Cat, no tak super x-). Závidím x-). A domeček už je obyvatelný? Jsem nějak ani asi nezaregistrovala...
Mitote, to je teda hrůza, už máte náhradu?
Jinak my svatbu budeme nejspíš jednou plánovat a zařizovat tak měsíc. Když víš co chceš, tak se to dá. Až teda na ty lepší fotografy, no. Ale my to třeba pak uděláme stejně např. ve středu, čtvrtek, tak bude všechno volné...
mitote, možná právě proto, že to máme tak narychlo, nebudeme řešit do detailů tolik věcí, nepoleze nám to tak dlouho krkem a bude to víc v poho...teda aspoň doufám :-N :-D
emmilii nemame, netusim kd eji hledat a ani na to uz nemam silu po tom co nam vybuchla treti restaurace..to nemluvim o tom ze jsme jim daly i zalohu 20 tacu, maji ejste zavoalt co a jak a vymyslet jine reseni...
catry: problem je s pis v tom ze pul roku predem uz jsou zamluvene saty, restaurace, terminy, fotografove, kameramani, kadernice, cukrari, atd...my jsme v lednu mely problem sehnat restauraci an zari....to je 8 mesicu predem
Jak píše Em, v Brně bysme asi neměli šanci, ale tady u nás a když to máme ve čtvrtek...myslím, že nebude problém... :-)
Em, byteček je obyvatelný, ale zdaleka ještě není hotový...už nás to ani moc nebaví...si nedovedu představit, že bychom stavili, to by byla moje smrt...
emmili: no to v kazdem pripade, tady je to silene, v prosinci jsem chodila po satech a uz byly zamluvene na zari :-/
cary: nestras my za tri roky budem stavet :-/
Cat, já si taky nedovedu představit, že stavíme, vidím všude kolem sebe, že to je na pět let, než se tam dá žít aspoň provizorně, pak ještě dlouhé roky dodělávat, když už nejsou síly, peníze ani nálada :-S. To raději koupit starší a pomalu místnost po místnosti rekonstruovat. No jo, berete se na státní svátek, jo? x-) To bude na výročí vždy volno :-). Já chtěla na prvního máje, ale měnila jsem chlapa, tak se to nějak nestihlo, že :-D.
emmili: do roku postavis svepomoci barak v pohode, s pomoci meloucharu :-) my se take chystame stavet...a stary domek neni dobry, vetsinou se toho strasn emoc pak objevi kdyz vzd ykopnes do nejake zdi take se s praci i nakaldy dostanes uplne jinam nez jsi zamyslela....protoze do zdi, podlah, strech a tramunevidis
Do roku jo, pokud neděláš nic jiného :-D. Co vidím kolem sebe, tak tedy všichni staví minimálně tři rřoky, než se můžou aspoň nastěhovat. No rozhodně bych do toho nešla teď, když nemáme zatím žádné jiné svoje bydlení a spoléhat jen na to...
Kaci :-) neboj vsechno se zvladne, my jsme zarizovali vsehu vsudy 2 mesice a svatba byla naaadherna nezapomenutelna...
mitote snad se to s restauraci nejak vyresi, nam takto vybouchl fotograf :-D
Ahoj holky, tak už máme zamluvenou restauraci, kostel, fotografa,cukroví, včera mi přišly šaty, tak už se nám to pomalinku rýsuje x-) x-) Chtěla jsem se zeptat, jakou jste měly spodničku? Já mám 3 kruhovou, ale je hodně vidět...Nevíte, co s tím?
catry: ja jsem si nechala vsit spodnicku do satu a je tusim jednokruhova
jinak my uz shanime pozemek tak jezdime jedime a jezdime, tesim se moc na domecek :-)
cat nene tu jsem uz prodala, zkus se poptat v galanterii kup si tyl a treba dve vrstvy na to nasij. Nebo je taky moznost zajit do salonu a pujcit si spodnici tam.