holky,ještě 136 příspěvků,to dáme,ne?
Měla jsem strach,když jsem tohle téma zakládala,že tady budu sama,ale naštěstí to tak nedopadlo,všem vám děkuju,že jste mě tady nenechaly samotnou! :-D
jo, taky bych to tak udělala...ta dramatičnost mi vadí.. je to zbytečný prodlužování :-D
koupila jsem si dneska moc hezký čaj a je dokonce i moc dobrý :-)
Zdravím holky :-)
Dolda: Ne ne ne :-p :-D :-D MY budeme slavit :-D Že jo holky... ;-)
Jinak já jsem spíš u TV než u PC. Takže si tu vždy asi odběhnu u reklamy.. :-N
Sabi: takový podobný čaj ve tvaru pyramidy mi teď dovezl přítel z Francie a já jsem se nad tím podivovala, že my tu nic takového nemáme. No a jak vidím, tak máme. ;-)
mě to před nějakou dobou nabídl do baru borec, ale od jiné firmy, tak jsem si teď udělala radost :-)
bomba podpora Milana, jeho mamka je fakt vtipná!!! :-)
A Honzův vzhled se taky o dost zlepšil (i když ve vile mi přišel vzhledově dost špatný).
Ti příbuzní Dominika: Prý že si to zaslouží tím že tam bavil....Proboha a čím =-) :-N Fakt vtipálci..
tyjo tak Ivana to teda čučím jí to sekne ... a koukám, že i Lííínda přeje vítězství Milanovi...taky se mi líbila ta jeho podpora měli to vtipně natočený :-D 8-) samo nezklamala Verunka :-p
holky, že těch 80 tis má Milan, že jo?:-D Jé, já mu to tak přeju;-)
Jinak mně se Nancy líbí, měla jsme ji ráda, trochu jiná, ale velmi chytrá. Honza taky chytrej, ale ten s emi nelíbil vůbec:-)
Juli, no comment:-D
Iva, moc jí to sluší!