Nevěsty maturantky. Je tu ještě nějaká kromě mě?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky holky, myslím, že nejsem jedinná, která se s tímto problémem potýká. Svatba po maturitě... x-) snad se někdo najde :-N
Odpovědět
1
164
165
emili to je kruty :-( jak se to tak stane? :-(
Odpovědět
Em: Jakto že vám to nejde? :-o
Odpovědět
holky toho se ja bojim porad, ze nebudeme moci mit deti, moje mama 5x potratila nez mela me a to tenrkat lezela v nemocnici uz pred otehotnenim a celou dobu ji dopovaly hormony...no a ja? ja si za t muzu sama, mela jsem anorexii, diky otmu mam chudokrevnost, a trombofilii tkaze od tretiho trimestru budu denne pichat cosi :-( navic mam snizenou imuntu diky anorxii... knik... emili musite mit mimi jinak ja nemam tuplem sanci :-( tak sup holka do toho
Odpovědět
Luci, koukni na koníka ;-). Mitote, no nevím jak se to stane, to je prostě vrozené, blbá hladina hormonů, no...
Odpovědět
emmili: tak to se snad da spravit ne?
Odpovědět
No, dlouhodobě asi ne, mohlo by se to samo srovnat třeba porodem. A krátkodobě mi může navodit ovulaci uměle lékama...
Odpovědět
Teda Evi,co to na tom koníkovi čtu? :-(
Odpovědět
Jinak my plánujeme těhotnění tak na léto nabo na podzim, uvidíme jak to půjde se stěhováním... Každopádně vybíráme kočárek, šetříme a po prckovi už toužíme oba strašně moc... Tak uvidíme jak se bude dařit.. :-)
Odpovědět
A co máš za práci Luci? Proč nejsi v té školce?
Odpovědět
zirafka: my jsme na tom podobne, teda snazit se zacnem asi za rok, ale uz taky setrime na prcka, preci jen kocarek za 30 tacu :-D ehm :-D navic kupujeme pozemek a budeme stavet domecek tak chci aby maly prislo nekdy behem stavby a uz se mu pak zaridil pokoj tam :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak se hlásím do klubu maturantek-nevěst.. vdávám se hned 9.7..:)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
tak za 3 týdny maturuju.. hrůůza.. :-D
Odpovědět
Článek se načítá
1
164
165
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?