No takhle,přišla jsem do ordinace a vždycky se mě ptá jestli není nějakej problém, tak jsem jí to prostě řekla a tak.. Tak se zeptala jestli jsem nezapoměla prášek,tak říkám že ne. Sestra mi naměřila tlak 80/50 tak mi řekla že to bude tím tlakem a tím počasím, že si na to ted hodně ženský stěžujou. Tak mi pro jistotu udělala ultrazvuk, hezky jsem všechno viděla,je to sranda, těšim se až takhle jednou budu koukat na malýho drobečka. x-) A nakonec teda řekla že těhotná opravdu nejsem. Kyž jsem odcházela z ordinace, bylo mi to docela líto. :-(
Kačí tay je právě ten problém, byt máme, ale až od října, to zaprvé.. A za druhé není vybavenej. A to bude taky chvilku trvat. Když to nevyšlo teď, tak už opravdu počkáme až ten byt bude vybavenej a tak měsíc před svatbou vysadim prášky. 8-)
No když myslíš,ale věř mi,že to nevydržíš,že to stejně bude v tobě hlodat.BYt se dá vybavit i s mímem a to se stejně nenarodí hned...ale jak myslíš,sama víš nejlíp jak to u vás vypadá,ale myslím,že srdíčku stejně neporučíš ;-)