:-)
porad si to nejak neuvedomuju, jeste mi to 100% nepotvrdil, ale vypadal,ze jo :-)jakmile v unoru odstatnicuje,tak bude cas na mimi :-)
uz mi rika maminko x-)
nevim,co se stalo,ale asi mi zacal nejak tatkovatet :-) posledni dobou je uplne uzasny :-D
holky jak to mate ted s tim bydlenim? planujete neco? nebo je neco v jednani?
My nic, už nic neřeším, nemám na to nervy |-| ]-(. Asi tomu nechám volnej průběh a až budu mít po škole a budu vydělávat, tak si zařídím taky bydlení 8-( .
My bychom byt taky utáhli, ale prostě nemá potřebu |-| . Tak holt prostě počkám, než si budu moct sama dovolit, co potřebuju... :-p A uvidíme, jestli se do tý doby změní ]-(
On to je totiž tchánovo byt,který do teď pronajímal. A holt už nastal čas kdy už jsme s Ondrou samostatný, tak do toho bytu půjdeme my. Se hrozně těšim. x-)
Adel, já myslím, že ne... On fakt doma akorát přespává, jinak je neustále v práci nebo u rodičů na loukách a něco dělá :-S. On prostě necítí tu potřebu to jídlo, které jí, někde v klidu uvařit, někde si v klidu vyprat... Jemu ten pokoj na přespání stačí úplně bohatě |-|
On dělá normálně od 6 do 14, soustružníka. Ale ve dvě jede k rodičům a dře u nich. No a v půl osmý přijede domů, nají se, umeje, koukne na zprávy a v devět obyčejně spí...
Hm :-S. No nevím, mě by ke štěstí stačila vlastní domácnost, o kterou bych se mohla starat, pak bychom mohli mít miminko a on ať si trajdá kde chce, ale tohle mi už leze na mozek a jsem na něj furt nabroušená ]-(
tak uz jsme doma ufff
prisli jsme a za 10 min prisel kamos lekar na navstevu, takze rychle udelat neco k jidlu a vybalit 8-(
hruuuza :-)
evi klidek, zkus mu to takhle rict, aby vedel,co je pro tebe dulezite...