Ahoj holky,
tak jsem byla dneska na matrice. Že by tam byla zrovna příjemná paní, to říct nemůžu :-S ale ke konci docela obrátila a byla i milá :-o Byl to fakt obrat, vůbec bych to od ní nečekala. No a jak jsem dopadla:
Mají volný termín ve 12:30, ale v obřadní síni ;-( a tam to fakt nechci. Nakonec by to šlo i v zámecké zahradě, místo bychom si mohli vybrat jakékoliv. (V Botanické to nejde, protože po nás je další svatba, nestihli by se z Botanické vrátit.) Mně šlo hlavně o to, abych neměla obřad uvnitř, ale venku. A v zámecké se určitě dá najít nějaké pěkné místo. Takže se můj termín opravdu přesouvá na 3.7.2010 :-)
Tak snad všechno stihneme, máme na přípravy 6 týdnů. asi jsem blázen.
Na druhou stranu nebudu mít čas nad tím moc přemýšlet a nenakoupím zbytečně milion věcí navíc. Jak se znám, tak bych viděla tady něco a tady něco... a nakupovala bych a nakupovala a nakupovala... Takhle na to nebudu mít moc času. A taky nebudu mít čas moc přemýšlet o tom jestli mám dobré šaty... Už teď si totiž nejsem pořádně jistá a to se mi nejdřív fakt líbily.
A mimochodem, když jsem volala náš nový termín mamce, tak mi řekla, že oni se s tátou brali taky 3.7. :-o jen 28 let zpátky.
Niki, já osobně bych se asi líp cítila ve W1. Zkoušela jsem si taky podobné těm tvým Jasmínkám, ale jak jsou dlouho úzké, tak jsem si v nich přišla jak mořská panna. Ale kamarádce se moc líbily. Je to jen o pocitu. Tobě Jasmínky moc sluší.
Niki, tobě se Jasminky líbily na první pohled, ale nechceš je jen proto, že ti nějaká (s prominutím) "husička" řekla, že tyhle nééé ... Nenech si do toho takhle "krafat" ... ony se nevdávají, a říkají to, co se líbí jim, ne jak to sluší tobě. Některé doprovody v salonech by nejraději navlékaly nevěsty do příšerných rób ... už jen ze závisti ..
Lenickasru: Pocitově se cítím líp v těch Jasmínkách. Jsou opravdu lehounké, oproti těm saténovým W1. Ty jsou z opravdového kusu látky. A mořská panna se mi moc líbí :))))
Verča: :( No fakt nevím, nelíbily se snad nikomu, kromě mé kamarádky z Prahy...A mě samozřejmě... Prostě to byly MOJE šatičky.... :( Jsem fakt mimo. Potřebovala bych vyčistit hlavu.
Nikol, oboje ti moc slusi. ty Jasminky maji krasny vystrich a delaji te mladsi a krasne stihlou. Ty druhe jsou jednoduse krasne a vypadas v nich vznesene. ALe ja bych sla do tech, ktere jsou lehci. Na fotkach potom vyniknou skvele ty jasminky, pac maji krasny detail. No tak snad tomu rozumis, placam patou pres devatou :-)
Nikol, já myslím, že by sis měla vzít Jasmínky. Tobě se líbí a jsi to ty, kdo v nich prožije svůj svatební den. Podle toho, co píšeš, je jasné, že ses do nich "zamilovala". Myslím, že bys toho pak moc litovala, kdyby sis je nechala vymluvit.
Dobré ráno nevěstinky ;-)
Tak dneska a zítra budu vyhlížet balíky se zbožím x-) Včera nám 4 osoby oznámili, že na svatbu nepůjdou ... doufám, že tam někoho mít budeme =-) aby se nestrhla lavina 8-(
Verco, to samy mame my, ale hlavne lidi z Cech, kteri nejsou schopni jet tech par kilometru aby nas videli.
Kolik holky teda budete mit hostu na svatbe? :-)
Na hostinu (obídek od 15 hodin) bylo počítáno 34 osob (teď teda asi jen 30) a na večerní oslavu (od 17 hodin) pozváno 30 osob. Počítány do toho i děti a junioři :-)
Ahoj holky, konečně jsem to všechno pročetla, nebyla jsem tu ani nepamatuju. Dnes máme 100 dní do svatby, letí to jak blázen. Teďko se to na mě hrne ze všech stran - škola, práce, takže přípravy trochu zanedbávam, ale tento týden objednám prstýnky a oznamka, už jsme se konečně shodli :). Taky musím některé lidi škrtat, ale místo nich si aspoň pozveme kamarády, které jsme kvůli finančnímu rozpočtu zavrhli... vždycky je něco špatného pro něco dobré :)
Leni, vidíš a pani na matrice nám ani neřekla, že je možné, abychom měli obřad jinde než v obřadní síni, asi tam zajdu a na tu zámeckou zahradu se přeptám, přijde mi to nelogické mít obřad uvnitř, když bude snad hezké počasí...
Verco tak nejak to budeme mit i my s tim poctem. Asi 34. Myslim, ze je to hezky cislo, alspon se muzeme vsem venovat. Ja uz nemam v Cechach zadny kamarady a to jsem dlouho doumala, koho bych mohla pozvat. Smutny co? Nechcete prijet vy? :-) :-) :-)
Ahoj holky, tak mi měli mít cca 35 hostů (jak na oběd, tak na párty). Pak jsem se ale dozvěděla, že 6 lidí z blízkého příbuzenstva nepřijde. Když se vdávala ségra, tak jí prý nakonec nepřišlo 14lidí oproti původnímu plánu. Tak jsme se rozhodli, že to uděláme jinak - pozveme 25 nejbližších na oběd a na párty pozveme víc známých. Takže by nás mělo být celem na párty 58. Myslím, že to takhle bude větší zábava :)
Veru, takže jich máte celkem 60?
Mělo být celkem 60 ve špčce i s dětičkama .... ale 4 osoby odřekli, další má v červenci rodit ... takže asi taky nepříjdou (z důvodu kojení prý ...) a kamarádka zůstává v Anglii ... takže nás bude míň.
Ahojky holky:-) Tak jsem dneska už konečně našla kosmetičku na líčení. Původně mě měla líčit kamarádka, ale asi bysme časově nestíhaly:-( a dokonce ta kosmetičky sídlí hned naproti mý kadeřnici:-)Ale byla to fuška.