Jak se jmenuje nebo bude jmenovat Vaše dítě? Jste zastánkyně tradičních jmen nebo spíše něco pikantnějšího? A zaobíráte se tím, jaké se ke jménu váže jméno? Je pro Vás důležité, jak se bude na děti volat nebo prostě dáte jméno podle úvažení? Pojďme se poprat :-D
my máme Vojtěcha a Kryštofa
Vojtěcha po mé babičce (byla Vojtěška) a Kryštofa vymyslel tatínek a já se dlouho bránila, protože je to těžké a složité jméno, ale nakonec jsem neměla protiargument. A kdybychom měli holku, tak by to byla Elena
Tak my máme Terezu,zvláštní je podle čeho jsme ho vybrali...Miluji písen TEREZA,a díky tomu jsem ho vybrala,ale také se mi to jméno moc líbí,a přítel nic nenamítal.A druhé jestli to bude kluk tak Jaroslav po tatínkovi,trvá na tom,protože u nich je to zvykem,syn po otci dědí jméno(a takhle to mají už několik desítek let)takže nemám na vybranou :-N :-x a nejhorší je že i můj tatka je jarda takže tchán,táta,snoubenec jsou všichni járové a ještě když budeme mít syna tak další jaroslav no hrůza...... Ale kdybych si mohla vybrat tak bych chtěla Dušana,to se mi moc líbí :-)
@peetulka22 Jaroušek je pěkný jméno, tož taky bych o něm uvažovala, kdyby se tak nejmenoval můj nebožtík :-D :-D :-D :-D
@kitinka76 my to zpívali ve verzi Tereza má frndu z železa :-N :-D :-D :-D
@kitinka76 Jen říkám, neberte všechno tak vážně. Annie Hall je úplně normální jméno (Hall je příjmení, který prostě vyvdám, na tom není nic divnýho) a zbytek prosím berte trochu s nadsázkou :-p
@marcelahall Tak Heaven and Hell mě pobavil, hlavně Hell Hall :-D ! My zas budeme mít po svatbě oba iniciály MM, tak jsem přemýšlela, že by se mě líbilo, kdybychom jednou byli všichni MM, a přítel je z dvojčat a jednou jsem někde viděla klučičí jména Mstiboj a Mstislav, no nebylo by to pro dvojčátka rozkošnééé :-D :-D :-D ?!?