:-D evi prosimm te nestresuj se moji vahou :-D jsem podvizivena... taky jsem si prosla krutym obdobim |-| a nechtela bych to vratit zpatky a ani bych ti to neprala,tak na vahu kasli
Jako 48 bych nechtěla vářit ani za nic, to by ze mě nic nezbylo :-N, to by byl někdo cizí... Ale 55, já to by byl sen x-). Co bych za to dala :-(. Jak já byla blbá, že jsem si nevážila těch 57 :-(. Hnusný blbý chlapi :-p. Novej chlap mi vždycky zabral všechen čas a já začala kašlat na váhu a s každým přibrala tak 5 kilo |-|
Nemám, přijede každou chvilku :-). No jo, ty máš jednoho celej život :-). Chjo, chtěla bych mít na shazování vůli :-(. Teď se musím donutit zaběhat si, ale tááák se mi nechce :-S:-(.
Já chci miminkooo :-(.
Dneska jsme se byli podívat u sestřenky - má mimíse (možná už jsem to tu někdy popisovala - rozváděla se na druhý výročí, za dva měsíce se vdávala podruhý a za další dva rodila :-D) a mají teď nový bydlení - mají to tam nádherný x-), obrovský okna přes celou stěnu obýváku, celý vzdušný a nádherně světlý x-), za pár šupů pronájem domku (patří to k drůbežárně opodál a oni o víkendech akorát zaběhnou zkontrolovat pipiny). No prostě boží :-( - přesně takový, jaký bych si přála, ale jaký s Kořenem asi v životě mít nebudu :-(.
EVi,no jako mě se to vše vrazí jen do břicha,nohy a ruce mám jak hajzlový pavou :-| ALe tka při mých 175 cm míň jak těch 65 asi nechci
A mímo si pořiďte,třeba toho tvého to konečně nakopne
Luci,zítra hnedka písej ;-)
Kači, ty jo, to jsi vysoká 8-). Taky bych chtěla mít všechno na břiše ]-( , to má kámoška :-p, nohy, ruce hubený, jen polštáře na břiše a obří kozy :-D, stačí jí volnější triko a je za kočku :-p, ale za stehen, rukou a lýtek se to tááááááááák špatně dostává :-(.
Já nemůžu přivíst mimčo do týhle situace - nebydlíme, tatík nezodpovědnej, na všechno kašle, já mám před sebou roky školy... :-p |-| Chudáček malej. To mu úmyslně neudělám :-(.
Já už jsem svojí váhu úplně přestala řešit. Jsem ted trošku zhobla za ten týden jak jsme makali na Slovensku. Slovensko je pro mě ta nejlepší dieta a ještě mě tam 2 týdny čekají. :-D :-D :-D
Holky dám vědět a když ne já, tak Em to tu rozhlásí o to se nebojim. :-D :-D :-D :-D :-D Nevim totiž jestli se zítra na net dostanu a ve středu zase odjíždím na delší dobu. =-) :-D
Švagrová taky otěhotněla vlastně po škola. Ted jsou malýmu 2 roky, loni začala dělat vejšku a ještě přitom maká a je těhotná. Tohle obdivuju a říkám si, že se dá zvládnout všechno. :-D :-D :-D :-D
jj taky si myslim, ze se to da zvladnout, verim v to, dela to tak tolik maminek, ze to musi jit a nebudeme jedine :-)
my teda cekame az skolu dodela tatinek a skocime na to :-)
Odvolání jsem nakonec nepodávala. Zkusim to kdyžtak příští rok, letos si holt zařídíme v klidu bydlení, zabydlim se v Praze, a tak.. Budu to mít jednodušší,než ještě při tom všem myslet na školu. Do práce nastupuju 15.8. a docela se těšim, ale zároven jsem taky trochu nervozní a bojim se., ale to k tomuasi patří. :-D :-D :-D