Kat - proč mi je René sympatická? Protože na 33 let vypadá dobře,stojí si za svým názorem,a není obyčejná tuctovka co,když má dítě tak se chová jako usedlá pipka.
Její ječák jsem nemusela,dokonce jsem jí na začátku nesnášela,ale nejvíc akce a nejvíc vidět byla právě ona a Milan :-)
Jo a ten její smích je děsně nakažlivej....
Jinak jsem to přálo i Milanovi,bylo mi jedno kdo to dostane.
Já si svoje peníze vydělám a nemusím je nikomu závidět,já bych tam nešla ani zy 20 milionů :-)
Sarinka, super komentáře. Na jednu stranu stejně nikdo neví, jakej kdo doopravdy je. Jedno je ale jistý děvčata, že nevíte co z volným časem a furt lapíte na netu a řešíte takový nesmysly. :-N Šarinko, hezký den.
Doldo a Ty tu snad nejsi?;-)
sarinko, to máš pravdu, já to přála Milanovi, ale musím říct, že třeba v tom finále se René chovala slušně, popřála mu, nedělala žádné scény, chovala se rozumně. Takže...konec dobrý, všechno dobré;-)
Hezý den všem:-)
Diskusi jsem zatim nechala odemcenou, protoze jsem myslela, ze by se k tomu, jak VV3 dopadli, rady vyjadrily i holciny, ktere o vikendu net nemaji ;-) :-)
ziraf, proto jsme založily after téma :-)
a sarinko, nemyslím si, že je od tebe hezké takto se navážet...ženská na mateřské... No, každá máme svůj názor, vyjádřily jsme ho a mohly bychom toho nechat, ne?
A doldi, co si děláme s volným časem je naše věc, ne? :-)
Jo sabco, dívám se že jsou tu fakt samý vtipálci, vy si můžete říkat co chcete a nikdo ostatní ne, že jo? Nikdo se VÁŽNĚ nenavážel do MD ani do volného času, bylo to myšleno vtipem, ale to Vy asi nevíte co to je.
doldi ano, máš pravdu, nemám smysl pro humor, asi proto jsem nemusela René, protože s ní je asi neskutečná legrace... takže se velice omlouvám a pokusím se chodit do kurzu, kde bych se trochu v chápání vašeho humoru zlepšila, jo? :-)
Doldo já jsem se jenom zpetala???? Jsem v pohodě ;-)
Jinak ke konci tu skoro nikdo nebyl, a ty co tady byly, tak fandily Milanovi a proto jsme si založily nové téma a toto jsme chtěly nechat zavřít!! ;-)