Ruku někomu kdo se domě navážel a urážel mě,bych teda taky nepodala :-N aMarcela,jak jí pomlouvala,že je křivák po jejím vypadnutí - to byl podle mě hnus ]-(
René je živel a ne nějaká usedlá pipka :-)
Marcela jí řekla do očí, že ji nemá ráda a že si myslí, že je křivák...zato René říkala každýmu na potkání, že je Marcela pipka a že ji nesnáší...to jsou její slova...
Nevím, jestli slovo živel znamená sobeckost, vlítnout na kde co a manipulovat lidmi.... to budu moc ráda, když mi nikdo nikdy neřekne, že jsem živel :-)
co udělala naposledy René, čemu jsme se zasmály??? Hasičák? 20.10.... to uběhlo mraky času a od té doby od ní nepřišlo nic, co by mi jen vzdáleně připomínalo živelnost :-)
Holky, dnes musi vyhrat Milan, prijde mi to naprosto jasne uz od zacatku souteze, ale fakt. rene tam uz davno nemela byt, takova urvana pizda, co nesnese, kdyz neni ve stredu pozornosti kluku. A Dominik, o tom je snad skoda mluvit :-D
Hojte kočky, vy jste toho nakecaly :-o ale dočítat nestíhám :-( doufám, že Milan dnes vyhraje, jinak mi mě snad kleplo :-N Sabci pošli mi prosím smsku, když si na mě vzopmeneš ;-) a jestli tam neude Milan, tak mobil poletí do arény mezi motorky ;-) :-p
Jsem včera zahlédla průběžný hlasování a bylo to zhruba, fakt ZHRUBA takto:
1) 600 hlasů, 2) 2 500 hlasů, 3) 14 000 hlasů
Takže myslím že je to jasný a Milan to vyhraje ;-)
Marti: Na motorky? Vy se půjdete podívat na feestylisty? =-)
Console: Naprostý souhlas holka ;-) :-)
Mě se René nejvíc zhnusila tím jak se vrátila ve čtvrtek z duelu a nenechala ani Marcelku říct rozlučnou řeč a celkově tím jejím histerickým chování, z těchto tří bych to přála Milanovi. Sice zase chlap, ale co se dá dělat :-)
Holky tak už jen pár hodin a máme po ptákách ;-) 8-)
koukala jsme na kameru a René se furt cumká s Domčuškou je to už až trapný ale oni ani nic jinýho neumí 8-)
Draguš,to nemusíš koukat na online,on za tu dobu ve vile nic jiného ani nedělal,to si můžeš pustit jakékoliv video a tam bude stále stejný obázek,s tím rozdílem,že občas leží i ložnici anebo v teplejších měsících i venku. :-D :-D
Mně je z toho trochu smutno,že už to končí,jaké téma si založíme od zítřka?
Už se těším jak řeknou Milanovi, že to celý vyhrál. Jsem zvědavá na jeho reakci. :-)
A smutno je mi taky trochu, musíme vymyslet nové téma...... x-) Mně zatím nic nenapadá |-|
pokud vyhraje René tak budu slavit taky...to že nejsem tak blbá jako většina národa ;-) :-D 8-) ale to by fakt muselo už bejt koupený René je nesympatická kam se podívám teda kromě sarinky a doldy ;-) 8-)