no to jo kozi - ale aspoň už bude po starostech aspoň co se týče prodeje bytu a můžeme se začít naplno věnovat stavbě baráčku! x-)
akorát se tedy netěším na změny dokladů a věcí kolem toho...a za dva roky to samé - chjo... :-|
Tak to jo.To Ti nezávidím.Já jsem teprve včera dořešila poslední záležitost kvůli změny příjmení.Je to běs.Jen na občanky trvaly měsíc,pak další měsíc řidičák,pojistky,půjčky...A to jsme ještě nezměnili toto všo u Jardy kvůli bydlišti...
Ju,to máš pravdu-nezapomenout na žádnou,to je problém.No a pak to všo objet.Prý jsou na to formuláře,ale známá,která mi je měla donést,se na mě vyprdla,tak jsem si to vyřídila na přepážkách.No,jednu věc jsme vylítali a teď už se chystám na další lítání kvůli mimča...
A úž jsem zase tu!Jsem šla ke kámošce do práce přes půl města a než jsem se tam dopajdala,řekly jsme si 3 věty a šla na oběd,tak jsem zas pajdala zpět.Jsem zbitá jak kůň a pro dnešek udělám už maximálně tak dva kroky...
ahojte :-D. Jsem se nějak zapracovala :-S
téda, Ded, takhle rychle teda. To bude akce kulový blesk :-D
Lin, nic si z toho nedělej, oni kolikrát neví co chtěj. Jednou tohle, pak jim rupne v kebuli a obrátí o 360 stupňů :-|
Verun, ty takhle lítáš jo? tak to by mě taky kleplo :-N
Ju a malá je teď z toho celá rozlítaná a hýbe mi celým břuchem.
Ale Terezka je potvůrka nevěrná!Si říkám,chudák,má hodně práce,nakoukne aspoň ráno...Kouknu na Koňa a kdo tam píše o 106?!
No já právě že na kafe nejsem. Ale tak jo... pozorovala jsem, co tady klábosíte :-D :-D
No tak jako ale, že se Terka nestydí, takhle nás zanedbat..
Tak na masáž... jéééé to bych taky brala. A klidně bych šla i za ní.
Ale je tam venku kláda teda.. :-|
ani mi nemluv - já to tady už dnes nějak nezvládám...sice už jen 45 min. a jdu go home, ale vůbec to neutíká!!!! :-S
a dostala jsem předvánoční dáreček - kalkulačku.... :-D se mi pokazila, tak jsem si zažádala o novou (v práci) a už ji mám hééééč! :-p :-D