betu díky za video je to opravdu tak jak jsem čekala a je to kravička ...manžel také děkuje a prej to není kravička ale kráva 8-) kdyby to bylo o víc hlasů ale necelých 500... ;-)
já osobně teda nechápu jak se někdo může z vítězství René radovat :-D :-p :-D ale budiž je to názor, že :-D a to už tady taky bylo xkrát ...
Ahoj holky,to jsem ráda,že má někdo stejný názor jako já. :-D Sice jako Tonymu jsem to přála,moc,ale omlouvá mě,že jsem v té době byla těhotná,ne? :-D :-D :-D
Zdarec :-)
ANdel: dobrá poznámka - No prostě René už nebude mít doma jedno dítě, ale děti dvě (páreček :-D ). Kdyť Dominik sám říkal, že bude takovým kamarádem jejich Lucce. :-D
Jste se holky bavily o Tonym - Tak to vůbec :-p Na něm bylo vidět, jak to hrál, jen aby se dostal za těma prachama..A ono mu to vyšlo. :-|
Bety - to s tím pyžamem taky moc nechápu... :-|
A Dominik - ten si tak maximálně naporoučí co by chtěl donést, uvařit, a tak a tím pro něj celá domácnost asi tak končí... :-N
Oni budou buď souložit anebo spát,René ještě kouřit a lítat kolem svých teď už dvou dětí.Dominikova máma bude určitě ráda,že se dítěte zbaví,pokud mu dělala služku,soudě podle jeho chování asi jo.
já myslím, že René se na něj vysere... je to koc, která si žije samostatný život...je na ní vidět, že miluje nezávislost a ráda se v životě baví...a to s tím magorem nepůjde...