Jo tak to jo, ja blba myslela, ze uz se to ma ted narodit tak jsem poradne prostudovavala tvoje fotky a hledala brisko. Preji jen a jen to nej. Posli fotky az se to narodi :-)
Ahoj holky.
Verčo, už se vám to blíží. x-) tak přeju at v sobotu všechno klapne 8-)
Míšo, já letěla kolem 15.tt a můžeš v pohodě lítat až do 30.tt :-) a ještě jednou gratuluju x-)
Verůůůůůůůůů máš to za párrrr... těšíš se? :) Protože už zítra budeš svatebně šílet, tak jdu popřát - držím palečky a moc hezky si to spolu užijte... Těšíme se na detaily... :)
Veru ja ti taky preju at ti to vsechno vyjde. Mas to vsechno perfektne naplanovany, ted si to jenom poradne uzij a ve svuj velky den se nicim nenech rozladit. Budes prenadherna nevesta. Ach jo holky, nejak jsem k vam prilnula a nechce se mi odtud :-(
Ahoj berušky nevěstinkový.
Už se chvěju ;-)
Dneska byl ženich odzkoušek oblek a dobrý! Náhradní závoj taky přišel.
Počasí má být všelijaký, tak snad to dopadne dobře.
Děkujeme za držení palečků.
Všechno je nachystaný .... Možná sem zítra ještě nakouknu a pak až v neděli nebo v pondělí. Mějte se hezky a díky, že na mě myslíte.
Akorát věším záclony a ten šílený úklid kolem .....
Tak pááááááá, jsem plná očekávání.
Ahojky manželínky.
Tak jsem také již vdaná paní ;-)
Opravdu lilo celý den. Chvílema mi byla zima, chvílema návaly horka .....
Pár foteček jsme udělali v obřadní síni a ve vedlejší místnosti. A pak pár v podloubíčku na nádvoří a jeli jsme do hotelu. Zvažujeme dofocení za lepšího počasí.
Díky všem za držení palečků, opravdu na nás padalo moře štěstíčka ;-)
Počasí na draka, SVATBA SUPER.
Ve zkratce:
Obřad pro mě dojemný. Ranní servis - vizážistka, kadeřnice - neuvěřitelné.
Fotografka paní Baladová a kamera pan Robin úžasní a nápadití. Těšíme se na svatební dílo ;-)
Hostina a oslava... skvělá. Kapela MANE s Ludvíkem to pořádně rozjeli. Soutěže, které připravili bavili všechny. Svatební tombolu všichni neznali, takže pobavila.
Tančila jsem pořád, i mimo parket a dokonce s panem Ludvíkem kytaristou při zpěvu.
V hotelu Zlatý kříž se o nás starali! Vyzkoušeli jsme i výřivku :)
ty jo:-):-) poza ve vaně?:-) tak na to se teda fááákt těšíme :-D :-D S tím počasím to byl děs viď?:-( S Martinem jsme na Vás ten den mysleli.....ale určitě Vám pršelo štěstíčko! ;-)
Ahoj holky :-)
Taky jsem koukala, že už tu jsou NEVĚSTY TEPLICE 2011 :-)
Verčo, já vím. Došlo mi to, když Janča vybírala přáníčko pro Jirku. Míra o Jirkovi občas povídá, ale nikdy jsem si ho nespojila s tvým Jirkou. Až když Jája začala povídat, že se Jirka o víkendu žení v Libochovicích, tak mi došlo, že jde o vás :-)
Ahoj Veru,
díky za odkaz... líbánky jste si evidentně užili.. :)))
Hele holky, jak Vám to teď jde jako novomanželkám? :))) Zní to sice blbě, ale předchozích x-měsíců jsem žila jen svatbou, teď je to za mnou a já mám teď pocit, že mi chybí nějaký "smysl" života :)))))