Ahojky holky. Já jsem tak nakrknutá, že to musím někde vykřičet nebo mi už za chvíli ze všeho hrábne. Normálně jsem byla na sociálce, že v pondělí nastupuji a že tedy Eliška bude ve škoce na celý den.(Podotýkám že už je to jen 5 dní do konce měsíce) a paní mi potěšila tím, že jak jí tam na těch pět dní dám, že mi seberou celou mateřskou za listopad. To je paráda, já si v práci za pět dní vydělám pár korun a v prosinci mi nepřijde mateřká, takže budu brát jen rodináky což máme nějaké 2 000Kč + výplatu za 5 dní. Teda my budem na vánoce bohatý ]-( ]-( ]-(
Ni.My jsme nestavěli.Přestavovali jsme dům od našich.Je to baráček dostavěný v 89,takže v celku nový.Nemám sourozence a naši by ho sami finančně neutáhli,takže jsme to takto vyřešili.
kozi: takže jako budete dál bydlet v jedno baráčku s vašima, ale v jiném patře nebo tak? nějak jsem se do toho teď zamotala....
am: tak to je fakt na prd... ]-(
Naši jsme přestavěli tech.přízemí.Garáž(tak na 2 auta)na obývák s kuchyní,halu na ložnici a kotelnu na kotelničku s koupelnou a záchodem.Máme zvlášť vchody a my máme nahoře ohromné 4+1.
tož to víš, musím tam sem tam kuknout, ať vím co je nového - tady se neukážeš ,co je rok dlouhý!!! :-N
tak se na test na chvíli vyprdni a zkus to za týden! ;-)
já nevím, jak máte připojení vy, ale my máme přes wifi-takže, když je odpoledne na netu připojených víc lidí, tak nám to jde pomalu, za to ráno to fičí, jak blesk!!!
wifi-bez drátový!!!! ;-) mám anténu a na tu chytáme signál! ;-)
u tchánů bude to samé - už to máme domluvené, jen nám vymění anténu za jinou! Ale jinak to bude to stejné! ;-)