a to tu musím být ještě zítra a vpátek. :-| hrůůůůůůůůůůůůůza
Jo tak dááááreček. To sou mi věci tam u vás. Já si tady můžu zažádat tak maximálně o tužku :-D a to ještě obyčejnou :-D :-D
Úž jsem tady zas!Nechtělo mi to tu zas psát,tak jsem to vzdala.Jsem tu jen na skok,abyste si nemyslely,že na vás kašlu.Jdu si lehnout.Je mi od rána špatně.Ani vzdoušek mi neudělal dobře.Tady je celý den nádherně a fajn.
Tož asi jo.Já ale chodím do březnovek-na ty nemám moc nervičky a do Frýdku-Místku a tam jsou už maminky,tak moc času na kecání nemají,takže komu jsem věrná? ;-)
hoj Kozi - jj, vše dohromady!!! Budeme vlastně obývat obývací pokoj, který oni naštěstí používají, jen když se sleze celá rodina, jinak bývají návštěvy v jídelně ;-)
Ale bude to "maso" - hlavně v kuchyni si to nedovedu moc představit - tchýně musí mít vše tip ťop vyleštěné a já když vařím, tak je prostě bordel no...tak nevím, jak se v tomto budeme snášet!!! :-D
Tak toto Ti moc nezávidím.Já se naštěstí s mamčou v kuchyni snesu skvěle.Jsme sehraná dvojka.Horší když se do vaření pustí taťka.Ale ono je to jiné se svými rodiči a jiné s tchánovci.Ale už se těším až budem sami.Už teď ale víme,že budem nějakou dobu bydlet i s mimi dokupy.Nevím,jak to dáme a navíc taťka je bezohledný bordelista a už mi leze krkem,když tu celý den uklízím a on si pak lehne na gauč