Tak se tu s vámi zase na chvilku rozloučím. ;-( Morava, pak zase Slovensko.. A vůbec netuším kdy se vrátím. 2 týdny budu pryč určite. Budete mi chybět holky moje udrbaný. ;-( :-D Mějte se tu zatím beze mě moc hezky. x-)
Ahoj holky,
nááádherné fotečky fotí Veronika Belantová, nás fotila a já se na ty fotečky nemůžu vynadívat, jsou úúúúžasné.... Verča je z Babic (Uherské Hradiště)
Pokud ještě nemáte vybraného fotografa, jděte do toho, Verča je nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Musime to tu trosku rozmluvit :-D
my dneska jedem se segrou a kamoskou k nasim domu a zitra mi uz M. prijede ze sluzebky.
Chudatko je v praci od 8 do 22 hod. Uz aby si odpocinul na te dovolene.
jedete nekam?
:-D
Tak hlavně že už ho budeš mít u sebe x-). Kam jedete?
My ne, my nikam nejedeme. Maximálně nějaký výlet po Čechách - ale asi ani ne přes noc. Možná v srpnu, až nebudou tak aktuální sena...
Teď to nevidíme na žádný konkrétnější čas, ale určitě za dlouho :-( .
Možná od nějakýho známýho DJ? Nemáte? Nevím, nebo v nějakým kulturáku jestli by nepůjčili...
Holky, žádná flákárna tady beze mě! :-D Dneska s O. odjíždíme na Moravu a až se vrátím, nechci tady vidět takový mrtvo jako když jsem se vrátila ze Slovenska 8-( :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Em... :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p
:-D :-D :-D :-D :-D :-D
U nás chčije nepřetržitě jak z konve 8-( , zase tu bude všechno vyplavený ]-( , je to přesně 14 dní od záplav |-| .
Kačí, tady jsem to ještě nepsala, tak ještě tady :-D. Žádná svatba nebude, teď určo ne, milý se nemá k jakémukoli řešení bydlení, v tuhle chvíli to vypadá, že jestli vůbec kdy budeme bydlet, tak nejdřív za tři roky, až budu chodit do práce. A bourala jsem auto asi před měsícem a už je hotový a musím zaplatit 21000 a někde je prostě vzít musím. Takže prodávám vše...