oslavu.
Hezký den x-)
Verčo, děkuji za tipy. Přesně na tyhle skupiny jsem koukala včera, ale nikde není žádné hodnocení :-| Nejlépe vypadal Dlouhej flám, ale samozřejmě taky zamluvený :-S
Tu kapelu Teplický Drak jsem slyšela a viděla na videu a musím říct, že slečna OK, ale ten pán jako by jí to kazil ... každý má jiný sluch zase .... Míša bude mít DJ Borriho ... tak zkus třeba obvolat nějaký DJ ... ty zase dělají karaoke atd ... to je taky zábava ;-)
Leni Dlouhej Flám bych si nebrala, znám lidi, co s nima byli spokojený, ale taky je zde na BRMS diskuze o tom, jak jsou nespolehlivý atd:-( Tak nevím no, každopádně my s ima taky co se týče komunikace neměli moc dobré zkušenosti.
Tak alespoň nemusím litovat toho, že jsou zamluvení. Míšo a ty budeš mít DJ Borriho? Máte domluvený nějaký program?
Jinak musím se pochlubit x-) Už mám zamluveného fotografa :-D Jakuba Moslera. Peťulko, díky za tip. Včera jsem koukala na jeho stránky a zjistila jsem, že fotil svatbu i synovi naší paní ředitelky. A fotky měli fakt krásný. Tak jsem mu před chvílí volala a mám štěstí, 28.8. ve 14:00 má volný termín :-D
Tak teď ještě sehnat místo na hostinu a někoho, kdo nám tam bude hrát.
Leni Moselr je dobrej:-) my máme kameramana jeho kamaráda. S DJ Borym si ještě musíme domluvit schůzku, takže nevím, ale asi to necháme na něm, je to profík:-)
Ahoj holky,
děkuji za gratulace :-) . Jakuba Moslera mi doporučila moje kamarádka a fotil svatbu mojí spolužačce, syna paní ředitelky znám, ale na fotkách bych ho nepoznala :-N . Pan Mosler je profesionál a moc příjemný člověk, byli jsme s jeho přístupem opravdu spokojení.
Výzdobu na svatební stůl jsme si kupovali svojí a paní majitelka se postarala o naaranžování, vypadalo to moc krásně x-) .
Škoda, že mají Duo Mane už Váš termín obsazený, byli opravdu senzační x-) x-) x-) x-) . V Kolibě nám doporučovali ještě někoho, ale jméno si už nepamatuji, zkuste se tam zeptat, paní je moc příjemná a mají tam se živou hudbou zkušenosti třeba Vám někoho doporučí ;-) .
Ahoj holky, tak jsem tu z druhé zkoušky líčení a musím říct SUPER, SUPER, SUPER. Krásné nalíčení a zkouška vyšla na 200,-!!!!! Svatební líčení v den D vyjde pak na 350,-!!! Takže pokud budete chtít některá tip na výbornou kosmetičku nebo vizážistku, pošlu kontakt. :)
Nikol, mě to prosím písni. Protože paní z Duchcova má mít v srpnu dovolenou - termín ještě přesně neví. Takže to bude vědět v půlce června ... tak ať mám záložní plán. Děkuji x-)
Niki tak to je super!!! Urcite ti spadnul kamen ze srdce co?
Me dneska dorazili bily obrovsky bavlneny ubrousky a satenove masle na zidle. Takze nase rodina ma do budoucna o ubrousky postarano :-)
Tak už jsem zase trochu pokročila :-) Zamluvila jsem si Sklípek v Řetenicích, pán mi ještě pošle rozpočet, ale podle toho, co povídal, to vypadá, že podmínky budou dobrý :-)
Taky jsem se domluvila s paní Vidovou :-)
Nikol, ten kontakt na SUPER, SUPER, SUPER kosmetičku mi taky prosím pošli. Děkuji x-)
evickab: No to určitě! Navíc dělá i prodlužování řas, takže jestli chcete někdo být jak mrkací panenka, tak tu je šance :) Ubrousky jsem taky nakoupila, ale zbytečně - takže půjdou do výslužek :)
ja si je nasadim sama asi, ponevadz moje kosmeticka s tim nema zkusenosti :-|
Taky bych jela na Svatebni kvetinovy den! Ja jsem zjistila, ze uz mam vsechno nakoupeny na svatbu a nic jinyho nepotrebuju ;-)
Holky, poraďte.
Mám dvě možnosti:
1. Buď náš termín - ale bez kapely Mane
2. Nebo jiný termín - tam Mane můžou, ale nemůže paní Vidová na kytky. A je to pátek.
Ahoj holky.
Leni. Poslala jsem ti mailík.
Podle mě, je kapela důležitější, než květinářka. Ale každý máme jiný žebříčky.
Já paní Vidovou nemám, ale Mane jo :-)