:-D Njn, nesmíš jim to říkat, dokud máš zkušebku :-D, ale zase jako sestra bys mohla jít hned, le neměla bys nárok na mateřskou asi. Švagrová je sestra a když byla prvně těhotná, tak nešla hned a potratila |-|, jak tam musela tahat ty staříky...
Kačí,no takhle...Měla bych to dostat asi za 14 dní. Ale to se mi nechce si kazit dovolenou tak asi neudělám pauzu v práškách. No jak už jsem tu psala, v úterý jdu na gyndu, tak uvidíme. :-)
No slabší byla, to ano, ale u nás v rodině se na to nějak nedá spoléhat.. Taky měli všichni MS klidně i do 5. měsíce těhotenství... =-) =-) =-) A za týden jsem měla udělat pauzu v práškách, abych dostala MS, jenže to nechci dostat na dovolený,tak pauzu neudělám a tak to ani nedostanu.
No právě že nebrala. Už jsem přemýšlela nad vším možným co by to mohlo zavinit. A nic mě nenapadlo. :-N Ondra už se těší co mu sdělim po prohlídce. :-D
Ale prd... Mimčo bych chtěla a moje drahá polovička taky... Jen mi ted vadí ten nástup do tý práce.... To by byl skvělej nástup,na pár měsíců a pak hned na mateřskou. :-D
Jo a ještě jsem vás chtěla upozornit. Kdybych se tu náhodou neukázala za ty 2-3 týdny tak je po mě. Ondra mi koupil brusle a já nich neumim. Jsem si je zkusila doma a první co bylo, tak jsem nabrala futra. :-D :-D :-D :-D Takže až s nima vylezeme ven tak se zabiju úplně. :-D :-D :-D
Luci, to by bylo super :-)
my jsme to s potencialnim tatinkem vcera taky resili, za 9 mesicu bychom chteli jit obhlednout kocarky :-) (to uz snad budu tehulka :-) )
Zacneme pracovat na miminku snad uz nekdy v zime... uz se to bliiizi :-)
snad to vyjde a uz to nebudeme presouvat :-)