Nevěsty Teplice 2010. Jsou tu nějaké?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Pojďme pokračovat ;-) Je tu nějaká nevěsta přímo z Teplicka a plánuje svatbu na rok 2010? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
A co svatba v pátek? Není to blbý? Verčo, koho máš na kytky ty? A děkuji za mailík :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Leni květinářka opravdu není zas tak důležitá, ale třeba osobně mám s Mane špatnou zkušenost ( a nejsem sama:-( ) Oni zas tak extra nejsou, teda alespoň co můžu tvrdit já z mých zkušeností. Těží jen z toho, že jsou tu široko daleko jediný za dobrou cenu....
Odpovědět
Profilova fotka
Ale každopádně kapela je důležitější:-)
Odpovědět
Lenka: Souhlasím s Verčou. Určitě snáze seženeš pěkné květiny od jinud než dobrou kapelu. Já jsem si sháněla reference na Duo Mane a co jsem si přečetla já, tak lidi z nich byly nadšení. Ale je to opravdu individuální. Svatba v pátek blbá není. Na jednu stranu to přináší komplikace (třeba dovolená svatebčanů), ale taky výhody. Můžeš si třeba sehnat výborného fotografa, který je na víkend většinou beznadějně obsazený už půl roku dopředu.
Odpovědět
míša: kontakt máš v IP. Fotky mám, ale chce to spíš vyzkoušet. Každá máme jiný vkus :)
Odpovědět
Veru, tak do Prahy jedu, takže přijímám objednávky na věcičky ze Svatebních doplňků :)
Odpovědět
evickab: Na ten Svatební květinový den se těším. Jsou tam ukázky květinových dekorací aut, stolů, samozřejmě svatební kytičky, přehlídka svatebních šatů atd. Pořád špekuluju nad netradiční asymetrickou kytičkou, tak mě tam třeba něco nadchne :)
Odpovědět
Nikol, díky. Takže si objednávám zbytek těch perlí .... Potřebuji 44 vlasců, takže uvidiš, zda ti to prodají na kusy, či na balení. Pokud na belení, tak 4 balení po 12, celkem 48 vlasců. Jinak těch 21 kusů mi přijde z dekoru ... Děkuji moc. Leni, mám bílinskou květinářku, paní Lídu Švecovou. Ale když jsi z Teplic, bude pro tebe lepší vybírat asi z teplických květinářství. Mně Míšo Mane levný zrovna nepřijdou. Zažila jsem je na plese, maturáku - letos v únoru. Hráli ve 3 s kytaristou z Prahy, pan Luděk. Je to sice drahá varianta, ale já je objednala právě ve třech, aby mohli hrát rockovější skladby. Jinak na tom plese hráli na scéně kavárna a velký sál, kde měli studenti odšerpování atd. byla taky kapela. Všichni tancovali na kavárně.
Odpovědět
Profilova fotka
Leni, mas krasny saty a moc ti slusi!!! Ja mam kvetinarku z Teplic. Je z ikytky a ma prodejnu naproti Bille. Jmenuje se Chalupova a udela ti ,co ti na ocich vidi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jasně:-) Mě osobně se nelíbí...táta je měl na 50 narozeniny a hlavně paní byla celou dobu jaksi znuděná atd:-( Vyloženě na ní byla vidět,jak je otrávená:-( To samý zažil i náš kameraman. Pán je super, jeho paní jak kdy. Ale samozřejmě je to věc vkusu. Co se týče ceny, tak se mi zdá dobrá, přiměřená, ne levná ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Paní Chalupovou taky znám a dělá krásný kytky:-)
Odpovědět
Vím, že jsi Míšo o té paní Renatě z Mane říkala, že byla asi znuděná... Tak pevně věřím, že na svatbě nebude. ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
:-D snad ne:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ty hele Miso, ty znas vsechny co? Zjistim, jak se jmenuje moje kapela a pak se te zeptam jo? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Proč myslíš Evi? :-N neznám, ale když někoho znám, tak ráda sdělím svůj názor....
Odpovědět
Profilova fotka
Teda pokud to nevadí.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No jasne, vzdyt to je dobre, hlavne pro me co tam nebydlim. Ikdyz ja uz mam vsechny zamluveny, tudiz je trochu pozde :-| Ale jak koukam, pani Chalupovou jsem si vybrala dobre ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
A já myslela, že je to právě myšleno naopak ;-) Já u paní Chalupový vždycky beru kytky např.na narozky atd a dělá je hezký:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak mi doma páteční termín svatby neprošel. Všichni by si museli brát dovolenou... Tak jsem obvolávala všechny, co jsem si už včera zamluvila a 3.7. je volná Botanická, fotograf, paní Vidová, Sklípek i skupina Mane a šaty taky nejsou problém, jsou pro mě schované, tak si je nikdo půjčit nemůže. Teď ještě musím zajít na matriku, jestli budou mít volný termín i tam. Doufám, že to nebude problém, když šly domluvit i páteční termíny... Jinak moc děkuji za rady :-) A Evi moc dík za pochvalu :-N Holky co teď ještě musím dalšího zařídit? Mám hroznou hrůzu, že zjistím až na svatbě, že jsem na něco zapomněla :-o Zítra snad jdeme vybírat prstýnky. Pak ještě dort, koláčky, minizákusky a výzdoba. Ještě něco? Míšo, jak to budeš mít s hudbou na obřadu v Botanický? Jinak máš moc pěkný termín svatby. My ten den budeme slavit 1. narozeniny našeho Tadeáška :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Teď jsem si vzpomněla ještě na výslužku a něco na prstýnky. A svatební oznámení!!! Tak s těmi začnu hned zítra, co mi paní na matrice potvrdí termín (SNAD) Holky, kde necháváte péct minizákusky a koláčky?
Odpovědět
Profilova fotka
Dál kosmetička a kadeřnice. Už jsem přišla na všechno? =-)
Odpovědět
Profilova fotka
Teda Leni ty jsi se rozjela!!! Moc te obdivuju, nakonec se budes vdavat driv nez ja a ja planuju uz od minulyho kvetna :-) Ale jak koukam, da se to stihnout. Nezapomen na svatebni dort ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Leni budeme mít v Botanický živou hudbu - kvarteto. Sehnala jsem je přes zástupce ředitele tep.konzervatoře. Tak ti kdyžtak na něj písnu do IP kontakt. Co se týče minizákusků ty mít nebudeme a koláčky nevím, dala jsem to za úkol zařídit mamkám ;-)
Odpovědět
Dámy, tak když čtu Lenču, tak jsme teda bačkory :)))))))
Odpovědět
lenickasru: držím palečky na tu matriku. My měli docela problémy s datumem - dokonce nás hnali na radnici, s tím že nechtějí už dávat žádné výjimky ke sňatku mimo úředně schválenou místnost...
Odpovědět
Jo, kdybyste některá ještě neměla svatební střevíčky, byla jsem se podívat v Praze ve Střevíce a více. Specializují se na svatební střevíčky. Botičky byly krásné, ale také drahé....
Odpovědět
Dobré ráno holky. To počasí je na prdlačku :-( ale od soboty má být hezky, tak snad bude. Včera jsem koupila obyč bílé punčošky, samodržící s kraječkou :-) a objednávala na netu zas milion věcí :-x x-)
Odpovědět
Veru, gratuluju k úlovku. Dala jsem si do alba 2 šatičky - poslední. Tak sem s kritikou :)
Odpovědět
Nikol. Stojím za Jasmínkama! Šaty W jsou takové obyč, ale střih ti sedne. Jasminky jsou nadherně zdobené, kopírují ti siluetu těla. Vypadáš v nich nádherně! Mohl(a) ti je zkritizovat jen ten, kdo ti je právě závidí!!!!!!!!!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Niki, Jasminky jednoznačně:-) Verča má pravdu!Jsou nádherné. Sama jsem si je zkoušela, oboje co máš v albu, chtěla jsem původně ty první Jasmínky. Ty ti taky sluší, ale ty druhé vyhrávají ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?