Hojte děvčátka, poupátka :-D
Konečně pátek. Při tomhle hnusným deprimujícím počasím je hrozný cokoliv dělat, natož pracovat :-/.
Tak Veru, ty jdeš na svatbičku jo? Jééé, bych taky nějakou brala. Možná se příští rok dočkám :-) Mám samé neaktivní kamarádky, co se nechtěj vdávat :-D potvory a já bych si tak ráda zavzpomínala a pobrečela :-D :-D
Sun: no,to byla taky taková "neaktivní" kamarádka.Furt nic,nic.Pozvali jsme ji na svatbu a měsíc na to se zasnoubili s tím,že se budou brát příští rok a minulý měsíc najednou telefon a že si to rozmysleli a berou se letos :-D Jsem měla těch kamarádek na svatbu pozvat více ;-)
Ded: já jsem byla na svatbě hned týden po té naší-svému bývalému-zašli jsme si navzájem na svatbu a s jeho manželkou budem rodit v rozmezí 14-ti dnů :-D Kdybychom se domluvili,nedopadne to tak :-D
no když se jmenuje ten soubor např PB110 - tak klikneš na "extract to file Pb110" - on se ti pak vytvoří nový adresáš s názven Pb110 - pak to normálně otevřeš a budou tam dva soubory - jeden bude to video a druhé jsou titulky - tak otevřeš jen to video a mělo by ti to jít! ;-)
a ještě jsem si vzpomněla, proč ti to možná nejde - někdy - když byla přetížená síť (a stahovalo se mi to víc jak 2 hodiny), tak se to nestáhlo celé a pak to tak blbo - takže se ještě mrkni, jestli velikost těch souborů je kolem 110 MB a 248 MB!!!! ;-)
Takže Rezetko - já to stáhla úplně v pohodě - takže to vypadá spíš tak, že se ti některá část nestáhla celá!!! Vždy si zkontroluj, jestli to má těch cca 110 a 250 MB ;-)