Nevěsty Teplice 2010. Jsou tu nějaké?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Pojďme pokračovat ;-) Je tu nějaká nevěsta přímo z Teplicka a plánuje svatbu na rok 2010? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Verco co je to regata? :-| Zenich bude mit oblek a asi kosili co jsme videli ruzovou a na ni krajka a zadnou vesticku. Ja vim, ze to zni divne, ale je ok. A na ni uz zadnou kravatu mit nebude akorat korzas zase z ruze. Myslim, ze ani svatebcane nabudou mit kravaty teda vetsina. Ale to zalezi taky kde je svatba, na zamku bych ji asi taky vyzadovala. Na nasi svatbu se proste nehodi, teda myslim :-| Abysme sme ale zase nevypadali jak sedlaci od Chlumce :-) Holky taky jste zjistili ze ty plany co mate v hlave jsou o hodne lepsi a hezci, nez pak sputecnost? Vcera jsem delala zasedaci poradek, ktery jsem mela v hlave uplne super, ale pak to byla hruza ve skutecnosti. Tudiz, musim vymyslet neco jineho, ach jo ;-)
Odpovědět
Veru, myslím, že je to nejlepší. Uvidíš, jestli tam pásne stejná barva, o dost tmavší, nebo třeba bílá a pak zelené perličky :) Juuuuuuuuuu....
Odpovědět
evickab: hele ani nééé... Jen se mi rozplývá představa o krásné nevěstě - nemám šaty, boty, prádlo, závoj, líčení, účes, šperky :))))
Odpovědět
U mě to taknějak vychází ... akorát kde se rozcházím tak je ta dekorace. Ale snad to dnes dořeším. Včera jsem nadrátkovala květy umělých gerberek a navázala na to srdce. Dnes či zítra tam připevním přísavky a obvážu látkou a bude to supr čupr .... Chtěla jsem na to srdce živé květy, ale když mi v květince řekli cenu kolem 1-2tisíce, tak jsem rezignovala ... takhle mě to vyjde na 150,- Kč x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tolik jo???? Ja taky budu mit srdce s plno zivyma ruzickama, ale tolik to teda nebude ]-(
Odpovědět
Já chtěla chrisamtémky, mám formu dvojsrdce ... tak je to velký .... a tam by museli píchat jeden květ vedle sebe ... ale to nevadí, umělý gerberky stačí ... ještě to pak někde cestou odlítne ....
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mam taky velky, asi 100 az 200 ruzi, tak nevim. Ale zase musim rict, ze za kvetiny davam hodne penez a tak budou objednavat ve velkym, coz vyjde levneji. A hlavne kvetinarka rikala, ze na venec nemusi byt ty nejlepsi ruze. Myslim tim, ze tam da ty, co maji treba mensi stonek atd. Treba stoji za to se na to zeptat ;-)
Odpovědět
I kdybys brala 100ks růží, běžně stojí růže u nás ve městě 30,-/ks, jestli je budeš mít se slevou tak 20,-/ks, tak furt to jsou 2 tisíce ...
Odpovědět
Profilova fotka
Hm aha, tak asi jo. Ja se neptala na ceny jednotlive, ale rekla jsem ji, kolik jsem ochotna za to dat a ona mi zdelila, co za to muzu mit :-) A ze toho chci hodne ;-)
Odpovědět
Evickab: Tak to musíš mít opravdu obrovský rozpočet na kytky. U nás jsou pěkné růže většinou od 60,- - 80,-, to by pak bylo třeba 8.000,- za srdce = MAZEC. Jak jsem vám tuhle říkala, tak jsem v Kauflandu viděla krásné minirůže. Holky neodolala jsem a 4 si koupila. Dala jsem je na balkón a teď jsem se na ně byla podívat a byly naprosto úžasné!!! Krásně se mi ta poupata otevřela a ty keříčky jsou doslova obsypané kvítky. Navíc všechny 4 květináče jsou stejné a vypadá to prostě neodolatelně. Škoda, že mi nemůžou garantovat, že budou i v červenci. 100% bych do nich šla, protože by mě to vyšlo hrozně lacině a navíc by byly krásné - nemohla jsem se na ně vynadívat. A že mě poslední dobou jen tak něco nenadchne! :))))
Odpovědět
Profilova fotka
Niki, ja vim, ktery myslis. Ty jsou nadherny!!!! Zase tak obrovsky rozpocet na kytky nemam. Na druhou stranu nemam vyvazky, tombolu a dekoraci na auta, protoze jsem chtela krasne zive kytky vsude a tak nekde musim ubrat. Snad mi je pani udela takove jake chci nebo dostanu infarkt a budu mit zkazenej celej den ]-(
Odpovědět
evickab: :))) Já pořád váhám nad tím živé kytky v květináčích nebo naaranžované řezané od květinářky. Ty růžičky mě fakt nadchnuly - běžně jsem je vídávala třeba v OBI nebo Baumaxu, ale to vždycky byly hnusy - každý stonek jinak dlouhý, pár kvítků, co květináč, to originál. Nevím, kde tyhle objednali. Ani jeden nahnědlý lísteček, kulatý keřík obsypaný pravidelnými krásnými kvítky. A za necelých 70,-. Navíc přežili 3 dny na balkóně v tom lijáku a vůbec nic jim to neudělalo. Naopak ještě krásně rozkvetli....
Odpovědět
Článek se načítá
Já osobně za kytky moc peněz dávat nechci, druhý den je to stejně uvadlé ... a většina hostů si jich stejně nevšimne ... tak jako té výzdoby, a já do ní cpu prachy =-) Ze švagrový svatby si pamatuju dort, oběd a tančení. Ze svatby známých raut. Takže to, že se crcáme s detailama je vlastně jen pro nás :-x
Odpovědět
Profilova fotka
Verco mas pravdu, hoste si moc nevsimaji, Ale jak rikas, delame to pro sebe. A vyzdoba mistnosti me stoji jeste vic nez kvetiny a to nemam organzy atd. Ale zase si kupuju veci tady pac si na to musim sahnout, tak je to drazsi. Niki, ty kvetinace budes mit levnejsi a vzdyt tam muzes dat treba jeste par rezanych kvetin ne? Ja budu mit kvetinace na vsech stolech ze rezanych, nevim jak to tam napicha pani :-|
Odpovědět
Nakoupila jsem 50 balonků (25xbílá, 25xzelená) a teď jsem došla ke zjištění, že to je jak "plivnutí" do moře ... že jich bude zapotřebí tak 200 ... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Tolik? Ja jich mam 40 a vsechny naplnim heliem. Ty je taky budes plnit? To by ses asi nedoplatila co? :-(
Odpovědět
Tak jsem tu z toho Mostu, napíšu vám to vše do IP. Jsem z toho trochu rozladěná. Evi, chtěla jsem je naplnit, ale nevím, kolik to helium stojí, takže pak dle ceny samozřejmě ...
Odpovědět
Přeji dobrou noc. Mizím chrnět.
Odpovědět
Ahoj holky, já v polsední době nějak nemám čas sem nakouknout.. :-( Petulko, neboj o víkendu bude krásně!! Přeju at se vám váš velký den vyvede!!! x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Šári, tak jak se máš? Co fotky? Kdy nám je ukážeš?:-)
Odpovědět
Ahojky všem. Botky jsem hodila do alba ... :-) Nejsou extra nebo tak, ale mně se líbily a nehodlám kvůli botám jezdit ke všem čertům .... a cena 599,- myslím dobrá ;-)
Odpovědět
Ahojky, s tou výzdobou máte recht. Teď ve fázích deprese naprosto nechápu, proč jsem se do toho sama pouštěla. Catering by mi udělal krásnou výzdobu sám (zrovna teď jsem potkala známou, která byla loni na stejném místě na svatbě a první, na co si vzpoměla byla krásná výzdoba stolů, kterou catering dělal), ale né...já musím utrácet peníze a přemýšlet, jak to ten den stihnu naaranžovat :))) Ale to bude dobrý... Až mě to přejde, tak se z toho zase budu radovat :) S tím héliem to taky promýšlím - budu mít na výzdobu 80 balónků, ale finančně nechci koupit víc, než jednu párty bombu a ta vystačí na cca 30 balónků a to musím brát v potaz, že se první nepovedou. A stojí 1200,-. Zkusím se ještě poptat v tom Linde, ale nemyslím, že by to bylo zas až tak levnější. Uvidíme...
Odpovědět
Jo Veru, armáda svícínků je fakt dobrá! :)))
Odpovědět
Celkem mám 4,8 kg toho písku, a je to akorát. Zbylo mi i na misku s prstýnkama, ufff. Ještě jednou díky za dovoz x-)
Odpovědět
Profilova fotka
jeden balonek naplneny heliem stoji 30kc. A to prej to mam nejlevnejsi.
Odpovědět
Evickab: A kde ti to budou dělat? Já jsem se dívala na tuhle sadu - ale balónek vychází kolem 40kč; když jsem se byla ptát přímo na prodejně, dělají i balónkové dekorace a to je pak levnější...: http://www.party-deco.cz/svatek-naroz... Zkusím dnes zavolat do Linde...
Odpovědět
Verča: Není zač - vypadá to dobře :) Já si dnes jdu dodělat polštářek na prstýnky a musím udělat na další svatbu penězokytku :)
Odpovědět
Tak mi to nedalo a volala jsem do LINDE. Dělají prý speciální plyn, který je určený pro plnění balónků. Můžeš si normálně koupit lahev. Na 80 balónků vyjde na 1330,- (tj. 17,-Kč/balónek) a na 200 balónků cca 2500,- (12,5Kč). Super, ne?
Odpovědět
Tak mé našení velmi rychle vyprchalo. Na Zákaznickém servisu Linde neví, co vlastně prodávají. Volala jsem teď na prodejnu přímo do Ústí, tady mi řekli, že nejmenší láhev je pro nafouknutí 30 balónků a stojí 990,- + daň (takže je to úplně stejné, jako bych si to koupila tady v párty prodejně). Větší láhev, 10litrová, vystačí na 100 - 120 balónků a stojí 2080,- - k tomu si musíš buď koupit nebo pronajmout ventilek (koupě 930,-, pronájem 60,-) + platíš pronájem lahve + DPH. Celé se vším všudy tě vyjde cca na 2.500,- + skládáš vratnou kauci na láhev 2.000,-. Může si to půjčit i soukromá osoba, není potřeba ŽL. Pán mi taky říkal, že velmi záleží na tom, jak velké se nafukují balónky a ten počet balónků na lahev je jen velmi orientační...Prý mám přinést balónky pak sebou a on mi řekne, kolik plynu přesně potřebuju...
Odpovědět
Od Linde je technický helium - nesmí se vdechovat ... je jedovaté.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?