Nevěsty, které se vdávaly 7.7.2007

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Tak pokračujeme v novém.... :-D
Odpovědět
a to tu musím být ještě zítra a vpátek. :-| hrůůůůůůůůůůůůůza Jo tak dááááreček. To sou mi věci tam u vás. Já si tady můžu zažádat tak maximálně o tužku :-D a to ještě obyčejnou :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
a to já zas když můžu, tak si navymýšlím.... :-D
Odpovědět
neboj, to my tady známe, že si vymýšlíš :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Úž jsem tady zas!Nechtělo mi to tu zas psát,tak jsem to vzdala.Jsem tu jen na skok,abyste si nemyslely,že na vás kašlu.Jdu si lehnout.Je mi od rána špatně.Ani vzdoušek mi neudělal dobře.Tady je celý den nádherně a fajn.
Odpovědět
Čauky zas.
Odpovědět
Profilova fotka
A hele ho,zběha!:-D
Odpovědět
Ty si tady víc než já, nemělo by to být opačně? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tož asi jo.Já ale chodím do březnovek-na ty nemám moc nervičky a do Frýdku-Místku a tam jsou už maminky,tak moc času na kecání nemají,takže komu jsem věrná? ;-)
Odpovědět
Proč na ně nemáš nervičky? A nevím, proč chodíš do březnovek, když se Rézinka narodí 27.2. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
čau Terez - tak nevím, jestli jsi to četla, ale příští víkendoš už se stěhujeme - prašule jsou již na účtě!!! :-D
Odpovědět
Petiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii x-) Nečetla, paráda! Tchánovci jsou s tím už smíření? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Už mi to tu zas nechce psát!Pitomý mobil!
Odpovědět
Článek se načítá
Ty píšeš přes mobil?
Odpovědět
Profilova fotka
Ju,mám internet přes mobil,tedy přesněji přímo v mobilu.Si představ,když už tu po 5. něco napíšeš a nevloží se to.
Odpovědět
Fuj, to je hnus. A neplatíš za to moc? :-o
Odpovědět
Profilova fotka
Ni.Je to neomezené a 99,- měsíčně
Odpovědět
Profilova fotka
Do březnovek proto,že první termín byl na březen.Pak mi to posunuli podle vývoje plodu.
Odpovědět
to je dobrý ;-) A co Terezka dělá?
Odpovědět
Profilova fotka
Kope mi do žaludku.
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus kuknout na www.kocarek.cz, x-lander (ten poslední s odpružením)
Odpovědět
Profilova fotka
Haló! Je tu někdo? :-o
Odpovědět
Profilova fotka
Tak nic,no...
Odpovědět
Profilova fotka
dobré ráno Rez: tchánovci to ještě neví, že se jim tam už příští víkend nasomrujeme.... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Dobré ranko!Jste najednou včera tak zmizly...Vyměnila jsem si paměťovou kartu na 1GB,tak mi to už nedělá takovou neplechu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ded:A jak to budete mít u tchánovců?To budete mít všo dohromady?
Odpovědět
Profilova fotka
hoj Kozi - jj, vše dohromady!!! Budeme vlastně obývat obývací pokoj, který oni naštěstí používají, jen když se sleze celá rodina, jinak bývají návštěvy v jídelně ;-) Ale bude to "maso" - hlavně v kuchyni si to nedovedu moc představit - tchýně musí mít vše tip ťop vyleštěné a já když vařím, tak je prostě bordel no...tak nevím, jak se v tomto budeme snášet!!! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak toto Ti moc nezávidím.Já se naštěstí s mamčou v kuchyni snesu skvěle.Jsme sehraná dvojka.Horší když se do vaření pustí taťka.Ale ono je to jiné se svými rodiči a jiné s tchánovci.Ale už se těším až budem sami.Už teď ale víme,že budem nějakou dobu bydlet i s mimi dokupy.Nevím,jak to dáme a navíc taťka je bezohledný bordelista a už mi leze krkem,když tu celý den uklízím a on si pak lehne na gauč
Odpovědět
Profilova fotka
Kozi - myslím, že vám tu už brzy začnu líčit, jak se snášíme nebo nesnášíme!!!! :-D a kdy myslíš teda, že už budete sami???
Odpovědět
Ahoj.
Odpovědět
Profilova fotka
Snad do června(to už musíme zkolaudovat).Stojíme kvůli elektřině a balkonu.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?