Tak to je haluz, je to bez keců první dupel, kterej mě mrzí a zklamal... Přála jsem to Marcele...
Co se dá dělat, teď už jen doufám, že ty dva Milan rozdrtí!!!!!!!!!!!!
;-) Poprvé pošlu sms ve finále... 8-)
Jestli to vyhraje Milan, tak nechápu kdo mu pošle hlasy. Něco , tak nechutnýho,jako je on se jenom, tak nevidí. Marcela to byla slušná pipinka, nechápu, jak se tam mohla tak dlouho udžet, vyhraje Renéééééééééééééé.
René se projevila jako totální pizda,jen mi potvrdila,že jsem ji dobře odhadla,to,co provedla jak se Marcela loučila byl vrchol trapnosti,doufám,že jí Milan vyfoukne melouny před nosem a pořádně se jí vysměje do ksichtu.Byla trapná,jak pořád útočila na Marcelu,ta se jen bránila tím,že do ní jela taky.škoda,bylo to opár hlasů,o to víc to Marcelu určitě mrzí.Ale co,stejně pojede kravka do Ostravy se stejně holou prdelí jako jela tam. :-D :-D :-D Na to se těším,až jí sklapne brada a konečně zavře tu svoji uřvanou pusu.
holky já snad fakt už nevěřím že někdo může posílat hlasy takový kravičce ;-)
včera jsem to nevydržela a padla do pelechu ráno, hned jak se prcek vzbudil, ještě u kojení říkám manžovi ať to hned zapne a najde a tyjo já myslela že to je vtip...ta pípča fakt posotupila no to je teda výběr do finále, doufám, že vyhraje Milan, protože ani jeden z těch dvou úchyláků už tam dávno nemá co dlěat :-D brrrrr brrrrr brrrrr
betu co provedla já jsem to také neviděla?
hm, smutný...ale je to holt život, nikdo nevíme, co se kdy stane. A neříkám, že jsou tady dokonalé zákony, ale já to tu mám ráda, jinde by mi líp nebylo:-)